- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz hitchins #63247 üzenetére
SP kijelzője szép rajzolatú, de mint minden régebbi Sony kijelzőnek, ennek is nagyon gyenge a képminősége egy másik (AMOLED, IPS, vagy csak újabb) kijelző mellett.
Nekem Xperia S-em volt (4,3", 720p), eszembe nem jutott volna panaszkodni rá, de mikor mellétettünk egy 4,3", 480p AMOLED-et, akkor azért nagyon látszott a különbség minőségben az AMOLED javára.
Videó rész alatt gondolom azt érti, hogy az Adreno 320 jóval erősebb az Adreno 305-nél.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
legenda
válasz j.bravo #63237 üzenetére
s4 óta van igazán ugrás a kijelzési minőség javulásában, nézz rá egy s4, pláne s5 kijelzőjére, az s3-hoz képest is sokkal jobbak, a fehér az fehérebb, illetve vannak már állítható színprofilok, így nem szükségszerű a túlszaturáltság.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nyinya
tag
Öreg gamer
-
Csabii37
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, mivel sikeresen összetörtem a telefonom és már amúgy is érett egy új vásárlása
Az árkategória 80-100.000ft között lenne(talán 110.000oké még)
Amira használnám, főleg netezés, videó/film nézés, zenehallgatás.
Mindenképpen új telefont szeretnék, nem használtat.
Egyéb dolgot nem nagyon tudnék mondani, sajnos teljesen laikus vagyok a témában, nem szeretném ha egy gsmbe rábeszélnének a legdrágábbra.
Köszönöm!
Üdv. -
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63256 üzenetére
ok értem....
Oh látom már , nem lehet hogy kicsit elfogult vagy? -
veterán
válasz endeneu82 #63240 üzenetére
(a 63246-os memóriás-kérdésedre is van benne egy kis válasz)
Ha az Idol 2 S , és a Galaxy S4 Mini egymás mellé van téve , akkor legfőképpen a használat módja a kérdés. Ha gyereknek kell, a játék és a kijelző a lényeg, akkor egyértelműen Idol 2 S. Személyes tapasztalatainkat már leírtam korábban a 61690-es hozzászólásban. [link]
Természetesen mint mindennek, az Idol 2 S-nek is vannak hátrányai:
-az ultravékony, gyönyörű design csak az akku kárára valósítható meg : fingatva (folyamatos játék) 1,5-3 óra alatt lemeríthető. Ez elég nagy cumi tud lenni akkor, amikor pl buszkirándulásra megy az iskolai osztály, és a kakaó már az odaúton elfogy... (van 5600mAh powerbankunk - kell is)
-az 5" körüli méret már csak a farmer far- vagy oldalzsebében hordható, és igencsak vigyázni kell rá
-Samsungokban mindig átlagostól jobb fényképező volt , ez és a kisebb méret is pl az S4 Mini oldalára billentheti a mérleget. Az amoled kijelző szebb , de nem jobb.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63258 üzenetére
Nem baj az, én is elfogult vagyok. Én alapból próbáltam nyitottan nekiállni a dolognak, hogy keresek egy jó telefont, mindegy melyik gyártó csinálja, mégis mindig oda kanyarodok vissza, hogy Sony.
Lehet, hogy van jobb, vagy jobb ár/érték arányú, de már tudom, hogy csak akkor lesz nyugodt a lelkem ha sony-t veszek.Valójában az SP és M2 elég lenne számomra, de egy kicsit azért elgondolkodtam Zr, Z-n modellen is a jobb kamera és vízállóság miatt. Még nem döntöttem el, megér-e ennyit többletet nekem.
Max 80-at szánok rá, de nem akarom feltétlenül kimeríteni a keretet.Régen egyből Z2 Z3-ra lőttem volna, de már nem akarok feleslegesen költeni olyanra amit nem használnok ki.
-
veterán
válasz endeneu82 #63261 üzenetére
Én mindenképpen az újabb modellt venném (G2 Mini) , már csak az IPS kijelző miatt is, mert az SP-nek gyengébb fényerejű TFT-je van. A formavilág szubjektív, kinek ez-kinek az, nekem ezügyben is az LG szebb, és mindkettőben (számomra) negatív hogy a kijelzőben vannak az érintőgombok. Az Idol 2 S-ben a nettó 5 inch-en kívűl helyezkednek el, mégis az egyik legkisebb 5 inch-es telefon lett...
[ Szerkesztve ]
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
endeneu82
csendes tag
Ugyan az LG 40e de akkor valószínüleg kiüti az s4 minit amúgy se szeretem a samsungot, de azért majd még megtapizom mindkettőt
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Van valaki esetleg aki jártas ebben a LG optimus G pro koreai verzióban? Elég jó ára van, az eredeti modellhez képest, szoftverilag és hardverilag elvileg ugyan az, viszont jóval olcsóbb. F240, meg több E980,988 jelzésekkel vannak ellátva (ezekből van használt, és új is elméletileg, viszont erre még nem kérdeztem rá minden helyen). És még sok kétség faktor van ezzel kapcsolatban, aki esetleg jártas már ebben, vagy jutott valamire az utánanézésben, azt megköszönném.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hitchins #63260 üzenetére
Értem. Van egy z-m is, jelenleg még törött. Javítással mindennel 45 ezerbe került, csak meg nem jött meg. A kamera nem jobb. Ugyanolyan ramaty mint sp. A sebességre viszont odavész rendesen. Nem azt mondon, hogy mindenki tüstént vegyen egyet, de szerintem 44-ert ajándék.
[ Szerkesztve ]
-
endeneu82
csendes tag
válasz norbert1998 #63265 üzenetére
A z nagyon jó 45-ért, de annyiért honnan szerzed be?
-
hitchins
őstag
válasz norbert1998 #63265 üzenetére
Annyiert valoban jo
Hat ezt a kamera dolgot szomoruan hallom, bar igy konnyebb dontenem. -
pista1235
tag
HTC One E8-ról mi a véleményetek? használ valaki ilyet? tudásra ugyanaz elvileg mint az M8 csak a kamerája 13MP. A műanyag mennyivel marad el minőségben szerintetek a fémtől?
-
Vicus1234
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek Nokia Lumia 730at vagy 925öt érdemesebb venni? Árban nem lesz nagy különbség feltehetőleg. Pro/kontra? Köszi előre is
-
pengwin
addikt
válasz Vicus1234 #63273 üzenetére
Szerintem a 730-cal jobban jársz. Energiatakarékosabb hardvere van, nagyobb akksija, bővíthető microSD-vel.
Egyetlen érv, ami a 925 mellett szól, az a kamera, ami nagy valószínűséggel jobb a 730-énál.
Esetleg ha belefér, akkor a 830-at is lesd meg, az minden téren veri a 925-öst, szerintem az lesz a x20-as, x30-as Lumiákból az egyik legjobban sikerült darab.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
zeon.hu
nagyúr
-
Arween
senior tag
nem tudom jó árnak számít-e (szerintem igen )de ha valaki LG G3-t venne 1 év garanciával 9-től a bestbyte-nál 110e pénzért meg lehet venni
-
Abahazi
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Kérném a segítségeteket ebben a fórum témában.Most jár le a hűségem,és új telefont vennék.
Ami fontos nekem,az a fényképező minősége,az akku tartóssága.A telefonon az email,és egyéb közösségi csatornákon kívül,nem szoktam nagyon netezni.
Az ár,amit rászánok:a legkevesebb ,ami a fenti kritériumokat eléri(40.000 körülig),és kb 1-2 évig tartja magátLétezik megoldás?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat
Tisztelettel
-
veterán
válasz Abahazi #63279 üzenetére
Szia,
szerintem 40 körül vegyél egy független telefont, ne írj alá tovább, és szabad leszel mint a madár. Pláne ha csak kis összegű lakossági csomagban vagy. Attól már lehet hogy a feltöltősek is jobbak.Jiayu G2F
LG L70 , F60, F70Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
pengwin
addikt
-
-
Sage83
aktív tag
Helló!
Senkinek nincs GOCLEVER QUANTUM 600 telcsije? vagy Akai R1 valakinek?
-
AssAssynn
őstag
ERRE valaki???
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
törölt tag
Hi
Az alábbi 4 teló közül melyiket javasolnátok?Alcatel idol S2 mini
LG G2 mini
Sony M2
Samsung S4 mini[ Szerkesztve ]
-
Steel Lord
csendes tag
válasz #35692544 #63291 üzenetére
M2-vel jársz a legjobban szerintem, bár én akkor már a helyedben várnék a hónap végéig, és megvenném a Z1 compactot, ami október 24-25-26.-án kerek 100k lesz. Ez egy felső kategóriás készülék, míg a másik négy, amiket felsoroltál középkat. [20 éves a Sony akció]
Sony m2 80, az a + 20k-t bőven megéri a Z1 compact.
-
törölt tag
válasz Steel Lord #63293 üzenetére
Előfizetés hosszabbításával venném, úgyhogy a Z1c nem játszik
amire kell bőven elég a középkategória is, most egy alca995-t használ a gyerek és jól elvan azzal is csak kicsit összetörte[ Szerkesztve ]
-
nodar86
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak kell egy okostelefon, nincsenek nagy igényei (igazából kb. annyi, hogy okostelefon legyen): facebook, snapchat max. (esetleg pár játék de ez kevésbé jellemző legfeljebb candy crush ).
Jó ár/érték arányt keresek és lehetőleg 30k alatt legyen az ár, fontos, hogy androidos legyen. Használtam venném.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Prestigio Multiphone 5453 készülékről van valakinek tapasztalata,véleménye?
-
veterán
válasz #35692544 #63291 üzenetére
Ahány ember, annyi ajánlat. Alapvetően Snapdragon 400-ról beszélünk Adreno305-tel és 1GB RAM-mal, és innentől a "kinek melyik tetszik jobban" kérdés a helytálló. Nekünk van itthon Idol 2 S , a fiam semmi pénzért nem válna meg tőle (na jó, osztálytársának van LG G3, arra elcserélné... ), de én szívesen megnéznék egy LG G2 minit...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs