- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz Dani_kp #152899 üzenetére
Érezhető a különbség 4 vagy 6 gb ram között? Xiaomi Redmi Note9s.
Appokat amiket használunk, a szokásos face, messenger, asszonynak viber, nekem aliexpress, sygic, runtastic, vodafone. Ezzel ki is merült. Játszani soha nem játszottunk rajta, nem is fogunk. Böngészni max. 2-3 lap van megnyitva, de ez alkalmi eset, ráadásul csak részemről. Plusz "fotózásra", de eddig a g2 mini, nekem meg a 2016 huawei p9 lite megfelelt, akkor ezzel sem lesz szerintem gond (fényképezés terén).Most hogy lebeszéltem magam a mi 9t-ről, így a redmi note 9s-re esett a választásom ár/érték arany miatt.
https://ingatlan.com/33821564
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Dani_kp #152902 üzenetére
4/64GB verzió is bőven jó főleg ha ráteszed a xiaomi.eu ROM-ot mert abban ki vannak pucolva a felesleges alkalmazások meg reklám meg minden és sokkal jobb a RAM kezelése.
persze mivel kemény 10ezer a felára a 6/128GB-nak és legalább 2évig használod megéri kifizetni a nagyobb árát hiszen 2évre lebontva havi kevesebb mint 500 forintba kerüll.kiss:
mi a bajod a Redmi Note 9S-el? IPS paneles így navizni pont jó mert nem fog beégni mint egy AMOLED illetve a topikjában mutatták már a teszteket 4méteres pontosságot tud most és még simán javíthatnak rajta. 4m meg hova nem elég?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Amerigo57
őstag
válasz l.kiss #152904 üzenetére
I.kiis
Már itt kezdődik a probléma és a hozzá állása a készülékhez:" Személyes vonatkozású előzmény, hogy 2018 áprilisától több mint egy éven át egy
Huawei P20 Pro volt a telefonom, amit telefonként nagyon nem szerettem"
Az említett Huawei P20 Pro készüléknek igen jó a GPS-e. -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Ennél van jobb választás ebben az árkategóriában? Pl.: [NOVA 5T Extreme Digital] 109 990 Ft
A keret max 110 ezer Ft./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
fecaga21
senior tag
P30 Lite nak is álltolag ugzanolzan a kamerája fotók minőségére mint a Redmi Note 8 T-nek. Amúgz jó kis telefon kár hogz csak 32 giga, plusz hogy olyan nagy a káva.
-
Mr.Grincs
veterán
Köszönöm Srácok!
Tesco Value
FraFer82A Honor 20-ra is gondoltam, mert olcsóbb.
Smart Shop-nál vásárolt valaki telefont? Itt meg még olcsóbb a Nova 5T [Smart Shop Nova 5T] Érdemes itt nézegetni ?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
89BDave89
tag
Sziasztok!
- Árkategória.60 e körül
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Független teló kell, bárhonnan jó
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszú távra is jó lenne
- Mire használnád? Nem kifejezetten játékra, de sok net, facsebóók, stb, stabil legyen, és jó képeket is csinálhatna
- Ragaszkodsz valamelyik Semmihez se ragaszkodunk, de inkább android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 150x70x8mm környékénKöszi!
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
l.kiss
tag
válasz Amerigo57 #152907 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy ízlések és pofonok avagy van az a helyzet, amikor semmi sem elég...
A notebookcheck tesztje szerint a note 8pro 2m-es pontosságot mutatott úgy kültéren mint beltérben. Létezhet ez? A note 9s pedig beltérben nem talált jelet. Ezek az eredmények szoftveres trükkök vagy van valóság alapja?
"... és a jó győzött, mint mindig."
-
89BDave89
tag
válasz Sgr_A #152921 üzenetére
Asszonynak most a Mediamarktban láttunk Samsung Galaxy a20s illetve e verziót. Az milyen? Nekem jó a nagyobb is én a xiaomit nagyon szeretem mia3-t szerettem volna, az nincs, a redmi 8 pro tetszik :) ezek milyenek? A mi 9T miért jobb esetleg? köszi!
Xiaomi Redmi Note8 PRO, iPhone 8, Xiaomi Mi A1, iPhone 5S, iPhone 5, Sony Xperia SP, Sony Xperia L, ZTE Grand X, ZTE Blade, Samsung 5230, Sony Ericsson K550i, Sagem MyX 3D
-
Silentfrog
veterán
Egy kis terelgetés kellene. Használt készüléket néztem ki magamnak ráadásul hármat, igynem tudok dönteni, mindhárom tetszik.
Az ár 90-120 ezer közötti ársávban vannak.Xiaomi Mi 9
Samsung S10e
Huawei P30 / esetleg pro/
Játszani nem szoktam, minden másra kell arra mindenkinek általában.
Ti meiylket vennétek? Meguntam telefonomat ami egy Nokia 7 plus volt. -
fecaga21
senior tag
-
MASSlag
tag
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve a mostani telefon felhozatalban, ezért kérném a segítségetek telefon választásban.
- Árlategória: 50-70e Ft
- Új, bárhonnan, csak legyen rá normális garancia
- 2-3 év távlatra
- Amikre használnám: Telfonálás dual SIM-el, mobil fizetés NFC-vel, Waze, kerékpározás támogatása (GPS, pulzus és csapásszám BT szenzorok logolása közben Zene vagy podcast), Zenehalgatás, Vieózás (YT, Twitch, Netflix), RSS feed olvasás, nagyritkán fotózás inkább dokumentaista jelleggel (ne legyen nagyon ótvar képe), egy két egyszerű app (Outlook, Evernote stb.) - szóval nem túl teljesítény igényes dolgokra
- Amik fontosak: ne legyen alulméretezett aksija a fogyasztásához (mondjuk 3400mAh+), ne fagyjon le sokat, legyen jó a térerőssége (az Mi A1, nagyon elmaradt az előző Moto G4-emhez képeset), válalható képű, főleg használható fényerejű kijelző, NFC, nem szeretem a noccsot, inkább legyen felső sáv, a legjobban a pop-up szelfi kamerának örülnék, mert szökőévente használom kb.,
- Rendszer: Eddig tiszta droidos okostelefonjaim voltak, de felőlem lehet bármilyen, ha stabil és gyors, nyilván a kevesebb bloatware-nek jobban örülök emiatt. A felület nem lényeg max rakok fel egy launchert.
- Méret: Mi A1-em van, kijelző felületben, felbontásban ez alá már nem mennék. Mondjuk 78mm-nél ne nagyon legyen szélesebb, hogy átérjem rendesen,Előre is köszönöm a segítségetek!
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
Humbucker
senior tag
Jó kis teló amúgy ez a Xiaomi Redmi Note 8T tényleg, csak miért kellett ilyen vastag káva rá?
-
89BDave89
tag
válasz Sgr_A #152929 üzenetére
A sima redmi 8 tetszett neki, szerintem kap azt én meg a note 8 pro mellett leszek :D családi xiaomi vállalkozás :D
-
nalaca000
tag
Telefont szeretnék venni és ebben kérném javaslatotokat.
Jelenleg xiaomi mi a1-t használok, ez teljesítményre, stb. most is bőven elég nekem, de már baja van, és a szervizelése nem lenne rentábilis.
- Árkategória. 100-nál többet nem, vagy csak akkor, ha valami miatt nagyon megérné
- Használt vagy új?: új
- Hol vennéd meg? külföldön használnám főleg, tehát kártyafüggetlen kell.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú távra (2-3 év)
- Mire használnád? Telefonálás, chat kliensek, levelezés (e-mail kliens), böngészés (max pár ablakkal)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android One eléggé bejött, ha lehet ezen maradnék, de nem zárok ki mást sem.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-6,5 között (nem ez a döntő paraméter, eltérés engedett)
-Egyéb: Csak dual sim-es jöhet szóba!!!! RAM: min 4 GB, Háttértár: min 64 GB, képernyője azért legyen min. fullHD, átlagos képek nekem elegek, és ha lehet nem szeretnék rá sem notch-ot, sem lyukat, sem cseppet, semmit, csak egy szabályos négyszöget.
Köszönöm szépen.A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!
-
batai15
félisten
válasz nalaca000 #152934 üzenetére
Igazából az Android one eléggé elbénázott a gyártók részéről( kifejezetten a xiaomi sem jeleskedik benne ) a3am van , nem ajánlom.
De mivel nagyjából stock közeli droidot szeretsz ajánlom a realme márkát az 5 pro például a redmi note 8t ellenfele , viszont a realme ui kellően stock közeli.
Esetleg Galaxy a51 a71 a one ui szintén elég jó. -
TeeJay
félisten
válasz Dani_kp #152923 üzenetére
Youtube videóból is van egy csomó ami lépésről lépésre mutatja. Elég sokan vesznek Xiaomi telefont és sokan élnek a lehetőséggel hogy lehet custom ROM-ot használni vele. Emiatt nem kell aggódnod, nem nehéz feltenni de amúgy gyári ROM is jó
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MASSlag
tag
válasz MASSlag #152928 üzenetére
Na közeben körbenéztem magam is.
A Huawei P Smart Z Dual SIM-es verziójáról mi a véleményetek? Gyanúsan olcsónak tűnik. Plusz a Huawei rendszerét sem ismerem, valamint, hogy az adott telefonra mennyire hat a cég körüli fennforgás (pl. Google Play).
Van esetleg jobb notch-mentes telefon az 50-70e ársávban?[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
Szerintettek várható hogy a Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB 6GB telefon ára lejebb menjen a közeljövőben?
Szerintem kicsit túl árazott még mindig.KB 70k lenne a reális ára szerintem
[ Szerkesztve ]
-
der_
tag
Üdv srácok,
Telefont szeretnék cserélni (letelt kb. 3 év), a kérdés az NFC. A mobilfizetésen kívül ti mire használjátok? Egyébként mi a különbség a paypass és az nfc-s fizetés között (azon kívül, hogy menő)?
Telefon tokból mi számít minőséginek, ajánlottnak (nem azért kell hogy védje a telót hanem azért hogy ne csússzon ki a kezemből ) -
MASSlag
tag
válasz wihay #152942 üzenetére
Nekem pont a kamera tetszik benne, nagyon ritkán használom az előlapi kamerát, évi 30-40 működést csak kibír. Nem tetszik a notch.
#152941 batai15: ez a félelmem nekem is, főleg az, hogy esetleg nem fognak updatet kani a google alkalmazások a telefonon
-
MODERÁTOR
-
fecaga21
senior tag
A P30 literól megéri váltani plusz 40.000 forintért? Néztem a sima P30at, kamerája nem tapasztaltam külőnbséget. Annyi, hogy az akksi nagyobb 300 mAh-el. Ez kB mennyit jelent? 3 órát kb?
-
Amerigo57
őstag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs