Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Jelenleg egy ZTE Grand X IN -em van, amivel meg is vagyok elégedve, de ICS-nél megállt rajra az élet, hivatalos támogatás 0, forráskód hiányában már nem hivatalos sincs. Emellett e hónap végén lejár a garija, aztán javíthatósága is 0 lesz, ezért most csere előtt állok :)

    Eddig három erős jelöltem van, és abban kérném a segítségeteket, hogy a három közül melyiket ajánlanátok inkább, akár pro-kontra összehasonlításban is. :)

    Eddigi jelöltjeim a
    Xiaomi Hongmi 1S
    Motorola Moto G 2 (mindenképp az új verzió a bővíthetőség miatt)
    és az LG L90.

    Legfőbb jelöltem a Xiaomi Hongmi 1S, szigorúan mo-ról a gari miatt. Sokáig nem is volt más, de majdnem lemondtam róla a memória probléma miatt. Viszont úgy olvastam hogy elvileg ez már egy új frissítéssel sokat javult, úgyhogy majd a fórumán is utánaérdeklődök még. :)

    Ezután van a sorban a Moto G 2, amin alapból kitkat van, és valószínű lesz rá lolipop is, prociban kicsit gyengébb de még bőven hétköznapi használatban bőven elég kat szerintem, illetve az expansys-tól rendelném ebben az esetben nem zavarna a külföldi gari, állítólag megbízhatóak.

    Az L90-ben egyre kevésbé gondolkozom már mert hardveresen a leggyengébb a hármasból, de igazából az zavar csak nála hogy nincs automatikus fényerő és értesítő led, ezek pedig már a HTC Tattoo-mban is benne voltak, ami már nem mai darab... :D
    De az aksija a legnagyobb így gondolom üzemidőbe elég jól veri a másik kettőt, amikbe csak 2000-res körüli aksi van...

    A mindennapokban elvárt gyorsaság az gondolom mindhárom esetén megvan, ami miatt a véleményeteket szeretném kérni, az hogy aksiidőben mennyire kell félni a 2000-res aksitól, illetve hogy a jövőbeni támogatás terén, (min. 4.4, Android L ) melyik lenne a jobb választás szerintetek?
    A Grand X IN-ből én most 1700-as aksival és az intel procival, kb 3-4 napot ki tudok húzni nagyrészt készenlétben este meg offline-ban, és ez alá nem szeretnék menni üzemidőben ilyen használat mellett... :)

    Válaszotokat előre is köszönöm szépen! :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák