- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
75-85k között anyukámnak születésnapjára szeretnék telefonnal meglepni. Sajnos a Xiaomi K30-at elfelejtem,mert nem hinném,hogy ilyen árban érkezne.
Ami neki elsődleges szempont fényképezés,amit virágokat szokott. Mondta a Huawei P10 Lite nem adja át azt a színt amikor megnézi a képen pl. piros. Másodszempont akkumulátor,teljesítmény,leginkább ram.
Amit kinéztem Redmi Note 8 Pro,persze ami nekem is van. Azt mondta ez a szín jön be neki.
Ha esetleg van alternatív akkor nyugodtan írjatok.
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy a Redmi Note 9s kamerában milyen,jobb mint a Note 8 Pro,megéri a +kp?• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Kisbea
csendes tag
válasz nyisziati #151193 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Többen kérdezik, miért nem veszek valami újat hiszen pl. Lg K40 van már 36 ezerért, Huawei mate 20 lite is 60-70 garanciával stb.
Egyszerűen megszoktam ezeket a felsőkategóriás készülékeket, szerintem, de javíts ki, ezek 2-3 évesen is jobbak mint egy új, alsó kategóriás.
Lg v20, Lg V30 aztán a mate9. Mindig használtan, most se cserélnék ha nem úsztatom meg.
Bosszant is nagyon.
Se nyitott vagyok ha van ötleted
köszönöm -
Norbi.
őstag
válasz Kisbea #151203 üzenetére
Én megértelek, én is inkább használt felsőt vennék, mint új alsókategóriást.
Jó az a Mate 10 Pro, egyik kedvenc telóm volt.
Esetleg lesd meg a Xiaomi Mi 8-at. Ennyiért megkapod, akku ugyan kisebb, de nyers erőben és custom romok terén erősebb. 50-60körül én a kettő közül döntenék. -
macimeister
aktív tag
Sziasztok.
Úgyérzem beadja szeretett Oneplus One-om a kulcsot. Keresném méltó utódját. Játék nem kell, se dual sim, se "1tb" háttértár. Hétköznapi alkalmazásokkal jóideig ne legyen gondja, se a kamerával. Legyen benne valami bugi. Mint anno a Oneplus hátlapja
Ár. Nem tudom. szeretrm a végletekig használni ami jó. Mostani is már 5 éves
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz macimeister #151205 üzenetére
Ez így nehéz lesz.
Legalább árat, méretet, vagy valamit adj meg. -
nyisziati
veterán
válasz macimeister #151208 üzenetére
Szia!
A collban megadott méret ma már nem számít a kávátlanítás miatt.
A OnePlus One 152,9 mm magas, ami elég szép méret. Mondanám, hogy a jelenlegi OnePlus-ra cseréld (ami a 7T), de az már majd egy centivel magasabb. A többi csúcsteló is jellemzően inkább a 155-160 mm felé közelít.
Kisebb méretű teló pl. a Samsung Galaxy S10e.Ja és bugit ne keress a mai telókban, biztonsági játékos mind.
Kivéve a gamer telókat, de azok nagyok és nehezek. Meg neked játékra úgyse kell.
Azért párat beírok.
Asus ROG phone 2.
Xiaomi Black Shark 2 pro.
Nubia Red Magic 3s. -
szanyi20
tag
Sziasztok. Családba lenne szükség egy új kártyafüggetlen telefonra.
Méret: 6.5 colnál ne nagyon legyen nagyobb (minél kompaktabb, annál jobb)
Felhasználás: Telefonálásra, sms-ezésre, internetre, fényképezésre (normál felhasználáls)
Időtartam: hosszútávra lenne rá szükség
Márka: bármi jöhet
Ár: maximum 70.000 HUF
Válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
válasz tknof1871 #151005 üzenetére
P30 Pro-m esetében hibátlan volt, kb 10/9, üvegfólia semmit nem befolyásolt. Galaxy Note 10-nél már más a helyzet, fólia után nem tudtam használni a leolvasót, de ugye más technológiát alkalmaz, mint a Huawei. Galaxy Note 10-re néztem sima fóliát és a leolvasó helyén gyárilag ki van vágva... Szóval azt mondom neked, hogy attól függ, melyik tpust keresed: Optikai vagy Ultra.
Szerintem komoly létjogosultsága van ennek az elképzelésnek, engem idegesítenek a külön szedett, főleg, ha az az előlapon van és foglalja a helyetBut who is watching the guardians?
-
blt.62
őstag
Szio. Segítsetek légyszi. Szerintetek létezik olyan tok a mate 10 pro-ra amelyikben van beépített érintő ceruza? Fontos lenne. Ha van. Akkor képet vagy linket tudtok küldeni?
MegtorloXp
-
-
válasz blt.62 #151213 üzenetére
Létezik külön aktív toll hozzá, de olyat nem találtam, ahol a tokban van építve.
But who is watching the guardians?
-
-
FoLey-v
addikt
válasz Mr. Y #151215 üzenetére
Akkor marad a Redmi Note 8 Pro. Külföldi videóban néztem a 8 Pro és 9s kamera közti különbséget és mint ha a 8 Pronak picivel kontraszosabb. A 9s meg éjszakai fotóban jobb egy lehetlenyivel.
Galaxy S10e félárban kíváncsi lennék,mert itthoni árban majdnem a duplája.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FÖNÖK
tag
Hi!
nem tudom hol tud segíteni valaki ezért ide írom.
Adott egy redmi 4x ami szinkronizálva lett a google fotókkat.
Mivel megtelt a google tárhelyem ezért próbaként töröltem egy fotót a google drive fotókból.
Megnyugodva láttam hogy a telefon galériájából ezt a fotót nem törölte így hát töröltem bátran tovább gondolva hogy a telefonon meglesznek a fotók. A telefon ekkora frissített és a fotók törlődtek a galériából. Hogy tudom visszahozni ezeket a fotókat ha már a google fotók kukája ürítve lett? Aki tud kérem segítsen köszönöm.''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
nyisziati
veterán
válasz FÖNÖK #151221 üzenetére
Itt tedd föl a kérdésed: Redmi 4X fórum.
-
TunerJoe
senior tag
válasz FÖNÖK #151221 üzenetére
Ugyan nem egy aktív topik, úgyhpgy kérdezni talán nem érdemes, de elolvasni ajánlom a Google Photos fórumot is, hátha már valakinek volt ilyen problémája.
instagram.com/albert__gyorgy
-
IOX
tag
Sziasztok! Ebben vírusos időszakban meredek használtat venni?
-
cAby
tag
Sziasztok,
Egy nagyon alap telefont szeretnénk venni feleségem mamájának. Annyira kellene, hogy Fb. messenger-en tudjon hang- és videóhívást fogadni. Ennyi.
Melyik a legolcsóbb Android-os telefon, amit be lehet vállalni erre a feladatra?
Köszi! -
TeeJay
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok.
Csúcstelefont szeretne venni egyik ismerősöm. Van egy játék ami nagyon fontos neki.
Hill Climb Racing 2.
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik telefonnak van a leginkább "négyzetes" képaránya?
Sajnos a mostani túl keskeny kijelzőkön nagy hátrány van ennél a játéknál.
A legideálisabb a 16:9 lenne ugye. Van valami hasonló tepsifon a mai csúcstelók között? Az sem baj, ha tavalyi. -
FoLey-v
addikt
válasz TeeJay #151232 üzenetére
Én sem vagyok az csak anyumnak kell születésnapjára,de most megint megkérdőjelezte a vételt,mert mutattam a Mi 9 Lite-t is és a kék szín nagyon megtetszett.
Mondta,hogy kamerában milyen,mondom kb. ugyan azt tudja mint a Note 8 Pro,de valaki állítja,hogy leheletnyivel jobb.
Mondja ennek csak három kamerája van az nem hátrány? Mondom semmi értelme,hát most megint magolhatok itt a hsz-ek között.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Új mobilt keresek, mert a mostani leesett és "szétfolyt".
Android. Elérhető, azaz bemegyek bármelyik boltba és van (euronics, mediamarkt, hasonló)
Samsung J5-t (2016) kell váltania. Annak a teljesítménye teljesen megfelel, nem játszok a mobilon. DUAL SIM közelező.
Amire használom: Telefonálás, Viber, messenger, fénykép. fényképezőre sincs sok elvárás, csak annyi, hogyha elmegyek valahova nyaralni, akkor azért lehessen vele képeket készíteni, ami ki is néz valahogy.
Mindezt 80 alatt. Alapesetben a Samsung A51-est néztem, mert gondolom az a hasonló kategória, de az 110K, annyit meg nem adok ki telefonért.
A40-es megfelelő lehet?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
csabulaxi
senior tag
Sziasztok!
Lányom most "ballag"(na), azért ajándék csak jár neki. igaz a mobil telót nem tartom igazi értékes ajándéknak és mivel nem bír ki túl sokat nála egy készülék olyan 80 ezer max 100 ezer körül vennék új telót neki.
most egy összetört Xiaomi Redmi 4X-e van. Nem szeretne Xiaomit valami "társadalmilag elfogadottabbat" szeretne.
méretre 6,2 nél nem nagyobbat gondoltam.
Ram min 4 gb
memóri a min 64 gb, de lehetne inkább 128 gbMit ajánlotok samsung , Huawei, Honor vonalon?
Esteleg hátha egy kis lelki masszással, akkor melyik Xiaomi?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
TeeJay
félisten
válasz csabulaxi #151240 üzenetére
Társadalmilag elfogadottabb ezen jót nevettem
Aki tudja a Xiaomi márka mit jelent az tudja hogy a legjobb cuccokat ők gyártják a kínai márkák közül és az almás cég utánuk kullog ha újításról van szó.
Xiaomi cuccal még sosem kellett szégyenkeznem sőt inkább azt kérdezték honnan van annyira bejött nekik. Power bank, telefon, router, elektromos roller, légszűrő, okos óra, fülhallgató, drón, akció kamera, autós kamera, robotporszívó csak hogy pár dolgot említsek. Egy mai Xiaomi telefon simán top liga persze Mi szériát kell nézni a többi gyártóval, a Redmi viszont legjobb áron adja a legjobb hardvereket és tökéletesen használható bárki számáraMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Ájvé
veterán
válasz TeeJay #151242 üzenetére
Van pár Xiaomi cuccom, de nem osztom a nézeteidet, nem mondom hogy csalódott vagyok, de vannak csalódást keltő termékei és nehéz lenne hibától mentes terméket is mondani (persze ilyen úgy se létezik, de akkor úgy írom nincs terméke szinte amivel kapcsolatba ne lehetne komoly kifogással élni).
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz TeeJay #151242 üzenetére
van a családban 3 Xiaomi, nincs nagyon baj vele, de a gimisek körében nem túl menő.
a gyereknek eddig egy telefonja sem bírt 1 évnél többet, ezért nem is költenék többet rá szívem szerint max 40-50, de a ciki faktor most erősebb. sajnálom is a generációját, hogy a 4 (szerintem egyik legfontosabb) év ilyen szerencsétlenül lesz lezárva..."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
squir
aktív tag
Motorola G7 és G8 szériáról mi a tapasztalat? Elég nagy tepsifon de az 5000mah akku csábító
-
csabulaxi
senior tag
válasz TeeJay #151246 üzenetére
Nem állunk "úgy"
Simán megértette, hogy azt a 3-400 ezer pluszt normálisabb dologra is elköltheti, mivel évente úgyis lezúz-elhagy-stb egy telót. Egy szebb világban majd utazik vagy egyetemnél tanulásra (albérletre) költi. Azért még lehet sikerül rábeszélni a saomira is.Ez ajánlott?: Xiaomi Mi A3 128GB 4GB RAM
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Norbi.
őstag
-
xhege
veterán
válasz csabulaxi #151248 üzenetére
Nálunk a családban 2 Mi A3 is teszi a dolgát különösebb gond nélkül, de az nem lesz "menő". Figyelmedbe ajánlanám a Samsung A40 telót. Kicsi kompakt , pehelysúlyú egy tinilány kezébe nem túl nagy. Szép amoled kijelzője van, Samsung nem Xiaomi és az árba nagyon kényelmesen belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest