-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
t72killer
titán
válasz nyisziati #151548 üzenetére
Európai forgalmazónál ez kisebb kellemetlenség, kínából szállíttatva viszont egy sor kérdés merül fel, onnan kezdve, h egyáltalán szóba áll-e az emberrel az eladó. Befutottabb márkát, mint pl Oneplus, bátrabban rendelnék, azoknál alacsony a selejtarány. Ulefone-ra viszont írják, hogy soknak pl gond van a távolságszenzorával (=kínszenvedés vele az alap telefonálás...).
Nagyakksis strapamobil témában viszont nincs más megoldás, vmelyik chinaphone-t kell beüzemelnem . Szoftver téren a bv9500-ra felmegy a lineageOS, ha valaki nem bízna a kínai ROM-ban (én nem bízok...)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy P20 Pro-m van és elgondolkodtam a váltáson.
Első blikkre a Oneplus 6T-t néztem ki, használtan jó árban mozognak már.
Mi a véleményetek, előrébb lépés lenne?
Vagy ha nem mit ajánlotok?
(Keret max 100e.)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Egy jó barátom keres a párjának készüléket. Br. 100.000ft-ig van esetleg most Android fronton best buy modell?
Köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TeeJay
félisten
válasz runner 125 #151559 üzenetére
Redmi Note 9S 4/64GB elég jó kis teló és már egyre többen vettek és írják a tapasztalatot
az ára 1-2-3hét múlva még kedvezőbb lesz ahogy lesz belőle nagyobb készletMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Csaby25
őstag
Sziasztok! Mennyire vállalható a P40 Lite Google Play nélkül? Nagy hátrány ez? Illetve mit ajánlotok hasonló árban? Köszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
juuzer
addikt
válasz Csaby25 #151561 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a Gúgül-ökoszisztémához (Google Calendar, Maps, Keep, Google Office programok), akkor vállalható lehet. Igaz Insta/FB/Whatsapp sincsen rá. A Gmailes fiókodat meg be tudod állítani a gyári email-kliensben.
Alternatívaként hasonló árban én a Xiaomi Mi 9T-t mondanám, amíg még kapható.
Vamos a la playa.
-
xhege
veterán
válasz Sungoo #151566 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy a Google keretrendszer hiányzik a telefonról. Ez nem feltétlenül csak a Google saját alkalmazásai, de néhány más alkalmazás is használja, így azok működése sem biztosított. Egyébként apk-ból a legtöbb minden telepíthető így is, illetve sok minden mehet böngészőn keresztül megnyitva (Facebook, Youtube stb). Szóval nem megoldhatatlan a dolog, de tény hogy sokkal macerásabb, és nagyobb valószínűséggel futhat bele az ember problémába (pl app frissítésa).
-
BerGeri
tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni. Egy Xiaomi MI 9T 64GB lenne a kiszemelt, 92.000FT ért, viszont 1 év garanciával árulják a boltok kék vagy piros színben. Carbon fekete nem tetszik. Amin még gondolkozom, az egy Redmi 8 Pro 64GB 70.000 Ft ért 2 év garanciával. Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni ár/érték viszonylatban? Köszi és üdv,
Geri -
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: a meglévő Galaxy S10+ telómat cserélem le kisebbre. Szerintetek mire éri meg jobban:
1. Galaxy S20 - sima, nem "+" 210eFt
2. Galaxy Note 10 - sima, nem "+" 202eFt
3 . Galaxy S10 - sima, nem "+" 160eFt
Technikai paramétereket ismerem mindháromnál.Zoli
-
Cyborg
őstag
válasz BerGeri #151568 üzenetére
A Mi9T 128GB-os verziója 99.000 a hancosyban, nem éri meg a 64es annyiért.
Kintről kuponnal 78ezer a 64es, 128ra nincs kupon.
Mi9T nem bővíthető, azt tartsd szem előtt, uh érdemesebb lenne a nagyobbat venni.
A note 8Pro most nagyon olcsó lett, az tény, de szerintem a Mi9T akkor is jobb választás. -
TeeJay
félisten
válasz BerGeri #151568 üzenetére
Redmi Note 9S jobb mint a Note 8 Pro (snapdragon, nagyobb akku, nem melegszik annyira, sokkal jobb üzemidő, xiaomi.eu ROM satöbbi finomságok)
Drughi:
nincs kameralyuk cserébe minden egyes alkalommal ki kell tolnia a kamerát ha arcoddal akarod feloldani a kijelzőt... hát nem tudom
AMOLED DC dimming nincs így alacsony fényerőn villogni fog... hát nem tudom
microSD nincs mert kell a hely a popup mechanikának... hát nem tudom
"csak" 4ezres akku mert nem fért bele nagyobb (Note 8 Pro 4500 Note 9S 5020mAh-s)Snapdragon 720 gyorsabb picit mint a 730
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Beelzee
tag
Sziasztok!
Gyereknek kellene telefont néznem.
- Árkategória: 50-60k
- Használt vagy új?
Használt,gondolom használható telefont nem kapok újonnan ennyiért.
- Hol vennéd meg?
Hardveraprón néznék elsősorban.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel:
Hát azért 1 évet éljen túl.
- Mire használnád?
Kb csak játszik rajta(Brawl stars,fortnite... stb)
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Lényegtelen.
Előre is köszönöm,
Gyula -
TeeJay
félisten
válasz monti0222w #151573 üzenetére
Nem hanem a Snapdragon 730-ban 125MHz-el gyorsabb ugyanaz a GPU ellenben a két Cortex A76 mag 100MHz-el erősebb a 720G-ben és az többet ér szerintem.
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz monti0222w #151580 üzenetére
hülyeség ez a táblázat
Adreno 618 700MHz-en megy a 720G-ben meg a 730-ban és 825MHz-en a 730G-ben
Cortex A76 2x2.3GHz 720G-ben és 2x2.2GHz 730/730G-benazon felül átnéztem két tucat geekbench 5 eredményt direkt 720G vs. 730G telefonnal mindkettő Xiaomi volt és látszik hogy mennyi ponttal gyorsabb a 720G ahol a két erős magot tudja használni
GPU-ban nem veszel észre akkora eltérést mivel az Adreno 618 is elég jó márMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
bazsaxk
csendes tag
Sziasztok!
Max 150-170eFt magasságában keresnék új telefont. Telekomnál kapok valamennyi készülékkedvezményt de bármely magyar garanciás megbízható eladótól megvenném.
Legfőbb szempont a kamera lenne, gyorsan, okosan csináljon nekem szép képeket. 90%-ban mozgó gyerekeket fényképeznék, videóznék vele.
Teljesítményben azt várom, hogy 2 év múlva se kelljen kukázni, durva játékokat ilyesmit nem futtatnék rajta. Irodai alkalmazások menjenek gördülékenyen.
Androidot használtam világ életemben, ha lehet maradnék emellett.
Készülék mérete másodlagos, mindig megszoktam ha nagyobb telefonom lett, de alapvetően nincs szükségem egy péklapát kijelzőre.
Aksi egy napot hozzon stabilan, ha többet tud előny.
HONOR 20 PRO DUAL SIM és HUAWEI P30 DUAL SIM volt amit néztem, hogy tetszik de nem tudok dönteni és bármi más is érdekel. Nem nagyon kerestem utána a dolognak, de a Huaweinél nem tudom hogy jönnek android frissítések a P30-ra illetve, hogy ez számít-e egyáltalán. A Honor családnál azt sem tudom érintett-e, ha igen ugyanez a dilemmám.
Köszi a segítséget előre is! -
TeeJay
félisten
válasz t72killer #151583 üzenetére
Nem tudom sajnos Snapdragon párti vagyok abból is a 7xx széria ami még bőven elég gyors de kevesebbet fogyaszt mint a 8xx csúcs procik meg mivel nem játszok nekem nem kell bika GPU feleslegesen
a 720G 730 730G elég jó most 8nm-en és jó gyorsak hozzáMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Bdanyy
addikt
válasz bazsaxk #151582 üzenetére
Az új iPhone SE pont jó lenne pedig (videózás, kis méret, A13 soc). Amit írtál, azok akkuban és fotóban valszeg jobbak. Kapnak frissítéseket, a P40 széria is fog, csak ott már nincsen hivatalosan semmi google (GMS).
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
tototos
őstag
Sziasztok!
3 éve Honor 6X-met szeretném lecserélni egy újabb modellre.
Honor 20-t néztem ki a 100 ezres kategóriában. Van esetleg hasonló árban jobb készülék most? Néztem a lite verziókat de nem győztek meg, hogy pár év múlva is elég erős hardverrel rendelkeznek.Köszönöm
-
-
!attis!
tag
Üdv! 45-50 (max50) ezerért szeretnék új telefont venni egy ismerősöm gyerekének.
Redmi 8 vagy a huawei psmart 2019 néztem. Melyiket érdemesebb?
Legszívesebben Redmi Note 8 at venném, de az már felette van összegben, főleg,h kell egy tok is hozzá neki.[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni , hogy a Honor 20 telefonhoz ,
melyik a legstrapabíróbb ütésállótok , amit érdemes hozzá megvenni ?
Link: -
xhege
veterán
válasz tototos #151593 üzenetére
Elvileg bolti, de velük nincs gond. Simán cserélnek ha kell, megbízható cég. Saját tapasztalat alapján mondom. Egyébként a Huawei ügyfélszolgálattal beszélve én ezt a választ kaptam tőlük:
"Szeretném tájékoztatni, hogy a telefonkészülékeinkre 2 év gyári jótállást tudunk biztosítani, amennyiben az európai régión belül történik a vásárlás és mellékelni tudja a szerviz részére a hiteles vásárlási dokumentumot. Ha a vásárlási dokumentumok eredete megegyezik a forgalmazási régióval."
Ez alapján akár gyári garit is jelenthet ha ott vásárolsz. -
John Rose
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Elromlott a párom Samsung A5 2017 készüléke.
Szokásához megfelelő készüléket keresnénk, zömmel hívásokat bonyolít, emiatt a kihangosítás minősége is fontos lenne, illetve sokat fényképez.
Három készüléket nézett ki magának:
Xiaomi Redmi Note 8T
Samsung A40
Huawei P Smart Z.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest