Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gombinyó

    őstag

    válasz Veron #197532 üzenetére

    Fura, hogy neked ez jött le. Nekem pont, hogy az anyagok minősége érződik jobbnak a Toyotában, bár scalaban nem ültem, de az octavianál meg superb-nél jobbnak gondolom. Mindenhol puha, párnázott anyagok a műszerfalon, az ajtó kárpiton is puha, szövet könyöklő. Az más kérdés, hogy az illesztéseknél tud zörögni szarabb úton, de kétlem, hogy a scala vagy bármelyik kategória társa jobb lenne ilyen szempontból. Nálunk a kevesebbet futott superbek is zörögnek.
    Nem tudom mentél-e velük, de motorikusan az 1.2T egy műszer, nem is érzed, hogy jár a motor egy piros lámpánál pl, nem egy liga az 1.0 TSI-vel.
    Ülésben nem a legjobb szerintem se a corolla, ültem már kényelmesebb autóban (már az E210 sedan is érezhetően jobb, az más ülést kapott valamiért, mint a TS ugyanazon a felszereltségi szinten), de a skoda alap ülései is elég hurkák, sőt, szerintem rosszabbak.
    Toyotánál a gyenge zajszigetelést tudnám felhozni hátrányként, de 150e ft-ból orvosolható, ha saját használatra veszi az ember. Én most se cserélném le scalara a corollát, pedig különösebben nem szeretem az autót, de a többi se jobb ebben az ár kategóriában.

Új hozzászólás Aktív témák