- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolman99
csendes tag
Jah bocsi azt kifelejtettem h a hangkari egy Creative Sound Blaster X-Fi Extreme Gamer
-
Henker2
addikt
Boldog Új Évet Kivánok Minden Kedves Fórumtársnak!
Üdv
Henker2Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Salvador20
őstag
Én is ezzel zárnám idei hozzászólásaimat:
BUKÉ(Boldog Újévet Kívánok Én )
Jövőre ugyanitt(aztán lehet hajnal 3-kor beírok vmit)Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Skizz
addikt
válasz Salvador20 #6103 üzenetére
Neee azt az egyet ne
BUÉK
-
Skizz
addikt
-
Henker2
addikt
Sziasztok Skacok! Óriási a problémám. Van egy Xonar D2 hangkártyám. A PC-vel COAX-szal van/volt összekötve. A driverében is az S/PDIF-re volt állitva egyértelműen.
Namost! Ezután jöttek a gondok. Egyik haver irt MSN-en, hogy mikrofonozzunk. Én meg , mióta kicseréltem a hangkarit egy SB Audigy2 ZS-ről erre a Xonar D2-re, nem használtam mikit. Fogtam, és bedugtam a mikrofon aljzatába a mikit. Ugye jack-es. Amikor bedugtam, az egész gép kifagyott. Újrainditottam. Nem történt semmi. Mikrofon nuku. Kihúztam, újra bedugtam. Megint kifagyott a gép. Újraindit újra, és láss csodát, a hangártya nem található. Gondoltam bezavarodott a driver. Uninstall. Következne a driver újratelepitése, és nem engedi. Hangkártya kivesz a foglalatból visszarak. UA. a probléma a WIN alatt. Újratelepitettem a windowst. Annyit elértem vele, hogy a Hangkártya driver-ét fel tudtam telepiteni. De továbbra is csak annyit érzékel a win, hogy audioeszköz van. De mint Xonar, nem ismeri fel a gép. Hiába van fent a driver-e.Segitsetek
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
-
törölt tag
Most látom csak, hogy RCARCA kimenetet írsz. Úgy gondolom, jó lesz hozzá az a kábel, amit írsz, de biztosra ezt nem merem mondani, mert a keverőpulthoz annyit értek, hogy felismerem, ha mutatnak egyet.
Henker2:
Az, hogy világít, sajnos túl sokat nem jelent. Volt olyan alaplapom, amin szintén világított minden LED, csak a gépet nem inditotta be.
Ki kell próbálni másutt is.BUÉK mindenkinek!
-
Gomi_Wilde
csendes tag
-
törölt tag
válasz Gomi_Wilde #6113 üzenetére
Értem, köszi a felvilágosítást!
-
Henker2
addikt
válasz #72042496 #6112 üzenetére
Na kipróbáltuk havernál. Neki is ua. ez volt a helyzet mint nálam. Driver föl, aztán csak annyit érzékelt a win, hogy audio eszköz van. Csak, ő meg tudta csinálni azt, kézileg állitotta be a hardvert. Ő adta hozzá a *.INF-et az eszközkezelőhöz. Fel is települt, de a Xonar-nak a menüjét nem tudtok előhozni, pedig fel volt telepitve a driver. Ha rákattintottunk az ikonjára, nem csinált semmit.
Nem tudom mit csináljak? Van még rá 4 hó gari. Visszavigyem? Csak félek, tőle, hogy nem csinálnak neki semmit, csak visszaadják igy és ráfogják...
-
Skizz
addikt
válasz Henker2 #6115 üzenetére
Ez már nem szoftveres hiba, kötelesek visszavenni. Ha vigyorogva és sűrűn elnézést kérve adják vissza a hibás cuccot, akkor rúgd őket tökön. De komolyan... Olyan nincs, hogy meg se nézik mert letörik a körmük. Ha nem tudnak vele mit kezdeni akkor cseréljék be egy újra.
-
Skizz
addikt
válasz Henker2 #6117 üzenetére
Nálam már párszor eljátszották pl. az Aqua-nál, hogy nincs megfelelő eszközük a hibás tápom vizsgálatára, így kénytelenek hibásan visszaadni. Na akkor komoly arc felvesz, ráb@sz az asztalra és fenyegőtzik egy sort a fogyasztóvédelemmel. Rögtön levette a pultról a jóember a tápomat és mondta hogy megpróbálják kijavtani, vagy ha nem sikerül akkor kicserélik egy ugyanilyenre. -
törölt tag
válasz Henker2 #6115 üzenetére
Annak idején nem csak a kártyát vetted meg, hanem a hozzá kapcsolódó garnciát is. Naná, hogy vidd vissza, ha pedig át akarnak vágni, akkor erőteljesebben kell fellépni!
Szabad tudni, melyik cég ez, hogy egyből ez merült fel? Illetve ha ilyen rossz érzésed van velük, akkor miért ott vásároltál?
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
Egyébként én most, mivel a Xonar D2 ki van véve a gépemből, az integrált 7.1-es hangkarira kötöttem a Z5500-at. Gigabyte P45-DS3-as lapom van. Megmondom az őszintét, a Xonar ugye egy profi hangkártya. Nem olyan rossz ám ez az integrált.
-
lolman99
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy ha elkezdek játszani valamijen game-el akkor a szett elkezd idöközönként puffogni nincs valakinek valami ötlete h miért lehet?Segitsééég!
Megbolondulok nagyon idegesítő valaki segitseen! Előre is THX.De az a legrosszabb h eddig nem csinálta most meg 28.-a óta csinálja SegitSéééég! Előre is THX -
Skizz
addikt
válasz Henker2 #6122 üzenetére
A giga p35-p45 deckákon lévő ALC889A (?) valóban nem rossz cucc, de messze nem tud akkora hangerőt kiküldeni a logival egy integrált kodeken. És nekem "csak" egy X-Fi gamerem van és ezt úgy mondom. Egyébként nekem a legszembetűnőbb különbség, az az integrált vs. X-Fi között a hangzásvilág... sokkal több dinamika és sokkal tisztább magas tartomány hallható egy jó hangkártyával.
-
Skizz
addikt
válasz lolman99 #6123 üzenetére
Puffog? Váddefákk? Véletlen nem a villanylekapcsolós pattanásra gondolsz...? Az sokaknál előferdül, abból gond nem lesz... Egyébként ilyenről még senki nem számolt be, sztem egyedi probléma. Véletlen nem integrált kodekkel tolod? Nem küld ki mindenféle zajt a gépházból?
-
lolman99
csendes tag
Háát Nemtudom eleinte nem csinálta mind2 -t karira kaptam és akkor másnap mivel este már nem indithattam be gyönyörűen szóolt ha elkeztem vele játszani és tekertem fel a hangot ugyan olyan tiszta maradt mint halkabb hangerőn és eszméletlenűl jól szolt aztán megjött a barátom és észrevettük hogy idönként ijen érdekes hangot ad ki olyan mintha valami probálna beindulni de nem minden játéknál van ez pl a GTR II nek semmi baja de a Red Alert 3 is ezt csinálja Meg a CS:S-is amúgy ha simán bármijen zenét halgatok tök mind1 mi az akkor nem csinálja fogalmam sincs hogy mitől lehet amúgy nemhiszem hogy kiküldene valamit a gépházból mert a lehető legmesszebb van a hangcard mindentől és önmagában nem "puffog" csak ha játszom. Arra a kérdésre h nem integrált kodekem van -e igazából nem tudok választ admi mert nem tudom mi az bocs h ijen lama vok .Amúgy mit javasolsz/tok mi a hiba? .És nem tudok rájönni h zenénél mért nem meg bizonyos játékoknál mért nem és mért igen lehet h valami játék beállitás?Előre THX
-
lolman99
csendes tag
Ja meg azt vettem észre h Game módban sokkal halkabb mint Entertainment-módban
Nekem egy Creative SB X-Fi Extreme Gamer van és köszi a gyors választ.Ha akarod akk esetleg megprobálhatom felvenni és felrakni youtube és elküldeni a linket. -
Skizz
addikt
válasz lolman99 #6129 üzenetére
Hát akkor hívd föl a Logitech supportot, mond el nekik kicsit keseregve, hogy mi a problémád, és hogy ez mennyire zavaró, és hogy nem ezt vártad 80 ezerért de nagyon szeretnél egy ilyen szettet normálisan hallgatni. Ha még megvan a 2 év logi gari, akkor kapsz újat szerintem...
-
lolman99
csendes tag
Tehát akkor szerinted mindenféleképpen a Z-5500 a hibás? most próbálok egy hangkari szoftver ujrarakást kmost szedi le a frissítést. De ha más lejátszóhoz pl:phone vagy hasonlók csatlakoztatjuk nem csinálja.Meg önmagában sem meg bizonyos játékoknál SEM meg zenénél eggyáltalán nem szerintem ha maga a rendszer lenne a hibás akk mindig ezt csinálná.Azért igazad van ha télleg a szettel van a BAJ akk azért 80.000 ne legyen ha már ennyit adok nekik.De azért KÖSZ
-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt, hogy szokott baj lenni a biztosítékkal. Új szett vásárlásakor érdemes rögtön kicserélni, vagy ennyire azért nem gyakori a probléma? Ha igen hol és milyet kell hozzá venni?
Előre is kösz! -
lolman99
csendes tag
Sziasztok Újra
Skizz azt vettem észre h ha újrarakom a hangcardot és nem frissítem akkor nem csinálja mint ezt megtettem egyből elkezte úgyhogy most mégegyszer és most nem fogom frissíteni,mert akkor ijen leesz ha esetleg újra csinálná írok.Azért most aggódok
-
törölt tag
-
jilian
addikt
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6141 üzenetére
Akkoriban még Xp-t használtam. Vista alatt Auzen X-Fi-t próbáltam, az jól működött, csak hihetetlen körülményes volt.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz #72042496 #6142 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert nekem már 3 éve megvan az X-FI, XP-t használok a mai napig is, de semmi problémám nincs a driverrel. A beállításokat is megtartja. Ettől függetlenül nem vitatom az Asus minőségét sem hardveresen sem pedig szoftveresen. Az Asus köztudottan faja cuccokat csinál.
Bye!
-
Skizz
addikt
válasz Kis zöld izé #6143 üzenetére
Ezzel én is így voltam, de Vista alatt gyakrabban előfordulnak hibák, főleg ha digitális kimeneten használja az ember. Ezért nem a gyári drivert használom pl.
Más:
Az normális, hogy Dolby vagy dts dekóder használatakor szoftveresen nem tudom szabályozni a hangerőt, csak a logi potijával? -
jilian
addikt
nagy gáz az ha a hangkártya az ST-vel, az analoggal meg az opticaival is össze van kötve egyszerre?
Mert ugye az ST-n lehet kapcsolgatni a kimeneteket.
Ez nem zavarja be a kártyát?
sikerült Dts -t kicsikarnom a kicsikéböl! Az ST jelzi:
Input: Optical
Effect: dts Digitalcsak egy bibi felrúgta az 'állítgatásomat ' :
Ha elinditok egy zenét v filmet...egy idö után elmegy a hang és csak ugy tudom visszahozni,h ha a Kmplayer-rel a következö opciora teszem:
jobb klikk/audio/audio renderelés/ASUS Xonar D2X Audio (eddig alapértelmezésen volt)
de ha ide állítom akkor nem szép a hang, kapar, zizeg, picit recseg, mintha membrános lenne.Ti mivel néztek zenét, filmet?
És milyen kodekkek vannak fenn?
(lehet nekem már tul sok van fenn )[ Szerkesztve ]
-
Kis zöld izé
senior tag
Nem gáz. Én PowerDVD 8.x-et javasolnék filmhez. Zenét pedig az X-FI-hez kapott lejátszóval hallgatok. Biztosan neked is van valami lejátszó progid az Asus-hoz, próbáld azzal. Ha nincs akkor pedig Media player 11 vagy 12 Codec-nek pedig K-lite 3.x verzió. Ebben van mindenféle Ac3-as beállítás meg minden.
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Skizz
addikt
válasz Kis zöld izé #6146 üzenetére
Hát én filmekhez inkább KMPlayert javasolnám, hisz nem kell hozzá külső codec, mindent megeszik.
-
törölt tag
Persze, hiszen akkor kódolt anyagot küldesz ki, ennek a hangerejét pedig akkor tudod változtatni, amikor újra analóg hang lesz belőle.
Kis zöld izé:
Bárcsak nekem is ilyen szerencsém lett volna.
jilian:
Windows Media Player 11 + ffdshow. Ez mindent visz.
Belső kodekes lejátszóból a GOM Playert merem ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
MarKoo
addikt
Most készülök végül csak felhívni a Logitechet, hogy cseréljék ki a szettem, amit nemrég vásároltam. Nagyon gyengének tartom a mélyet. Tesómnak ugyanilyen hangfala van, csak sokkal régebbi széria és össze nem lehet hasonlítani a két mélyet. A másik problémám pedig az, hogy a jobb elülső hangfal néha recseg mióta megvan.
Ezekre a problémákra szó nélkül ki fogják cserélni?
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest