- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz monti0222w #153450 üzenetére
mert ha ezek az elvei akkor ezt sem tenné meg. Olyan mintha: "nem veszek lopott árút, de segítek a neppernek eladni" Én, ha ezek lennének az elvei, akkor nem adnék inkább tanácsot, ha nem is próbálnám lebeszélni.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MODERÁTOR
Ki melyik készüléket szereti off off!
(Én Xiaomi fan vagyok. )[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
peestike
őstag
válasz Viktor0610 #153454 üzenetére
Dettó!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
xhege
veterán
válasz Viktor0610 #153454 üzenetére
Én nem szeretem nagyon, de ajánlottam már. Nekem nem kellene
-
toeki
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék :
6,2 col max
60ezer huf max
Független
ÚjRedmi note 8t-t néztem ki, de az már túl nagy a leendő tulajnak, a 6,2 col nagyjából a max amit még kezelni tudna.
Előre is köszi
-
toeki
senior tag
válasz TeeJay #153458 üzenetére
Igazad van, én voltam pontatlan...
Redmi note 8t méretei : 161*75
Igény maximum : 150*70 mm
És igen, muternak ennyi is számít 😉Psmart 2019 kicsit szélesebb de rövidebb is, hasonló méret még kezelhető neki. De ahogy most megnéztem lehet ez is a befutó, ha nem jön jobbra javaslat
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
toeki
senior tag
válasz TeeJay #153461 üzenetére
Kicsi nő pici kezekkel, ráadásul hiperaktív folytonmegyvalahova, ezért nem praktikus ha egy tablet et hurcolászik... Tartalomfogyasztás nincs, max fényképeket nézegetne rajta de azt is ritkán. Viszont makacs, ezért nem lehet rábeszélni az igényeihez jobban passzoló nyomógombosra...
-
mp54
senior tag
válasz FraFer82 #153424 üzenetére
Ha veszek, mi a minimum tudás, ami alá nem érdemes menni?
Szándékosan nem írtam árat. Az ajánlott minimális tudást (ami a leírt igényeket kielégíti) megfizetem. Ez gondolom nagyjából meghatározza az árat is...De hogy legyen szám is: max 100k, hogy esetleg lehessen "ez nagyon megéri" készüléket is javasolni.
Kösz! -
TunerJoe
senior tag
válasz pergabb #153466 üzenetére
Alapvetően nem gyorsabb, a háttérben futó alkalmazások megtartása jobb a több RAM-os készülékeken. Idővel egyre nagyobb lesz a különbség a 4 és a 6GB-os között, az előbbin egyre gyakrabbak lesznek az újratöltések, de az alkalmazások betöltési sebessége és futása, folyamatossága nem a RAM-tól függ leginkább, hanem inkább processzor, tárhely sebesség és optimalizáció kérdése. Ha hosszú távra tervezel, akkor érdemes lehet inkább a több RAMos telefont venni, mert az alkalmazások mindig csak egyre több memóriát igényelnek, de egy pár évig jó lesz a 4GB-os is.
instagram.com/albert__gyorgy
-
FraFer82
tag
-
magyarosim
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a tanácsotokat a következő telefonom kiválasztásához.Ár: 70-75e Ft környékéig
Inkább új készüléket vennék, de nem zárkózom el egyes esetekben használttól sem
Esetleg telenor vállalati előfizumra, de nem kitétel!
Lehetőség szerint 2-3 évre
Normál használat (telefonálás, viber és messenger csevegések, internetezés)
Oprendszerhez nem ragaszkodom (kacsintgatok az IOS-el is /ez lehetne használt/, de egy lentebbi kitétel lehet kizárja)
Méretben örülnék valaminek ami nem sokkal nagyobb, mint a jelenlegi Redmi 4X (5") de tudom, hogy nehéz eset leszÉs akkor ami még plussz kitétel lenne: MIUI-hoz hasonlóan egy második asztal, vagy valami hasonló megoldás. Van 1-2 app, amit két külön accounttal is használnom kellene (viber főként), de ezt egy asztalon nem tudom megtenni, mert nincs alternatívája. A dual sim sem kitétel emiatt...
Köszönöm a szíves tanácsokatAz élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Tudtok olyan ingóság biztosításról, ami a telefonra is érvényes? Valahol olvastam, de nem találom.
-
TunerJoe
senior tag
válasz magyarosim #153473 üzenetére
Újonnan Redmi Note 9S, de akkor le kell mondani a kis méretről, viszont cserébe jó nagy aksit kapsz, illetve az említett MIUI-os funkciókat.
Használtan Android vonalon Xiaomi Mi 9 SE, ami egy nagyon jó felépítésű viszonylag jó processzorral rendelkező telefon, egész kicsi is, minden MIUI-os funkció benne van, egyedül az aksi nem túl acélos.
Használtan iOS vonalon iPhone 8, de ez kijelzőben elmarad a másik kettőtől, egyáltalán nincs benne semmiféle második asztal meg duplikált alkalmazás, az akkumulátoros produkciója sem valami meggyőző, de elmegy, viszont ez a legkisebb és talán a legerősebb is a háromból.[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
MODERÁTOR
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Általános használatra kellene egy androidos telefon. A határ 40e Ft, követelmény kb. annyi, hogy 3GB RAM legyen benne, és a kijelzője viszonylag legyen szép (IPS)Én ezeket néztem. Esetleg ezek közül mit javasoltok? Vagy ezeken kívül?
Xiaomi Redmi 8
Huawei Y6S
LG K50S
Motorola E6 Plus -
Iginotus
addikt
Samsung A 41 jól bírja akku idővel? Nejemnek szeretnék egy telefont kb. 100 000 Ft-ért. Eddig is Samsungja volt szeretne egy nagyjából hat colosat ami jól bírja akku idővel és jó kamerája van. Ennek néztem hogy 48 megapixeles. Van esetleg ilyen árban más alternatíva?
Plug and Pray... :)
-
magyarosim
csendes tag
válasz TunerJoe #153475 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsokat!Note 9S az egy tepsi ami nekem már irtózatosan nagy lenne.
9SE-n elgondolkodom, az a 4X-hez képest csak picit magasabb, a többi paraméter szinte u.a.
iOS pedig gondoltam, hogy sajna ez lesz. duplikációban a viber lenne csak a lényeg, de akkor azt vagy elengedem ebben az esetben, vagy nem iOS leszHa még esetleg lenne valakinek valami titkos tippje...
Az élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
pinnacle
nagyúr
válasz Viktor0610 #153476 üzenetére
Köszi! Nem ez, pont az volt benne jó, hogy a lakásbiztosításban volt benne.
-
nyisziati
veterán
válasz magyarosim #153479 üzenetére
Galaxy A40 szerintem jó lenne neked.
szerk.: a második asztal nem tudom, rendelkezésre áll-e, a topikjában rá kellene kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat
-
TeeJay
félisten
Szerintem pont jó a mérete
Rövidnadrágban bőven elférMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
milkabrams
őstag
Szerintetek érdemes most venni samu note 10 plust vagy inkább várjak a note 20-ra?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Jazz
veterán
Üdv,
az létezik hogy ezen a telefonon a ccd 1/1,33"? Ez túl szép, "nagyon nagy". Telefonhoz képest. [Mi Cc9 pro]
Ez pedig 1/2.0": [Redmi 10x pro]
Erre meg megint 1/1.33"-at ír [link]
Viszonyításképpen a p30 pro 1/1.7".Ha a 10X pro tökéletes lenne, csak lenne nagyobb a CCD, illetve a Mtek proci helyett egy snapdragont szívesebben látnék, akár a felárért cserébe is. Vagy a kövi ilyen telefon lesz a Note11 pro?
free your mind
-
magyarosim
csendes tag
válasz TeeJay #153485 üzenetére
163cm vagyok pici kezekkel. hidd el, nekem nagy
Az élet megéri, hogy megéld. - Max Payne // Ahogyan én látom, kétféle ember van: azok, akik arra áldozzák az életüket, hogy felépítsenek egy jövőt, és azok, akik azzal töltik, hogy a múltat próbálják újraépíteni. - Max Payne
-
knoxhu
senior tag
Újra van a telekomnál SAMSUNG GALAXY S10+ 512 GB DUAL SIM készülök a korábbi kedvező áron.
-
ridiculous
aktív tag
Telekomnál vásárolt mostanában valaki? Tartják a megadott szállítási dátumot vagy csúsznak a kiszállítással?
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
floratm
senior tag
válasz FraFer82 #153442 üzenetére
"...nem támogatom elvi okokból a Kínai Kommunista Pártot..."
Jólbeszélsz! Ezért nem volt és lesz soha huavei telefonom. Free Tibet!
Szarszung meg azért nem lesz mert nemszeretem ha hülyének néznek és velem fizettetik meg a cég reklámköltségeit egy olyan telefon vásárlásakor, aminél jobb képességüt vehetek máshol jóval olcsóbban.
-
monti0222w
addikt
Nem, persze nem a megapixelek számítanak több összetevő kell hozzá hogy összeálljon a jó kép! Viszont annyira nem is gáz a kamerája teszem azt az X2 Pronak hogy emiatt ne vegye meg az ember. Munkákat fotózok vele és a képeket a főnökömnek küldöm át nyugtázásra, megtekintésre, hibákat kimutatni, stb. idáig nem volt olyan gond hogy ki nagyítva a részleteket ne látta volna.
-
Ájvé
veterán
válasz monti0222w #153494 üzenetére
Fotózás ennek kicsit többe merül ki, amit leírtál minden okostelefonnak illene tudnia és minőségi gyártók készülékei tudják is. Oppo is ide sorolandó, én csak arra hívtam fel a figyelmet hogy a konkurenciához képest (Samsung, Huwaei, Xiaomi stb.) kamera területén vannak még lemaradások, de persze érdemes tesztekből és más forrásokból tájékozódni, ezt hozzá kellett volna tennem. Egyébként a kamera szenzor ugyan az a két készülékben, de X2 Pro egy tavalyi felső kategóriás készülék, Realme 6 meg egy idei közép kategóriás szóval lehetnek különbségek minden másban (lencse már más lehet például).
Gyártani manapság amúgy szinte bárki tud készüléket, de mondjuk kamera területén élvonalba kerüljön ahhoz ennél jóval több kell, Huaweinek is jó pár évbe telt, Xiaomi is csak mostanàban kézdett felkapaszkodni hozzájuk, de ez leginkább felső kategóriában mutatkozik.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Persze nem merül ki ebben, de nem hiszem hogy a nagy többség művész lenne és emiatt kell a komoly kamera!
Látom én is azt, pl. az asszonynak S10+ van, hogy miben tud többet, mi az amiben kevesebb az X2 Pro, de nekem ez a alkotás is elég amit tud. Megértem azt is aki nem elégszik meg ennyivel és több kell, avagy jobb! -
FraFer82
tag
Akkor még hozzátenném a Xiaomi Redmi Note 9S-t (64 GB) 70 ezer és a 9 Prót (128 GB) 90 ezer forint körül, függetlenül mondjuk a Turbadotól. A Telekomnál az utóbbi nem jó vétel ugyanennyiért, mert csak 64 GB-os. Viszont, ha elég persze a 64 GB, akkor nyugodtan lehet onnan is, valamilyen ajándék is jár most hozzá. Ha telefon mellett kötsz szerződést, akkor az mindig 2 év hűségidőt jelent, ha telefon nélkül, akkor csak 1 év. Nem tudom, hogy ez szempont-e, de leírtam.
-
FraFer82
tag
Samsung A40/A41, Huawei P30 Lite/P30 Lite (New Edition), és a méret-ár kitétel miatt itt ki is fújt szerintem. Használtan pedig Samsung S10e, mondjuk abban a dög sárgában!
-
FraFer82
tag
válasz Iginotus #153483 üzenetére
Hm, inkább a Samsung talán, de elég hasonló telefonok. 100 ezer forintért azért van több jó ajánlat is (Honor 20/Huawei Nova 5T, Huawei P30 Lite (New Edition), Nokia 7.2, Xiaomi Mi 9T, Sony Xperia 10). Én is inkább az a vonal vagyok, aki szerint nem a megapixelek számítanak, ráadásul elég szubjektív is a "jó kép".
Itt például melyik "nyer"? Ízlés kérdése... https://www.youtube.com/watch?v=2v0UKjJVb60 -
Iginotus
addikt
válasz FraFer82 #153499 üzenetére
Ájvének és neked is köszi a véleményeket. Nem is igazán a kamera a fontos. Még én sem tudom melyik készít jobb képet. A gyerek/kutya fotózáshoz amit asszony 90% ban művel nem is kellene olyan csúcs kamera.
csak ha már veszel neki mert a régi lassan feladja akkor ez is lehet egy szempont vásárlás miatt.
Amiket felsoroltál telefonok meg nem mindegyik teszteket olvastam át de rajta vagyok
Igyekszem egy időtálló telefont venni. És azért gondoltam samsungot hogy ne legyen idegen a menüjét neki. De persze egy idő után megszokja az újat is.Plug and Pray... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest