- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andew
tag
válasz HUAFBANDITA #10997 üzenetére
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
Ursache
senior tag
válasz HUAFBANDITA #11000 üzenetére
a legfrissebb nem feltétlen egyenlő a jobbal
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
ricshard444
veterán
-
andew
tag
válasz HUAFBANDITA #11005 üzenetére
lol
klinikai esetHardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
andew
tag
válasz HUAFBANDITA #11008 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy te még nem hallottál nomális térben Z-5500 -t és 906-t szólni
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
bolic
őstag
Nyári időszakon le fog égni a mélynyomód a kevésbé szellőző helyen, nem néztem utána hogy mágnesvédelem-e a mélynyomó. Ha nincs beépítve, bizony legalább 1-2 méterre távolabbra kell elhelyezni különben le fogja mágnesezni a HDD-ket.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
ÁdiBá
veterán
1-2méter?!
Biztos ez?!
Az marha sok... Annyira távol nem is tudom tenni a gépet!
Amúgy nyáron is volt már z5500öm.
Meleg volt, de nem égett le. Hátúról azért kap szellőzést.
Én a tápegység és a mély sugárzótól tartok jobban.
Kinyírják egymást.
Bár a táp azért messze van tőle.ÁdiBá
-
andew
tag
Semmi baja nem lesz. A Péc azért van házban, hogy a mágneses és elektronikai bízva azokat megszűrje. Ráadásként az asztal is ott ban. Nő para
-
-
roberto211
őstag
Hali.. Tudom h nem ide való azért offolok, de aki tud eladó z5500at jó áron, az írjon nekem pü-t.
Üdv: Robi
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
andew
tag
válasz willturner #11014 üzenetére
Jaja
4szettHardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
roberto211
őstag
Hali.. Na úgy néz ki már holnap egy z5500 tulaja leszek.. Na de nem is ez a lényeg, hanem a mélnyomó ahogy olvasgattam nem egy kis darab.. És a földre teszem, de esetleg alá tegyek valamit?? Mert járólap van, és érdemes alá tenni szőnyeget??
Üdv: Rob
-
Regirck
senior tag
válasz roberto211 #11017 üzenetére
Mindegy szerintem. Nálam simán a parkettán van egy asztal allatt.
-
roberto211
őstag
-
Satyricon
addikt
válasz roberto211 #11019 üzenetére
A mélynyomó alatt gumitalp van. Nem kis átmérőjű... Sztem nem lesz vele gond.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
ÁdiBá
veterán
válasz roberto211 #11019 üzenetére
Azért van a mély ládának gumi talpa, hogy ne legyen ilyen gondod.
(#11020) Satyricon Gyorsabb voltál!
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
roberto211
őstag
Na úgy néz ki ma este 7 fele már nálam is dübörög, a z5500. rendeltem hozzá egy hama optikai kábelt aranyozottat, de jó drága , b..meg, Foggalmam sincs mi különbség van optikai aranyozott, és optikai nem aranyozott között, tehát ne kérdezzétek, de ez volt jó árban..
-
Ursache
senior tag
-
poli27
veterán
válasz roberto211 #11024 üzenetére
Sose értettem minek kell aranyozottat venni optikánál ott egy üvegszál viszi a fényt, ergo attól mert aranycsatis nem lessz jobb a fény XD sima analógnál van értelme de ennél.... marketing !! Meg sztem a 300ft os kábel és a több ezer ft os között max a kinézet a különbség, gyakorlati haszna nincs sztem !
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz poli27 #11026 üzenetére
Valószínű nem értetted akkor amit írtam: "Foggalmam sincs mi különbség van optikai aranyozott, és optikai nem aranyozott között, tehát ne kérdezzétek, de ez volt jó árban" Nem azért vettem mert aranyozott hanem azért mert ez volt a legjobb árban az 1,5méteresek közül..
Ha mutatsz nekem 300ft.-ért optikait akkor azonnal megyek érte..
-
poli27
veterán
válasz roberto211 #11027 üzenetére
[link] Én itt vettem tessék Amúgy meg nem neked szántam hogy minek vettél aranyozottat, csak arra reagáltam hogy milyen nagy lehúzós duma
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Van egy a fórumtémánkat hízlaló Logitech szettem méghozzá R028-as P.I.D-el ellátva
Tudunk vmi rosszat mondani róla, értem itt a szériahibákat esetleg mást ?
Nekem úgy rémlik hogy a kezelőjén ( SoundToach ) volt ki / be kapcsolásra megfelelő gomb és kék ledes volt a kijelzője ez meg most majdnem fehéren világít...
+ ahogyan említetem nincsen csak headphone-ra váltó gomb a Master hangerő tekerentyű alatt, így nemtudom leáramtlanítani teljesen csak a sub hátsóján és ha ezt megteszem a kezelőn a felíratok összemosdva tünnek el és hogy mind ez még szebb legyen pukan is egyet ami sztem nem a legegészégesebb neki !
Mitől lehetnek ezek, valami ötlet erre a szitura ?
THX
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz PrinceHerceg #11030 üzenetére
Nekem is összemosódva tűnnek el (PID R104) ez nem hiba! Néha nekem is pukkan, de csak bekapcsolásánál, és csak akkor, ha nagyfogyasztó megy mellette, szerintem nem tesz kárt benne. A háttérvilágítással nincs semmi baj, plusz más hangfalrendszereket is csak a subon lévő gombbal tudod leáramtalanítani, amiről beszélsz a potmeter alatt, az hivatalosan a stand by gomb.
-
roberto211
őstag
Halli.. Tudtok a z5500hoz mondani, valami THX minősítésű filmet, hogy megnézzek rajta egy filmet?? Kiváncsi leszek, milyen lesz.. .. Valami jó akciót, pl ilyen swat féle ,stb.
Más: Mikor hallgatok zenét vagy nézem a tv-t, néha igy pattan egyet.. Tehát pattan kb 1mp.-re és ennyi volt.. Valószínű ez a gyári kábel miatt van?:?: Mert a gyárit használom.. Vegyek új minőségi kábelt???
[ Szerkesztve ]
-
Regirck
senior tag
válasz roberto211 #11032 üzenetére
Ne a THX-el foglalkozz hanem inkább a dts-el! A THX az csak egy embléma a háttérben pedig nincs semmi (van csak olyan kifejezett film nincs, az egy minősítés, hogy torzítás meg stb-stb.-ben jó a hangfal), viszont a dts az maga a hang minősége.
(Mivel a THX-t tudtommal George Lucas találta ki így az ő filmjei elvileg THX-s. Indiana Jones, Star Wars, viszont ott se mindegy, hogy mp3 vagy ac3 vagy dts-ben nézed meg, dts-nél is van 640-es és 1536-os is...)
Eszerint válasz filmet!
-
roberto211
őstag
válasz Regirck #11033 üzenetére
Bocsi, de így nem vagyok valami nagy király, audio jelentések, meg egyebek terén.. a DTS az mi?? A thx az tudom h egy minősítés, különböző teszteken kell átmenni, h megkapják stb.. De a dts-t azt hogy tudom kihasználni, tehát miben??
Más: A pid ha jól emlékszem R024.. ez jónak számít? tehát kb mikori gyártásű?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz roberto211 #11035 üzenetére
Hali !
Kb 2010 február... szóval még zsenge húsi, és jó széria...
A Dolby Digital 5.1 és a DTS 5.1 valós 6db hangkeltő térbeli hangpozicionálását teszi lehetővé veszteségesen ill esetenként 6.1-et is tehát összesen 7 hangkódot is hordozhat ( Dolby Digital EX, DTS-ES ) ettől fejjebb is term 7.1 stb HD lossless stb
Ezen felsoroltak esetében valós mozis térhatásról beszélünk, minden csatornára speciálisan kevernek, de sajnos a magyar szinkron rendre egy rakás szar, az Angol szinkron ált otthadja dinamikára és minden más téren egyaránt...
Ajánlott filmek: JURASSIC PARK ( T-Rex első megjelenése ), Ryan közlegény megmentése, STAR WARS SAGA, Indiana Jones SAGA és a jobbak...
A THX pedig nem egy hangzásmód, hanem egy standard amit Lukács bácsi kreált, de már régen nem ez a legjobb van már THX Select 2 stb...
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz PrinceHerceg #11037 üzenetére
Aham.. Köszi.. És az hogy néha pattan az valószínű a kábel miatt van nem??
Ja s méág a sound touch hátulján van egy 6 channel kapcsoló.. Az mit jelent?, tehát az mit csinál??
-
Ursache
senior tag
válasz roberto211 #11038 üzenetére
A hátulján az a kapcsoló arra szolgál, hogy a három db analóg szintű bemenetet feldarabold, három különböző sztereó bemenetre.
-
roberto211
őstag
válasz Ursache #11039 üzenetére
Okés, köszi.. Mégegyszer leírom mert nem kaptam erre még választ.. Tehát a következő a kérdés.. Van olyan hogy nézem a tv-t a hangrendszeren, és néha-néha pukkan egyet, és megy tovább a hang..... A kábel lehet a gondja vagy mi?? Mert a gyárit használom még.. Vegyek valami új, minőségit vagy stb...?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz roberto211 #11040 üzenetére
Pukkanás nem lehet kábeltölt, inkább az erősítővel lehet vmi bibi...
-
roberto211
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
válasz roberto211 #11042 üzenetére
Szia !
Ha menet közben ad ilyen hangot akkor vmi a mélynyomón belüli elektronikával ( erősítővel ) lehet...
Nekem Coax digitális összekötésnél szokta ezt eljátszani, mivel néha megbolondul a bemenet választója, és 1-2 sec-re Stereora rakja és vissza... aztán minden rendben...
Mikori PID-es a rendszered ?
-
roberto211
őstag
válasz PrinceHerceg #11043 üzenetére
R024.. De most egy kicsit ideges vagyok a z5500al kapcs.-ban segítsetek légyszi. Ma xboxozni szerettem volna, bekapcsoltam a z5500az, erre fel NO DIGITAL DATA.. Optikaival van összekötve.. Akkor megnéztem a tv-n,hogy nincs e kihúzódva semmi.. Megnéztem a sound touch hátulját, ott se.. ÉS hiába állítgattam semmi, csak mikor át tettem a tv.-re és vissza az xboxra, akkor volt jó.. De ez jó esetben.. Valamikor még ekkor se.. Aztén mikor nem volt jó, próbálgattam távirányítóval, de mikor bekapcsoltam a kék led nem villant fel, a gombnál csak sima világítás nélküli volt, akkor kikapcsolni nem tudtam , csak ha áramtalanítottam, és amit észre vettem h a panel hátulján az optikai csatlakozónál iszonyat módon instabil a optikai csatlakozó, tehát kicsit meghúzom előre a panelt már kicsúszik.. Ez gyárilag ilyen vagy valami baja van, és az előbb felsoroltakkal van valami tippetek?
Várom választ.. Köszi előre is Üdv: Robi
[ Szerkesztve ]
-
Ursache
senior tag
válasz roberto211 #11044 üzenetére
Ne aggódj! Dugd bele erősen. Az optikai kábel csatlakozófején van kis kitüremkedés, ez fogja bele a kábelfejét a csatlakozófelületbe. Ha pattan, akkor jól van benne, viszonylag nehezen megy bele, de aztán be fog járódni. Valószínűleg ez lehet a baj is, hogy a fény nem megfelelően megy át az ST-be (SoundTouch)
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz Ursache #11045 üzenetére
Én voltam az idióta b..lf..sz.. amit te mondtál hogy be kell nyomni erősen a csatlakozóba, hogy pattanjon az volt a baja... Na én meg tudod nem mertem hát féltettem, nehogy valami kitörjön ha erősen belenyomom.. na remegő kézzel erősen belenyomtam a tv be is, meg ebbe is, azóta hibátlan.. Fúú.. Le esett egy kő a szívemről.. Egyénként ha bekapcsolt állapotban kicsúszott az optikai a st.-ből akkor történhetett valami baj?? Mert azt mondták nekem hogy ha menet közben kihúzok valami kábelt a st.-ből akkor kisülhet vagy ilyesmi.. Szerencsére nem történt semmi úgy néz ki, de gondolom megkérdezem..
Egyébként nagyon köszi a segítséged, hatalmas kő esett le rólam..
-
PrinceHerceg
őstag
válasz roberto211 #11046 üzenetére
Szia !
+ nem árt az XBOX 360 hangmenüjébn is Digital 5.1-re állítani a hangkiemenetet, mert van Digital Stereo is de az nem jó...
Egyébként lehet hogy más a baj... ha ez nem oldja meg van még alternatíva...
Árthat a ki / be húzgálás menet közben de nem minden esetben... egy tuti sokszor nem jó ezzel hülyülni a lényeg hogy már jó
Ne aggódj megoldjuk
-
roberto211
őstag
válasz PrinceHerceg #11048 üzenetére
Oksa.: Hát igen én is ettől féltem h ha menet közben kicsúszik nehogy valami baja legyen, mert mikor kikapcsoltam, tehát leáramtalanítottam, és akkor tudod úgy kapcsolt ki, hogy nem rögtön tünt el a kép hanem folyamatosan.. Na s ezután nem volt jó a irányítás , tehát a távirányító meg stb.. Na de ugye mondtátok h nyomjam bele az optikait, áramtalanítottam, benyomtam a hangszóróba is, meg a tv be is erősen, azóta semmi gond nincs.. Hát remélem nem ártottam neki hogy menet közben kicsúszott, uténa meg visszadugtam az optikait, de most már remélhetőleg nem lesz ilyen..
Köszi mégegyszer srácok.:
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
Na ahogy írtam előbb miután , bedugtam rendesen az optikait azóta minden ok.. De észre vettem valamit.. Pl mikor xbox menüben vagy tv ben a menüben vagyok, akkor váltogatok, és ha várok egy kis időt váltogatás közben,és megyek tovább az xbox menüjében a középső hangszóró, tehát a center pattan egy nagyon kicsit.. De tényleg egy kicsit.. Ez normális??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest