-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #217805 üzenetére
Mar ha ertene hozza… Nekem is majdnem szetbarmolta a tpms szelepem.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Nem is tudom elmondani milyen boldog vagyok ezektől a kedves szavaktól srácok
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
félisten
Hát fogtam magam - nem bírtam magammal - udvaron lámpa mellett beszéltem. Egy fém sínen ül, le kell róla emelni ha nem kell. Adnak mellé 4 csavart. A nano tape nem fogta meg mert az Ignisben nincs sík felület. Mivel Suzi ilyen kis szaladágós, így simán a váltó kulissza oldalába belehajtottam a csavarokat. 5cm kell oldal irányba hely, felette 30cm és nem olvad le semmi. Meglepően hatékony. A 3*1-es kábelre úgy rá tudom csukni az ajtót, hogy nem nyomja szét, sérti meg. Majd okoskonnektor vezérli.
[Videó]
Röviden ennyi.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Thx! Asszony oda van érte, reggel már nincs vakargatás. Adok neki 30 percet, az elég. 20 perc után az autó teteje is szinte full leolvad. Már agyalok rajta, hogy a vitara is kap, igaz ott az lenne a cél, hogy meleg legyen ha beülök, ő nem jegesedik mert beállón áll.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Vismajor01
addikt
válasz Kolondrum #217821 üzenetére
Bazdki milyen hangja van ennek? Mindjárt felszállsz!
Nekem kedvencem a volvóban, hogy előcsapom a telefont klikkelek kettőt aztán 15 perc múlva mikor lesétálok a parkolóba akkor már üzem meleg a motor, a beltér és db jég se sehol. Meg mondjuk felszállás imitálás se.
Mg ehhez ki kell sétálni autót kinyitni és bekapcsolni? KB enniy erővel be is indithatnád aztán felmelegiti magát nem?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #217825 üzenetére
A bekerulesi koltseg se eppen egy lapon emlitheto a ket esetben.
Amikor megy akkor meg ugysem ul a kocsiban, akar egy Mig hajtomu is lehetne.Alapjaraton nem erdemes melegiteni, mert nem nagyon termel hot a motor cserebe nagyon savasitja az olajat.
Na ez az elmelet de amugy en is hagyom ketyegni amig jeget kaparok. Mondjuk nem tul kornyezetbarat megoldas attol tartok…#nincsbennetarcsi
-
fant0mi
őstag
Okoskonnektorba lesz bedugva. Azaz o is csak a telefonjat fogja elovenni.
-
szőröscica
addikt
Az olajat is melegiti a Volvo?
-
rbalint88
addikt
válasz bandus #217813 üzenetére
Nem tudom, szerencsere meg nem talalkoztam soha az uzemanyagszamlaval. De amig hatosagi aras a vpower95, addig az fog menni bele.
egyebkent a szupertakarekos bebifokamento mild hybrid erre a tankra egy laza 8,9-es bc szerinti fogyival all A hideg nem tesz jot neki, 5-10 fokban 3-500m utan mar lelotte a start stop (Margit hidtol a Mechwartnal mar aktiv volt), most meg van, hogy meg a BAH-nal se lovi le… lehetne kicsit kevesbe mild a hybridsege, de lehet csak a Prius utan varok sokat, valahogy nem latszik a kozel 20 ev innovacio -
veterán
válasz barnam_ #217828 üzenetére
A holtankoljak.hu-n csak a MOL árakat láttam frissítve, 40 km-s sugáron belül mindenhol egységesen 465 Ft (kivéve autópályán, ahol 480). A Shell még a 480-as árakat adja meg Bp-re is, miközben saját szememmel láttam a 465-öt.
(Mindegyik adat a puruttya benzin árára vonatkozik.) -
Vismajor01
addikt
-
Ármester
Sziasztok!
Egyedi, méretpontos üléshuzatot hol érdemes csináltatni, ahol tényleg jó minőséget adnak?
Egy '19-es Scross-ba kellene, inkább textil, nem bőr/műbőr.Néztem az egyediuleshuzat.hu-t, róluk olvasni hideget meleget, az ára nem rossz. Illetve a másik amit néztem az uleshuzat.hu (Tóth Kft.), unokatesómék itt csináltattak, csak egy gyors pillantást vetettem rá, de az jónak tűnt, vélemények is jobbak, cserébe drágább, de gyanítom nem véletlen.
Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy javaslat, hogy hol érdemes megnézni?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
molnarpeter
nagyúr
válasz szőröscica #217829 üzenetére
Úgy rémlik, lehet villannyal vagy kályhával is előfűteni. Utóbbi esetben vizet melegít - hőcserélőn keresztül gondolom kap belőle az olaj is. Mintha lenne elektromos olajpumpa is, nem tudom, az megy-e például
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #217771 üzenetére
Klub matrica, meg jég
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
válasz molnarpeter #217835 üzenetére
Nekem is az maradt meg az emlékeimben, hogy az autó hagyományos vízkörét fűti fel a Webasto. Elektromos vízpumpa van benne, elektromos olajpumpáról nem tudok.
-
félisten
-
Peter.70
addikt
[Ma reggeli útinform jelentés]
Azt írja, hogy az utak sónedvesek. Akkor most sózzák az utakat vagy nem? Ha jól tudom pár éve tilos a sózás -
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #217841 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
válasz grizlisandor #217839 üzenetére
Kell ez az 1000W legalább. Ezek a 12V-os szrk nem jók az fix. Ugye a cumi ott van, ahol nincs konnektor.
A webastro nem drágább?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest