- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Próbálkoztam egy makrót összerakni, de nem sikerült. Mit szeretnék automatizálni? Tegyük fel, hogy van Bélától egy nem fogadott hívásom. Ha feloldom a készüléket, felhívom Bélát egy gyorshívó ikon segítségével, akkor az értesítő sávon ott marad a nem fogadott hívás tőle. Ha így lezárom a készüléket, akkor ott fog virítani az AOD-on a nem fogadott hívás. Szóval, amit szeretnék? Ha nem fogadott hívásom van Bélától és felhívom őt, akkor törölje a makró az értesítő sávról ezt az értesítést.
Tudnátok erre ötletet adni, én próbáltam, de nem jött össze. Előre is köszönöm! -
Topikgazda
válasz DrKapocs #2854 üzenetére
A makród ránézésre jó. Szerintem az értesítő alkalmazás megválasztásával lehet a gond, ezért nem fut le a makró
Nálam Huawei készüléken a névjegyzék küldi az értesítést, de elképzelhető, hogy ez telefononként, Android verzióként változhat.
A legkönnyebben úgy tudod leellenőrizni, hogy készítesz egy makrót a következő beállításokkal és nem fogadott hívás teszteléssel kiírja neked, hogy melyik alkalmazástól jött az értesítés.
Most gyorsan összedobom neked, importáld be és teszteld le, majd a makródban eszerint módosítsd.
Missed Call app[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
Beletettem még az alkalmazás csomagneve kijelzést is, mert maga a Telefon mint app nem biztos, hogy elég. Pld a párom Samsung telefonján a Telefon az értesítő alkalmazást, de a csomagneve com.samsung.android.dialer, de Telefon néven szerepel még a com.samsung.crane is.
Ha esetleg a felugró üzenetet nem látnád, akkor a makrót megnyitva a 3 pontos menüből a Napló megjelenítése-nél lehet látni, hogy a felugró üzenet mit jelenített meg.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Készítettem egy makrót azoknak, akik esetleg paranoiások az NFC állandó bekapcsolva tartása miatt.
A képernyő feloldása után bekapcsol, majd 30mp után ki (ha esetleg az első érintés nem sikerülne legyen még egy esély), valamint a képernyő lezárása után azonnal kikapcsol.
A 30mp-es késleltetést dinamikusan oldottam meg, hogy ha előbb kapcsoljuk ki a kijelzőt, akkor a számláló nullázódjon.
A fix 30mp "Várakozás" ebben az esetben azért nem lenne jó, mert előfordulhat, hogy pld 23mp-nél kikapcsoljuk a kijelzőt, majd 2-3mp múlva vissza és akkor a "Várakozás" művelet nem indul újra, hanem az előző művelet még él és 5-7 mp múlva ki fogja kapcsolni az NFC-t.
A "Képernyő feloldva" eseményhez hozzáfűzhetünk "Wifi nincs csatlakoztatva" feltételt, ezzel megakadályozva, hogy otthoni környezetben ki-be kapcsolgasson az NFC.Üdv: Mcrazy
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Olyat tud a Macrodroid, hogy egy appból információt jelenítsen meg a legördülő menüben?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Adott a FusionSolar app.
Azt szeretném elérni, hogy a napelem aktuális illetve aznapi termelése jelenjen meg a legördülő menüben. Van egy tabletem ami 24 órán át dokkolón van, tehát hogyha emiatt az appnak állandóan működnie kell nem probléma.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Topikgazda
válasz Dolphine #2862 üzenetére
"Legördülő menüben " Az értesítési sávra gondolsz?
Ahhoz, hogy ez elérhető legyen, az appnak és azon belül annak az oldalnak, ahol ez az infó látható, mindig előtérben kell lennie. Nos innentől kezdve, ha úgy is előtérben van és látható az adat, akkor nem sok értelme van a makrónak. Más a helyzet, ha ezt pld emailben tovább akarod küldeni.Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
válasz gyuri81 #2869 üzenetére
Összefoglalóban is bent van, de ha egyszerűen akarod, akkor töltsd le az Adb AppControl-t (telepítés nélkül a Download-nál jobb oldalt ki tudod választani a .zip-et), engedélyezd a telefonodon az USB hibakeresést, csatlakoztasd a telefonod a számítógéphez (Windows alapú) majd amikor az app csatlakozik, akkor küld egy RSA kulcsot, amelyet el kell fogadni. Ekkor kéri, hogy engedélyezd az ACBridge telepítését is, majd betölti az alkalmazásokat és jobb oldalt megjelenik pár menügomb. Itt kiválasztod az Auto.Engedélyek-et és a legördülő menüből a Macrodroidot. Klikk az engedélyek beállítására és pár mp múlva kész is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszönöm, sikerült. Akkor ez most azt jelenti, hogy bármilyen funkció amihez root kell, akkor így Macrodroid segítségével tudom használni?
Visszatérve az NFC-re. Speciel én máshogy oldottam meg a kérdést. A gyors csempék között van egy NFC kapcsoló ami 2 percig aktív. Nekem ez vált be.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Topikgazda
gyuri81 adta az ihletet és úgy gondoltam, hogy készítek egy egyszerű ADB alkalmazást Windows alá, amivel 1 kattintással meg lehet adni az engedélyeket a MD számára. Az alkalmazás tartalmazza a legújabb MD Helper apk-t is, tehát ez is telepítésre kerül.
Nálam tökéletesen működik, de jó lenne, ha más is tesztelné és ha minden rendben, akkor beteszem az összefoglalóba is.
Tudom, hogy majdnem mindenkinél már engedélyezve van az ADB a MD számára, ezért a teszteléshez készítettem egy ADB eltávolító alkalmazást is. A letöltött önkicsomagoló fájl tartalmaz mindent, ami a telepítéshez/eltávolításhoz kell.
Ha bárki segítene a tesztelésben, akkor innen letöltheti.Üdv: Mcrazy
-
Az F-Secure mindkettő kicsomagolt EXE-t letiltotta kapásból.
-
Topikgazda
válasz Oldman2 #2879 üzenetére
Vak riasztás, 100% tiszta. Nálam Avast van, megvizsgálta és tovább engedte. Semmi extra nincs benne, csak az adb.exe és azok dll fájljai, a MD Helper.apk valamint egy batch fájl, ami végigfuttatja az ADB parancsokat. Én konvertáltam a batch fájlt exe-be, szóval nem egy valahonnan származó program, hanem egyenesen tőlem. A vírusírtók korábban nálam is mindig panaszkodtak az exe-be konvertált batch fájlok miatt.
-
Macika66
őstag
Az adb alapból ördögtől való dolog a víruskergetők szerint. És hát végülis megnyitnak olyan lehetőségeket, amelyek tiltottak az érintetlen rendszeren, tehát tulajdonképpen rendben is van, ha rázzák a lábukat miatta....
"DeepGuard automatically blocks files or programs that try to make potentially harmful changes to the system."[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
Üdv !!
Lehet, hogy halva született ötlet, de egy tv boxon szeretném indulás után a cursort elrejteni.
Van ere valami megoldás ? -
Macika66
őstag
Nekem csak egy kis szánalmasan egyszerű, tizenezres TV-boxom van, de ott pár mp egértétlenség után eltűnik a kurzor magától és addig nem is jelentkezik, meg meg nem mozdul az egér újra.
De ha zavar addig is, míg el nem tűnik, akkor lehúzom valamelyik sarokba és máris nincs sehol.... -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Megoldható az a Macrodroiddal, hogy amikor a telefont feloldom, vagy lezárom egy általam választott hangot / effektet játszon le?
Tudom, hogy van gyári hang, de ezt szeretném megváltoztatni. A telefon nem rootolt.
Láttam egy appot amivel ez elvileg megoldható könnyedén, de nem tudom mennyire megbízható, illetve, hogy szükség van-e rá a Macrodroid mellett.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Topikgazda
válasz Dolphine #2888 üzenetére
Szia!
Megoldható a feloldásnál. A lezárásnál is, de ott trükközni kell, vagyis késleltetést kell alkalmazni vagy megelégszel azzal, ha már akkor is lejátsza a hangot, ha kikapcsol a képernyő.
Ennek az az oka, hogy a képernyő lezárása nem mindig történik meg a kijelző kikapcsolásával. Ez lehet pld a Smartlock miatt is, amiben be van állítva egy BT eszköz vagy egy helyszín. Ilyenkor a lezárásra lehet, hogy órákat kell várni. Viszont, ha elég a kijelző kikapcsolása is, akkor meg néha idegesítően soxor fogod a dallamot hallgatni.Üdv: Mcrazy
-
Alien4
tag
Kicsi segitseget szeretnek kerni, mert nem esik le a dolog....
Miert nem megy ez a makro...? :/ Engedely is meg van adva...vagyis nem picsog a hianyara...
Naplo szerint fut, fejlesztoi modban nem kattint sehova, nem csinal semmit. (Eredetileg 5 perc volt a timer, de itt 3 mp-en van)Koszonom a segitseget!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Szia!
Azért nem megy, mert megadtál legalul egy feltételt (zöld ablak), ami ütközik az eseménnyel.
Alkalmazás indítása esemény aktív, ha az alkalmazás előtérben van.
Ez így értelmetlen, mert egy elindított alkalmazás nem tud azonnal előtérben lenni.
Amikor megbököd az app ikonját, akkor a MD azonnal érzékeli az indítást, de az app még az előtérben futás közelében sincs.
Az események és műveletek végrehajtása mindig az ellenőrzéssel kezdődik és ha a feltétel egyezik, akkor halad tovább a makró.
Tehát nyugodtan töröld ki a feltételt és próbáld újra..[ Szerkesztve ]
-
Alien4
tag
Koszonom a valaszt, tesztelem (amugy a ti javaslatotokra kerult bele es mukodott is sokaig)
Persze valtoznak a dolgok, azert nem is ertettem h most miert nem megy.
(Eredetileg ugye azert kerult bele, mert kilepes utan is futott a macro, valamint ha appok kozott valtottam (mint alttab) akkor duplan futott es "egymasra kattintott") -
Topikgazda
"Alkalmazás indítása esemény aktív, ha az alkalmazás előtérben van.Ez így értelmetlen, mert egy elindított alkalmazás nem tud azonnal előtérben lenni.Amikor megbököd az app ikonját, akkor a MD azonnal érzékeli az indítást, de az app még az előtérben futás közelében sincs."
Teszteltem és ez így nem helyes,. Emlékeim szerint ez korábban másképp volt.Üdv: Mcrazy
-
-
Topikgazda
* * * * * * * * Kellemes Karácsonyi Ünnepeket * * * * * * * *
* * * * * * * * Kívánok Mindenkinek !!! * * * * * * * *Üdv: Mcrazy
-
Alien4
tag
Most teszteltem, fejlesztoben betettem a koordinata kijelzest es az erintes helyet... De nem valaszol.
Makro szerint fut, gyakorlatban nem kattint.
MD helper v1.5, nem latok benne hibat (clear logot most nyomtam)
MDben neztem hibaelharitast, ures...
A hazamersz/elmesz makro fut (wifi csatlakozas eseten nema/hangot ad) tehat a kattintas valamiert "nem megy at"
Megkoszonnem ha megtalalnank a megoldast, eleg nagy segitseg nekem ez az app.
Xiaomi note 9 pro, miui 12.5.8
MD premium, storeban nem var updatere
MD helper 1.5Koszonom, hogy idot szakitasz ram!
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Rá tudnátok nézni, hogy mi lehet a gond a makróval? A cél az lenne, hogy navigáció alatt jegyezze be a naplóba az akku hőmérsékletét. Alig-alig lesz 1-2 bejegyzés a naplóban. Nekem egyébként az is jó lenne, sőt az még jobb lenne, ha mondjuk 5 percenként születne egy bejegyzés az akku hőmérsékletről a naplóban navigáció alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz DrKapocs #2899 üzenetére
"sőt az még jobb lenne, ha mondjuk 5 percenként születne egy bejegyzés az akku hőmérsékletről a naplóban navigáció alatt."
Szia!
Ettől mi sem egyszerűbb. Az "Akku hőmérséklete" eseményt cseréld ki a "Rendszeres időköz" eseményre. Állítsd be 5 percre vagy amennyire szeretnéd, jelöld be a "Riasztást" és vedd ki a pipát a "Kezdő időpont használata" elől. Meg is vagyunk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest