Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyno

    veterán

    válasz Sundesz #8376 üzenetére

    Bőségesen elegendő lesz, de kicsit hozzá tennék és az 500-as CTG-t vennéma helyedbe, több kábele van és ha mondjuk alsó tápos házat tervezel oda jól fog jönni a hosszabb 8pines kábel.

    (#8377) Anal : Egy 550-es elkél' , ha 4 magost akarsz,

    Nézz már rá az adatlapomra, i5-hez kaptam kölcsön egy hűtőt 3,8ghz-n járattam + a gtx260 jól megráncigálva és műszerrel kimértem beton stail feszeim voltak, mindezt a kis 385W-os Pro82+-os Enermaxal.
    Nem a névlegesteljesítménnyel kell dobálozni mert nulla alapja van, szemléltetés képpen az én tápom 12V-os ágon 360W-t tud leadni, egy Chieftec GPS550AB_A ugyan ennyit, tehát ennyit számít a névlegesteljesítmény.
    Továbbá fentebb lett ajánlva neki a Csifi, nem azért mert Fan hanem azért mert ebben az árkategoriában nála/GPSXXXA és az FSP APN/GHN/SAGAII-éknél nincs jobb választás.
    Nagyobb tápot meg felesleges vennie, mert ha durvábban tuningol is ott vana CTG-nek a 20A-es ága ami 240W-t jelent, ezt már hűteni is kell amihez már komolyabb vízhűtés dukál, tehát fölösleges neki nagyobb táp, gtx460 meg beéri 150-160W-al maximum(furmark).
    Lényeg egyáltalán nem centiz ki semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák