- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nem rossz, szépen össze vannak rakva a műveletek és az IF-ek, de úgy gondolom, hogy az események rész kicsit túl van bonyolítva.
Én egy egyszerűbbet használok.Az eseményeket leegyszerűsítettem. Én úgy vagyok vele, hogy elég, ha csak akkor szól, ha fel van töltve, vagy, ha a minimum érték alá csökken. Persze ezt mind a beállított időközönként teszi, addig amig a táp csatlakoztatva vagy épp nincs csatlakoztatva.
Jó ötletnek tartom, ha megosztjátok a makróitokat, mert több szem többet
sírlát.
Kibeszélhetjük, hogy kinek milyen ötletei vannak az egyszerűsítéssel, finomítással vagy esetleg egy jobb megoldással kapcsolatban.
Természetesen nem kötelező a másikét elfogadni, viszont lehet akár tanulni is belőle.
Örülnék, ha jönnétek pár ötlettel, ami megvalósításra vár.Üdv: Mcrazy
-
kanyi51
senior tag
Nem tudok programozni, de ha szeretnél egyet- egyet kiprobálni, esetleg használni akkor ??? Nagyon sok érdekes dolgot láttam Nálatok. Az MD Sablonjait szoktam nézegetni, és onnan kilopni egyet egyet
[ Szerkesztve ]
-
iker62
csendes tag
Köszönöm.
Nekem mások a szempontjaim amikhez készült a makró.
Merülésnél elég ha 2x szól. Ha nincs lehetőségem tölteni, akkor ne nyöszörögjön folyamatosan.
Töltésnél 80% a cél. Néha ha tudom, hogy sokat fog menni a kijelző akkor pár %-kal több. Itt szeretem tudni konkrétan hol járok ezért mond %-értéket (alap 78-86%).
Ha pedig véletlenül "túl töltöm" akkor más durvább üzenetet mond. 2 fokozatban (1. fokozat 88-96%, 2. fokozat 98-100%). Ezt az asszony is megérti, meghallja, 😁 és leveszi a telót a töltőről.
Üdv! iker
-
Topikgazda
válasz kanyi51 #3553 üzenetére
Szia!
Nem is kell tudni programozni, de pár dologgal nem árt tisztába lenni. Ha valami nem megy, kérdezz nyugodtan, valaki biztos segíteni fog.
Mivel a makrók nem publikusak és a régi linkek pedig már nem élnek a fájlmegosztó bezárása miatt, ezért ha valamelyiket szeretnéd, keress meg privátban és megosztom veled. Ha egyedi elképzelésed van, azt is leírhatod ide és megpróbáljuk megoldani.Üdv: Mcrazy
-
iker62
csendes tag
Van 1.14-es Helper!
Üdv! iker
-
Topikgazda
"Nekem mások a szempontjaim amikhez készült a makró."
Az a lényeg, hogy a te elvárásaidnak megfelelően működjön.
Te részletesebben szereted a riasztást, más meg egyszerűbben. Nincs ezzel semmi baj, hiszen nem vagyunk egyformák.
Szépen összeépítetted az If-eket és az Ismétléseket, különválasztottad a Bt fülest a normál használattól. Látszik hogy jól átlátod a működést.Üdv: Mcrazy
-
Topikgazda
Találtam a makrómban egy apró hibát.
A hiba könnyen javítható, de kíváncsi vagyok, hogy ki az a szemfüles, aki észreveszi, hogy mi a hiba.
Annyit elárulok, hogy a hiba azért van most benne, mert ez az eredeti makrómnak egy átdolgozott másolata és itt hiányzik belőle valami.Üdv: Mcrazy
-
veterán
Próbálkozom a Macdroiddal, de eléggé kezdő vagyok, így mielőtt hülyeségeket kérdezek, azelőtt igyekszem elolvasni a topik Összefoglalóját.
Van is ott egy olyan rész, hogy Példamakrók, videók. Na, már itt elakadok, mert ha oda kattintok (#16), akkor ott fel van sorolva 12 példa, amihez valahol biztosan van egy makró leírás is, de én ezeket a leírásokat nem találom. Hol vannak a példákhoz tartozó makrók?
Vagy hol lehet pár összeszedett jó példa makrót találni, amiből tanulhat az ember
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Topikgazda
válasz Donki Hóte #3560 üzenetére
Látom először vagy itt, ezért neked is Jó estét!
A példamakrók nem készültek el (ez az én figyelmemet is elkerülte), csak egy pár bemutató videó, de eddig ez nem is tűnt fel senkinek mert álltalában nem jutnak el eddig vagy átugorják az érdeklődők.
A legtöbben konkrét kéréssel jönnek és megpróbáljuk összerakni, amit lehet.
Egyébként sok makróról találsz képet, ha böngészed a topikot, de az appon belül, alul a Sablonok résznél is találsz rengeteg makrót.
Ajánlom az összefoglaló részletes olvasását és ha valamit nem értesz vagy van egyéni elképzelésed van, kérdezz nyugodtan.Üdv: Mcrazy
-
veterán
Köszi a felajánlott segítséget.
Első kérdésem nem is igazán macrodroidos, hanem eléggé általános. Látom a közzétett példákból, hogy sokan használják a szövegfelolvasó szolgáltatást valamilyen esemény jelzésére.
Viszont a telefonomban kétféle magyar szövegfelolvasó modul van, a google és a samsung verzió. Csakhogy az egyik rémesen beszél magyarul, a másik meg borzasztóan
Van valami jobb magyar intonációval rendelkező szövegfelolvasó modul?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
iker62
csendes tag
válasz Donki Hóte #3562 üzenetére
Nem tudom nálad milyen a hangminőség. Nekem egy Xiaomi telefonon sima Google szövegfelolvasó alapbeállításokkal így szól (A linkre kattintva elvileg egy hanglejátszó ablak nyílik és ott meghallgathatod):
https://drive.google.com/file/d/10ipQsFxxyJ6v1XQ8aKH-KVCYIxTUfDLH/view?usp=sharingÜdv! iker
-
baandii
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy a bejövő hívásnál ugye felébred a kijelző és ahogy benyúlok a zsebembe a telefonért hozzá érek a kijelzőhöz, lecsúszik fentről a legördülő értesítési menü ahol szintén jelzi a telefon a bejövő hívást és ott kinyomom vhogy a hívást egyből Elég idegesítő
Azt tanácsoltak ezzel az appal kilehet ezt küszöbölni. Vhogy a közélség érzékelőt ki lehet kapcsolni ha a zsebbe van a telefon? vagy hogy bejövő hívás esetén blokkolja a képernyő érintéseket?
Teljesen ismeretlen ez a macrodroid nekem. Tudnátok segíteni?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz baandii #3565 üzenetére
Már el is készítettem hozzá a makrót.
Az összefoglaló szerint telepíts fel mindent, add meg az engedélyeket és ha ez megvan, akkor megosztom a makrót.
De mielőtt megosztanám, várom, hogy kinek milyen 5lete van a megoldásra.
Nem bonyolult a makró, de azért kell egy kicsit töprengeni.
Van több féle megoldás, én nem a legegyszerűbbet választottam.Üdv: Mcrazy
-
szimi57
őstag
Igen, több megoldás is lehet. Bejövő hívásra pl. képernyő lezárás, vagy ha működik a dupla koppintásos képernyő lezárás akkor automatizált koppintás, vagy beiktatni a várakozás makrót arra az időre amíg ki nem szedi a telót a zsebből.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
baandii
senior tag
Kivettem a feltételt, az app-nak megadtam minden engedélyt de nálam nem működik a dolog. Bejövő hívásnál ugyan úgy felébred a kijelző. Elfogytak az ötleteim...
(Letöltöttem a sablonokból egy kész makrót tesztelésre az működik ezért gondolom az engedélyek rendben vannak.)[ Szerkesztve ]
-
energiezolee
aktív tag
válasz baandii #3581 üzenetére
Szia!
Én teszteltem a makrot és működik 2 másodperces késleltetéssel is, sőt még 1-el is. Ha a helper nem települ fel az baj! Mit ír ki, mikor telepíteni szeretnéd?
Egyébként érdemes átnézni a MacroDroid engedélyeit is, hogy meg-e kapott mindent...
És lehet hogy az engedélyek ki- be kapcsolása is (tehát engedély kikapcsol, majd újra engedélyez), mert nálam az oldotta meg a problémát fura módon.[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
baandii
senior tag
-
baandii
senior tag
Köszönöm a segítséget szimi57, Mcrazy, energiezolee Úgy néz ki sikerült beállítani!
-
baandii
senior tag
válasz energiezolee #3591 üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom mi volt a probléma. Letöröltem újra tettem, engedélyek megadása, próbálgattam több beállítást és működött
-
Topikgazda
válasz szimi57 #3589 üzenetére
Jó estét!
Én azt gondolom, hogy a "Képernyő kikapcsolása" lehetőséget választotta.
Én pedig az "Érintések blokkolása" művelettel oldottam meg a következő módon.Na most ebben van egy kis tökéletlenség. Mégpedig az, hogy a készülék helyzetei között van egy holttér. Vagyis van olyan pozíció, amikor semmilyen helyzetet nem mutat a MD.
"vagy ha működik a dupla koppintásos képernyő lezárás akkor automatizált koppintás"
Na ez az, ami lezárt képernyőnél a bejövő hívás alatt nem működik. Ugyanis a bejövő hívás nem oldja fel a kijelzőt csak a tárcsázóban lévő lehetőségeket engedélyezi.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
szimi57
őstag
A legelső ajánlás a részemről az érintések blokkolása volt, igaz még a másik topikban. Valszeg működne az automatikus koppintás művelet is, de nem biztos, nem próbáltam. Természetesen előtte kell egy feloldás művelet pár tized másodpercre, de ez szerintem nem fog menni.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
DessertFox
aktív tag
válasz szimi57 #3596 üzenetére
Sziasztok. Több fórumon is érdeklődtem de segítséget nem tudtak adni. Honor P90 - en ( Android 13, OS 7.1 ) szeretném a lezárt képernyőre kitenni a naptáramat. A P20 - on ment egy CLocker nevű alkalmazás, de ezen már nem működik. Meg lehet ezt csinálni macroval ? Köszönöm.
-
szimi57
őstag
válasz DessertFox #3597 üzenetére
Új hozzászólás helyett személy szerint nekem jött a kérdésed így előfordulhat, hogy sokan, akik tudnának segíteni csak átsiklanak rajta. Egy gyors Google kereséssel többek között ezt találtam: [link]
-
Topikgazda
válasz DessertFox #3597 üzenetére
Szia!
A Macrodroiddal nem lehet a lezárt képernyőre tenni semmit, max értesítéseket, amit a MD-al generálsz.Üdv: Mcrazy
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest