Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ironizer

    tag

    válasz raczger #33809 üzenetére

    Értem én, hogy versenyautó, de mi hajtsa. :D Na szóval persze, meg hát nyilván baromság a hangosságon fennakadni egy versenyautónál, versenypáláyn, autóbuziknak (bár nem tekintem nagyon annak magam). Csak poén volt, meg tényleg fura volt, hogy nagy a hangja, aztán látszólag alig megy. De nyilván ha értő kezekben van, akkor nem csak a hangja nagy.

    A kupás swift az nem tudom micsoda, mármint hogy mennyire van átszerelve szériáról versenyautóra. Nyilván egy versenyre felkészített autó utolér egy utcai autót, még akár egy 1.3-as porszívó motorral is. :P Nekem még így is megmarad a szép V8 hang, mint utolsó mentsvár. :D Na meg hát a pilóta se mindegy, nem kell első alkalommal csodát várni, persze sokat lfs-eztem, de nem én vagyok a Mihelisz Norbert, teccikérteni.

    De az tényleg durva, hogy mennyit számít az aszfalt. Persze tudtam eddig is, azért nem ma kezdtem, szóval közúton is észrevenni, hogy vannak olyan helyek, ahol jobban csúszik, mint máshol. De azért durva, hogy a pályán sehol nem bírtam megcsúsztatni a seggét, éles kanyar, kettőben padló, azért 275LE, teccikérteni. Ma reggel meg jöttem a melóba, és itt a tesco-nál egyenesben (!) harmadikban (!) egy erősebb (nem trepni) gázra már rázta a seggét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák