- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
-
Kempetlen
tag
Hello! Barátnőnek telefonszimatolás ON.
- 80 ezer
- új, Telekom
- fontos a nagy üzemidő és a korrekt hátlapi kamera
- méretre 147 x 70 mm körül lenne az ideális, a nagyobb nem
- min. 4 GB RAM, hosszútávú támogatás!
- ami még nem lenne rossz: stock rendszer, kicsi nochFelhasználás: videokonferencia és ebook olvasás (AMOLED?).
Ezt néztük az AMOLED miatt: Xiaomi Mi 9 SE[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Utoljára akkor láttam androidos készüléket amikor a One plus one jelent meg. A testvérem megkért hogy vegyek neki egy telefont 40.000HUF ig, androiddal. Mi most a best buy? Általános felhasználás lenne, social media, zenehallgatás, ilyesmi. One plus 3 128gb ért szabad adni 40K huf ot? Használtban gondolkodunk.
Köszönöm!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TunerJoe
senior tag
válasz hszilard666 #151606 üzenetére
Igen, szerintem megér annyit, csak ne legyen foltos a kijelzője
Szerk.
Mondjuk ennyiért már 3T is van, akkor lehet inkább azt lenne érdemes, de sok különbség nincs a kettő között, szóval majdnem mindegy[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
h4h01
senior tag
válasz bazsaxk #151582 üzenetére
A Honor 20 pro jó választás lehet! Szerintem még bőven jó telefon lesz 2 év múlva is..Jó anyaghasználat, erős processzor, szép ips kijelzője van (beégni nem fog), 256 gigás alap tárhely, 8gb ram, jó kamera, korrekt üzemidő..Amúgy van rá minden google szolgáltatás, semmiféle korlátozás nem érinti a Honor 20 pro készüléket, kapja a frissítéseket is!! P30 helyett én biztosan a honort választanám..
Talán még a Pixel 3a XL-t mondanám, ha a kamera a legfontosabb szempont, de ez a telefon -a kamerát leszámítva- már sokban elmarad a Honor 20 pro-tól..64 gigás nem bővíthető tárhely, csak 4gb ram, műanyag ház + szerintem őskövületnek hat a honor mellett..
Ajánlották az új iphone SE-t..Ha eddig csak androidot használtál, akkor felejtsd el mert utálni fogod azt a rendszert, meg a kamerája sem lesz olyan sokoldalú mint a honoré..
-
TunerJoe
senior tag
válasz Kempetlen #151605 üzenetére
Elsiklás.
Jó lesz a Mi 9 SE, de azon nagyon nem stock rendszer van. A Mi A3-on stock Android van, olcsóbb, hasonló méret, viszont gyengébb teljesítmény, és csak HD felbontású, de továbbra is AMOLED kijelzője van, a mérete hasonló, ráadásul az üzemideje is jóval jobb. Mindkettő jó választás, a Mi 9 SE akkor ha nagyobb teljesítményt, valamivel jobb kamerát és jobb build qualityt szeretnél, a Mi A3 akkor, ha inkább az üzemidő és a stock Android fontosabb.instagram.com/albert__gyorgy
-
Vazsi92
újonc
Sziasztok!
Új telefon vásárása előtt állok. Max 70k volt a rászánt összeg, és sok-sok olvasás után megfogott a redmi note 9S. Igazából telefont kb. 4 évente cserélek és most az a kérdés merült fel bennem - ahogy az előttem lévő is kérdezte - hogy megéri-e +10 ezer forintot rászánni 6+128Gb-ra. Engem nem is igazából a tárhely, hanem a memória mérete ami foglalkoztat. GPS-t gyakran használok sportoláshoz (futás, túrázás), egyébként internetezés, youtube, és fényképezés lenne amire használnám. Mit gondoltok, 4 GB memória 2-3 év múlva is kiszolgálja a napi használatot?
Előre is köszi!!
[ Szerkesztve ]
-
-
h4h01
senior tag
-
venom8888
őstag
Hello. Meg eri a oneplus 3 at lecserelni redmi note 8 t 4/64. re?
-
expo
tag
válasz trebrona #151500 üzenetére
Szintén egy Redmi 4X cseréje lenne aktuális.
Jó ideje törött a kijelző és 1 napra csökkent az üzemidő.
Dual sim kompaktot szeretnék (<145 mm) , emberi áron és újonnan. Ez kábé az ingyen sör, örök élet szintje.
Nagy igény nincs (gmail/gmaps, böngészés, viber, mp3, waze) , a Redmi sebessége teljesen rendben van.Ahogy néztem, az A40 az egyetlen a palettán, szóval az a referencia ár.
Érdemes helyette egy ilyen pár éves konstrukciójú Xperia X felé nézelődni? Vagy vannak még hasonló elfekvő matuzsálemek, amik megérik?
Ha lenne S7, nyilván rácsapnék, mint gyöngytyúk a takonyra -
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Most szeretnék venni egy Samsung Galaxy S9+ telefont itt a PH-n.
A készülék 2018-as, 2 éves.
Először is az, hogy kék színűnek van írva.
Ez egyébként a Coral Blue szín?
Gondolom nem volt több kék szín kiadva!
A másik pedig, hogy beszéltem testvéremmel, és azt mondja, hogy 2 év után sokan cserélik a telefonjukat, a frissítések miatt.
Meg, hogy belassul, szarabb lesz a telefon idővel - tehát nem hiába adják el az emberek ilyenkor már.
Ő nem venne ilyen idősen csúcsmobilt, használtan.
De azt is mondta, hogy nem mondja, hogy ez 100%-ra így van, de neki az Iphone-al így volt, az androidot nem ismeri annyira.
Mondjuk az elég komoly, hogy 2 évente valaki elkölt 300-400 ezret új telefonra.
Szóval igaz lehet ez a dolog egy S9 Plus esetében is?
Nem érdemes ilyen idősen már megvenni?Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!
-
TunerJoe
senior tag
válasz prime77 #151627 üzenetére
Igen, a Coral Blue volt a kék szín.
Szerintem az S9+ még simán jó lesz olyan 2 évig, annak ellenére, hogy nem kap új Android főverziót, viszont ebből fakadóan már nem igazán fog tovább lassulni, ha most megfelel a sebessége, akkor 2 év múlva is meg fog. Biztonsági frissítések meg még évekig lesznek rá. Én simán vennék még S9+-t (sőt, igazából pont majdnem azt vettem). Például a mai napig tök sokan használnak S7-et is, és annyira nem hallom őket panaszkodni.
Aki meg megteheti az simán megveszi 2 évente a legújabb S szériát, de amúgy van aki évente cserélgeti.instagram.com/albert__gyorgy
-
prime77
aktív tag
válasz TunerJoe #151628 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Én, ha veszek telefon akkor 5-10 évre veszek.
Inkább 10.
Most derült ki egyébként, hogy "vodafone" függő az S9 Plus.
Én meg a Telenornál vagyok.
Szóval ez bukovári így.
Azt hittem, hogy ezek a telefonok már mind függetlenül jönnek ki.
De sajnos még mindig van ez a szarság.
Egyébként szerintem baromira kevesen tehetik meg, hogy évente, 2 évente 300 ezret költsenek egy szaros telefonra.
Hitelből van ezeknek a 90%-a feltehetően.
Köszönöm még egyszer a válaszodat. -
TunerJoe
senior tag
válasz prime77 #151629 üzenetére
Hát 10 évig azért nagyon húzós bármilyen telefon. Ha nem is hardveresen megy tönkre, addigra már tényleg minden szoftveres támogatás megszűnik, nem nagyon lesznek rá alkalmazások. Ilyen korban sokkal inkább már vitrinbe való egy telefon, mint mindennapi használatba.
Most milyen telefonod van?[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz prime77 #151629 üzenetére
4 éves lesz az LG G4-em, 2 éve vettem bele új akkut de sebességben már 2 éve szenvedés nemhogy 10 évig használni telefont. A mai telefonokban nem cserélhető csak szervizben az akku szóval inkább 2 max 3 évre kalkulálj
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Laraxior
titán
Cimborámnak lepottyant a telefonja, ezért másik kell neki, viszonylag jobb fotós képességekkel.
Mivel nekem nagyon bevált a Xiaomi Mi 9T Pro, barátnőmnek a sima 9T, neki is egyből ezt ajánlottam ebben a (300EUR) ársávban....
Van esetleg jobb vétel, vagy még mindig bestbuy?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TunerJoe
senior tag
válasz TeeJay #151633 üzenetére
Amúgy az aksi csere az nem egy nagy összeg szervizben sem, de akár otthon is elvégezhető, nem egy atomfizika. Szóval a fő probléma nem ez, hanem inkább szoftveresen használhatatlan lesz a telefon. Hiába működik még egy 10 éves Galaxy S, ha semmilyen normális alkalmazás már nem támogatja azt az Android verziót, amit az futtatni képes. (Igen tudom LineageOS meg a többi, de szerintem a legtöbben nem akarnak ilyenekkel foglalkozni).
-
prime77
aktív tag
válasz TunerJoe #151630 üzenetére
Nekem most egy 2015-ös Samsung Galaxy Young van.
Ingyen volt egyébként, nem fizettem érte, mivel céges volt, és édesapám kapott kettő ilyen telefont is.
Ez volt az első "okos telefonom".
Igazából a telefon szerintem telefonálásra való.
Ma ezek az eszement árak a kamerázás miatt vannak, de én erre vettem magamnak egy Sony HX50V-t.
Annál jobb nem is kell.
Nem tudom, én megbecsülöm a pénzt, és nem azért mert nincsen, hanem mert annyira feleslegesek ezek a cuccok.
Vannak befektetéseim, megtakarításaim, azokhoz sosem nyúlok.
Viszont ruházkodásra - na arra költök rendesen.
Akkor szerintem elvetem én ezt a dolgot, és veszek egy Huawei-t, vagy egy klassz Xiaomit.
Töredéke árban ezeknek.
Köszönöm mindekinek a jótanácsokat srácok! -
TeeJay
félisten
válasz prime77 #151639 üzenetére
én a Redmi Note 9S-t mondanám neked az 3évet vígan kibír
kapásból 10-es droiddal jött így még akár 12-es droid is lehet majd rá 1-2év múlva
illetve mivel Snapdragon procis lesz rá xiaomi.eu ROM ami elég pöpec rá és sokkal jobban pörög a telefon vele meg nincs benne a sok kínai marhaságMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
prime77
aktív tag
válasz TeeJay #151642 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást TeeJay!
Meg is nézem magamnak ezt a telefont amit írtál.
Szóval Redmi Note 9S!
Húgom férjének is valami ilyesmi telefonja van, bevallom tetszenek a Xiaomik is.
És neki semmi gondja nincsen vele.
Ők anno alapból is ezt ajánlották nekem - a Xiaomi márkát, mikor pár éve felmerült bennem egy komolyabb készülék megvétele.
Szóval akkor rálesek!
Köszönöm még egyszer a segítséget! -
tanulo1
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem lenne, hogy esetleg idei csúcs készülékben van e olyan funkció mint a samsung galaxy note 9 ben, hogy megnyitok egy alkalmazást és melette meg tudok nyitni még egyet? Multi taszking mód,vagy osztott képernyős mód a neve. Szeretnék samsungról váltani más készülékre. pl oneplus 8 pro, esetleg iphone 11 pro ra, vagy bármi másra. Ha esetleg tud valaki ajánlanai telefont akkor azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest