-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz kopidoo #96498 üzenetére
Igen...az Evolveo Strongfone Q4-es nagy és massziv....még egy atom villanást is simán kibirna
Egyetlen tipus hibája van...a hátsó hangszóró recsegése. Ezt leszámitva egy bevált készülék. A forumon irtak alapján elpusztithatatlan[ Szerkesztve ]
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
60k környékén keresnék droidos telefont faternak, teljesen átlagos felhasználásra, max 5" (de inkább kisebb méretben), újonnan, megbízható helyről, gyártói garanciával, mit ajánlanátok?
P8 Lite, Samu J5 amiket eddig néztem.
Let the Zone take me if I am.
-
Martin1910
csendes tag
Sziasztok!
Keresztapám szeretne venni új telefont, mert a mostani Galaxy Ace 3 már lassú neki. Ez a telefon ugye kétmagos, 1GB RAM-mal. Egy szintén 1GB RAM-os, de négymagos telefon mennyivel lenne gyorsabb? Mondtam neki, hogy jobb lenne 2GB RAM-mal venni, de 20k környékén csak a Doogee van, viszont annál úgy tudom, hogy nincs LTE, ami fontos lenne. Tehát az lenne a kérdés, hogy 1GB RAM-os négymagos teló mennyire gyors?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Lecs@
addikt
Sziasztok ! Egy ismim kérdezett ma, neki kérdezek. 5 db alternatívát szeretnék neki.
Ár : 70-100 K között. Ne legyen Samsung, és Sony. Jó kamera, minimum 16 GB belső tárhely, frankó kijelző, és akku. 4.7-5.5 col között. Ennyi amikritérium lenne csak. Ti mit ajánlanátok neki ? Lenne sok ötletem, de én elfogult Kínai teló párti vagyok, ezért elfogulatlan válaszoknak hinnék inkább
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
TechData
tag
Szia asound,
60-65 ezer forint környékén a következő bevált telefonokat ajánlanám.:
1.: Evolveo StrongPhone Q4 - Ütés,por és vizálló készülék. Faternak tökéletes választás lehet.
2.: Lenovo P70 - 5" IPS kijelzővel
3.: Samsung Galaxy S5 mini
4.: Huawei P8 Lite
5.: Sony Xperia M4
6.: Xiaomi Redmi 3[ Szerkesztve ]
-
TechData
tag
válasz Martin1910 #96503 üzenetére
Szia.
Ma már 2Gb rendszer memória alatt nem szabad telefont venni!
Mert gondolom nem egy évre venné a készüléket a keresztapád.Olcsóbb márkáknál kellene nézelődnötök....például.: AKAI , GSmart,. Doogee , Xiaomi stb...
[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
Xiaomi Redmi 3- korrekt kijelzo,femhaz,eros SoC es bivaly akku egyeduli hibaja a B20-s LTE hianya.
Lecs@
Esetleg az Lg G4 vagy a Nexus 5x. Htc M9-t mondanam meg de az kameraban nem tul acelos az alozo kettohoz kepest, bar minosegre es sebessegre meg messze jobb naluk.
istnag altal emlitett A9-re +1 ajanlas[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
123xyz
aktív tag
válasz TechData #96506 üzenetére
Most komolyan, az AKAI nevezetű, ipari hulladék mobilokat mégis mi alapján ajánlod? A hsz-edben lévő linken nem hogy 2GB RAM-os mobil nincs, de még 1GB-os sem az olcsóbb telefonok között (a kérdező meg ugye 20k-s árat írt).
Egyébként meg hiába írja mindenki, hogy legalább 2GB memóriával felszerelt mobilt vegyenek az emberek, ha valakinek nincs rá pénze. Az alsó kategóriában igenis jó az 1GB RAM (az 512MB-t kell messziről kerülni, mert sajnos még sok helyen van olyan). Akinek csak arra van pénze, az úgyis tudja, hogy nem egy sebességbajnok mobilt fog venni, megbarátkozik majd vele. Akinek meg belefér a 2GB, az meg úgyis a jobb telefont veszi meg, de újonnan az jelenleg (magyar garanciával) 25k körül kezdődik. Nagyon olcsón (15-20k körül) legfeljebb használtan, vagy a távol keletről rendelve valami csodajó ajánlat férhet bele, ha valaki bevállalja, egyéb esetben viszont csak 1GB memóriás mobil vásárolható annyiért.
-
TechData
tag
válasz 123xyz #96510 üzenetére
Félreértettél...2 Gb rendszer memória alatt nem ajánlok telefonokat,de ha nincs rá pénze az illetőnek nézzen körül az olcsóbb (általad definiált hulladék) márkáknál.
A GSmart korrekt telefonokat árul,és megfizethető áron. Volt már a kezemben nem egy és nem kettő.
Akai készülékhez is volt már szerencsém,nem volt egy minöségi készülék,de tette a dolgát.
Az ismerősöm aki használta el volt vele. Szóval be kell menni az üzletbe,kézbe venni és kipróbálni. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz TechData #96512 üzenetére
Én nem értettelek félre (, a második része a hsz-nek pedig általános jellegű volt).
És nem az összes alsós márka hulladék, csak az AKAI-ra írtam ezt. De az tényleg nagyon pocsék ár/érték aránnyal rendelkezik.
Az általad adott linken direkt végignéztem (te is megtetted?) az összes, 29 ezer forint alatti eszközüket, és mindegyikben csak 512MB RAM található. Ezért kérdeztem rá - konkrétan arra - , hogy miért javaslod, hogy nézzen meg egy olyan márka által "gyártott" készülékeket, amiknél még a jelenlegi samsung telefonjuk is jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
30k-ig keresek okostelefont, az eustock-os x5p-n kívül van más alternatíva 2/16-al?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Lecs@
addikt
-
andrisbandi
őstag
-
bucc
csendes tag
sziasztok
olyan 25k ért szeretnék valamilyen szép állapotú használt telot venni.
sajnos, az útóbbi 6-7 évben egyáltalán nem követtem nyomon a mobilok fejlődését leginkább csak pc-t és notit használtam.
olyan ez mintha most szabadúltam volna a csillagból a zsebemben egy 3510 esel
a mobil piac számomra egy hatalmas fehér folt.formára leginkább az iphone 4 jön be, a lekerekített dolgok nem nagyon jönnek be olyan sérülékenynek tünnek. a mérete az max ilyen 3,6", legyen
fontos lenne még h olcsó legyen a fentartása, ne kelljen állandóan a szervízt járni
-
bucc
csendes tag
válasz andrisbandi #96522 üzenetére
buta telom az van, teljsen használható és a későbbiekben is nállam lesz tartaléknak. de egyrészről a körülöttem lévő emberek úgy néznek rám mint egy hajléktalanra mikor előveszek egy 500 ft-os telefont másrészről meg múszály használni a technikai dolgokat mert már most úgy viselkedem mint egy kis nyúgdijjas. amugy meg 20-30 ropi nem sok egy telóért, de amugy is hiányzik néha egy gps meg a netsem jönne rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Handball94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #96521 üzenetére
Ez esetben szerintem nincs más alternatíva.
-
Oroszlánom
tag
válasz andrisbandi #96525 üzenetére
Mennyire megbízható ez a teló és a Xiaomik?
-
andrisbandi
őstag
válasz Oroszlánom #96526 üzenetére
Doogee-t külföldről semmiképpen nem érdemes, nem úgy lehetnek meózva mint az itt kaphatóak.
- Saját tapasztalat; a Gearbestről vettem egy 115 dolcsis Doogee-t, ami gyárilag szar volt, semmi nem működödött rajta, szűz rendszeren sem. Nem akarták visszafizetni, a Paypallal nyúlattam át a fejük fölött, így elvileg visszakapom a teljes összeget. Még folyamatban van.Xiaomikról nem hallottam semmi rosszat, jót viszont sokat.
Én mondjuk külföldről nem merek többet telót venni.más;
A Z1C-met akartam lecserélni dual-simes hasonló "kicsi" telóra, de nincsen.
- Volt nálam egy Samu A3 duos (régebbi verzió), újonan vettem. Egy hét alatt sem sikerült megszokni, akadozó, gyenge. Szerencsére nagyon normálisak voltak a boltban, visszavették teljes áron. turbado.hu -
bucc
csendes tag
válasz andrisbandi #96525 üzenetére
biztosan hozzátudnék szokni egy 5" os telo hoz is, ilyen második telonak netezni vagy ilyesmi, de 90 % ban kézben hurcolásznám, mennyit kellene fizetni egy 3,6-4" os 1 éves használható telóért?
egyébként egy iphone 4s mennyire életképes manapság?
amit leginkább használnék rajta vezetés közben az egy jól müködő gps.
sony xperia s?
esetleg még valami dualsim is szóba jöhet
-
Mr.Csizmás
titán
eustockon melyik kuponkód működik?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
andrisbandi
őstag
válasz Mr.Csizmás #96529 üzenetére
Amit én írtam az nem, most próbálta egyik kolléga.
Bocsi! -
sepsi0
őstag
válasz Mr.Csizmás #96529 üzenetére
Én is rendeltem 640 DS helyett...
Most vitték lejjebb az árat és gondolom úgy vannak vele, hogy fizess a szállításért... nem jó a kód. -
Norbi29
tag
Sziasztok.
Angol Ebayen kinéztem ezt a telefont :
NEW GREY 5.5" XIAOMI REDMI NOTE 3 64bit Helio X10 OCTACORE 3GB RAM SMARTPHONE UK
és azt írja,hogy :
UK/EU EDITION - FACTORY UNLOCKED TO WORK ON UK/EU NETWORKS FOR CALLS & TEXTS
Kérdésem az lenne,hogy magyar vodás sim kártyával itthon működne?
Köszi!
-
Angerfist087
tag
Sziasztok ártól függetlenül melyik Sony Z-s család ajánlott vétel gondolok a Z1-Z3-Z5 re.
Köszi.
Nincs jobb tudás a tapasztalatnál.
-
mike1334
veterán
-
bucc
csendes tag
válasz mike1334 #96536 üzenetére
végig gondoltam és használni leginkább egy 4" alatti telót szeretnék inkább 3,5, autoban gps-nek meg netezni valami 11-12" hajtogatós érintőkijelzős notira gondoltam. szeretem a telot kabátzsebben, illetve kézben hordani egy 5" tepsi nekem egyelőre sok bárki tudja.
elsősorban az alap funkciói legyenek gyorsak, illetve egyhasznált szépállapotú olyan 25-30k allatt legyen.
az iphone 4s nagyon rossz választás lenne?de amit linkeltetek azt mégátolvasom lehet h az a nekem való
-
mike1334
veterán
Hát sok sikert hozzá. Én is 4 körül kerestem, de nincs. Csak az egy szem iPhone SE. De az nem 30e forint. Talán 4.5 colosat még találnál, ami megfelel az igényeidnek, de 4 alatt
Mondom ezt úgy, hogy még lumia 620-at használok, de néha már földhöz vágnám...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Oroszlánom
tag
válasz andrisbandi #96527 üzenetére
Köszönöm! Lehet megér +20000Ft-t a Xiaomi!??
-
SAABPEPE
tag
válasz andrisbandi #96492 üzenetére
Köszi lehet hogy innen lesz mert van nekik zöld színben S6 Edge-jük .
-
ZeroZero
csendes tag
Sziasztok,
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
Ausztria MM.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra szeretnék telefont- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
normál felhasználás leginkább, de fontos a jó fényképező, jó kijelzőAmiket eddig kinéztem:
LG G4 32GB 357€
LG Nexus 5X 16GB 339€
HTC M8S 297€ (Mert olcsó )Ti melyiket ajánlanátok? Esetleg ebben az árkategóriában lenne még más (Samsungon kívül)?
-
nYxon
újonc
A keret 40.000 Ft
Csak új. Ragaszkodom az Androidhoz. Hosszú távra venném és lehetőleg boltból nem online. Játékokra, facebook, instagram ilyesmikre használnám. 4,5 -5 inches telefon lenne ideális. Szerintem 1 GB az a minimum játékhoz meg sok programhoz, 8-16gb belső memoriával és az lenne a jó ha lenne benne előlapi kamera is. Erős igénybe vétel szóval ne merüljön irtózatosan gyorsan adatforgalommal/wifi-vel. -
Eyesis
őstag
Kicsit off, de nem tudjátok Budapesten hol tudnék Spigen Neo Hybrid tokot venni LG 5X-hez?
Eyesis
-
SybenX
őstag
válasz ZeroZero #96543 üzenetére
Ha fontos a jó kamera és kijelző akkor G4.Ha fontos a hosszabb támogatás akkor n5x. Én szerintem a g4 jobb lesz hosszabb távra mivel szerintem kevés lesz később az n5x 2 GB rammal.
Eyesis: N5x topikba tedd fel a kérdést.Egyébként speedshop-nál nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
ZeroZero
csendes tag
Arra gondoltam énis. Csak hozzáértők véleményére is kíváncsi voltam. Ujjlenyomat olvasó kicsit sem izgat, minden másban viszont jobb a G4. Szerintem az lesz a befutó. Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest