- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Ha esetleg valaki keres egy jó állapotú szettet, én megválnék tőle. A háttérvilágítása nem működik, minden más hibátlan.
-
Gomi_Wilde
csendes tag
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Miért van az hogy akárhogy állítgatom a MPC HC-t, nem hajlandó kitolni se DD se DTS hangot, és a ST-on csak annyi jelenik meg hogy PL II Movie? Jah és közben nem is a film hangját hallom, hanem csak nagy recsegést...
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6292 üzenetére
Végülis csak egyszer kell jól belőni, és utána már teszi a dolgát
De így legalább tudsz nekünk segíteni
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Trak! Egy másik topicban írtam le a hangszaggatás megoldását:
"Sikerült megoldani a hangszaggatás problémát! Visszaraktam a hangkari saját programját, frissítettem. vezérlőpult, hangoknál az SPDIF beállításnál engedélyeztem a DTS-t, MPC HC-ben kivettem a DTS-t, és most jó. Nem szaggat már 1,5 megás hangnál sem."Most sikerült addig állítgatnom a dolgokat, hogy 96/24 megjelent a ST-on, viszont filmek alatt csak sistergés hallható, mint amikor a rádiót félrehangolod
Még próbálkozok vele
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Másik topikban sikerült egy problémámat megoldani. HD film 1,5 megás DTS hangsáv szaggatott. Probléma megoldva, most a következő a bibi:
optikai csatlakozásnál nem figyel kint a 96/24 logo. Ez miért van? Ha bemegyek a vezérlőpult hangokba, és ott csinálok az SPDIF-ben DTS tesztet, akkor megjelenik egyből a 96/24... -
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6215 üzenetére
Köszönöm a segítségedet!
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6213 üzenetére
Na most visszaállítottam 2 csatornás kimenetre ahogy írtad. Előjött az ereje
Most rengeti a házat rendesen...
Megtörtént a reset, visszaálltam 6 csatornára. Használjak egyáltalán freki vágást?
Most jobb a helyzet mint az előző -
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz
Kis zöld izé #6211 üzenetére
Nem az elektromos fogyasztók kapcsolásakor van a pukkanás, hanem a hangszín és egyéb beállításoknál jelentkezik hogy egy bizonyos freki tartománynál a mélyhang már nem tiszta, hanem puffog. És ez akkor jön elő ha belövöm a Crystalizert.. Anélkül meg nem olyan jó a hangzás.
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Végre nálam is sorra került a hangkari csere. Eddig egy Audigy SE volt, most nagynehezen szereztem egy X-Fi Titanium-ot. Az optikai kábel talán két nap múlva megjön. Viszont addig analógon használom, és van egy problémám. Hosszas állítgatások után is a zenék alatt a mély hang néha puffog. Visszaveszem a mélytartományt az audio console-ban, akkor meg elmegy az ereje. Ha a vágási frekit állítom akkor szintén ugyanez van. Milyen értékeket állítsak be? Jah és erre főleg a a Crystalizer tesz rá. Ha azt kikapcsolom, akkor nincs puffogás, viszont akkor nem is szólnak olyan jól a számok...
-
Gomi_Wilde
csendes tag
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Logitech z-5500 -m van.
Szedtem le HD filmet DTS hanggal. Elindítom a filmet, Coax-ra kapcsolok a konzolon, és csak a nagy sistergés hallható. Állítgatom 10 percig a media player classicot, aztán nagynehezen kicsikarok belőle érthető beszédet, de akadozik! Jelenleg K-Lite Codec Pack-ot használok, de ahogy látom, nem sokat érek el vele. Valaki leírná hogy milyen codec-eket rakjak fel külön külön, hogy tudjak nézni divx-es filmeket, és HD-t DTS hanggal egyaránt? Jah és persze szeretném használni az SpDif kimenetet. Már sikerült elérnem hogy kiírja hogy a konzol hogy DTS digital, de a hang akadozik. Jelenleg egy Audigy SE karit használok!Még egy kérdésem lenne: főként filmezek és zenét hallgatok. Milyen karit érdemes vásárolni? Szemeztem az X-Fi Extreme Music kártyával, valamint az Extreme Music PCI-E karival. Használom az analóg és digitális kimenetet egyaránt.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest