- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz Burt1793 #14491 üzenetére
1.6 16v manual Swift valójában is megy annyit azaz GPS szerint.
Ha en literesem megy GPS szerint 160-62 korulit akkor gondolhatod.
Fogyasztást most ne említsük
Igazából szerintem akár itt akár máshol egy stabil 150-60 (ahol az autó is tudja nyugodtan )bőven elég bárhova pályán mindenhova. Persze ha lehet menni .
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Richard!
addikt
válasz szőröscica #14498 üzenetére
Igen, nagyon szép esztétikai állapotban van.De a motorról mit mondtok? Ezzel az automatával mennyire élhető? A fogyasztás másodlagos tényező.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
szőröscica
addikt
válasz Richard! #14504 üzenetére
Passzolom, a szívó benzines Fordok általánosságban nagyon jó motorok, rendkívül megbízhatóak. Szerintem nem lehet rossz az automatával, de tekintve, hogy amerikai autó, nem tudom, hogy hogyan megy át a műszaki vizsgákon, mennyire kapsz hozzá alkatrészt, ha akarsz, stb.
-
SzlobiG
félisten
válasz Richard! #14504 üzenetére
Ez gondolom a sima automata nem a powershift ami sokkalta jobb lenne. Amúgy nagyon szép így láthatatlanba, viszont mivel amcsi problémás lehet később az alkatrészek miatti kutakodás már ami a motort illeti. Fogyasztására kíváncsi lennék azért.
Amúgy ennyiért már majdnem kapod az újat igaz közel se ilyen felszereltséggel.
-
zoo8800
veterán
válasz Snoop-y #14500 üzenetére
A BMW es Mercedes HUD nélkül is mehet a levesbe.
Na jó, befejeztem a trollkodást.
Mai fejlemény, ami persze egy csöppet sem hivatalos állásfoglalás.
Gondolom csak az utólagos dolgok, mint pl. a wunderbaum erdő, meg rózsafüzér, meg a szélvédőre akasztott iPad zavarja a fricc policájt. A gyári dolgokért tuti nem büntetnek.
Augusztusban megyek egy kört Ausztriában, majd szétnézek, ki hol hordja a navit.Jut eszembe, néha nézek kamionos videókat, ott is a szélvédőn figyel a navi.
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
Richard!
addikt
Akkor maradok az európai modelleknél...pedig iszonyatosan tetszik. Mindegy, jövő hónapban megyek ki dolgozni Németbe, majd ott veszek vmi hasonlót
Mindenesetre köszi a véleményeketMa kezdődik életed háralévő része
-
-
F_Zolee
veterán
válasz SzlobiG #14515 üzenetére
Sanyarognák én is benne.
AMD Power: bedobtam a kérdést de nem jött válasz így tőled próbálok kutakodni. Nemrég próbáltad a viaszos sampont. Szélvédőt kihagytad mosásnál vele? Valaki nemrég írta, hogy kapott a szélvédő is a mosóban aztán gázos volt az ablaktörlés...
Vettem én is most így aztán nem merek az egésznek nekiesni ha bajos.[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
-
tomcsi23
veterán
Van már nálunk valami szabály arra, hogy nem lehet álló helyzetben járatni a motort?
Köcsög tdci-s itt baxa a kormot vagy 10 percig napi 2x, ami nyitott ablaknál elég fasza....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Rivaul
addikt
válasz tomcsi23 #14526 üzenetére
Fúú de utálom az ilyen gyökereket Nekem sem jobb a szembe szomszéd. 2 éve baxa a redves házát minden héten és az össze munkást meg ismerőst az én házam elé állítja. Előtte is van hely de ő szeret kényelmesen állni... Én meg 3 gyerekkel mehetek 2 házzal odébb ahol nincs kocsi. Szóltam hogy ugyan már had álljak a saját házam elé de közölte hogy érdekes fogalmam van a közterületről Ahogy elmozdulok a kocsival és neki jön valaki egyből ide tessékeli. Ha meg teliverem akkor én leszek a genya... Nem irigyellek, tudom milyen agybaxo az ilyesmi
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Rivaul
addikt
válasz bitpork #14528 üzenetére
Az a baj hogy a lánya lakik itt akinek szintén van két gyereke. Ő normális de az apja itt éli az életét és vele van a baj. Fejébe vette hogy álomházat épít az unokáknak ami két éve tart. Ez amúgy tök becsülendő csak már beteges szinten megy. Ki gyomirtóz hogy újrafüvesítsen amit két hét múlva le térkövez és stb... Ha eléjük állok akkor a lányával bunkózok amit nem akarok mert normális. Viszont ő hiába szól a faternak, mert az meg marha okos és szerinte joga van mindenkinek oda állni ahova akar, ami igaz is csak így parasztság. Szóval meg van kötve a kezem sajna.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
roberto211
őstag
válasz Rivaul #14529 üzenetére
Nálunk egyszer csinálták ezt csak ,hogy kapu elé álltak ráadásul rossz helyre pont . Azt hitte a csávó jól van ez így ... Rosszul hitte . Pont kint állt mind a két kocsink(régebben történt ez). Elölről hátulról rááltunk 1centire h gurulni se tudjon. Na azóta nem áll ide
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Rivaul
addikt
válasz bitpork #14530 üzenetére
Nem lenne rossz de egységes betonozás van előttünk. Még engem Zsanettoznának meg
roberto211Múltkor elgurult a gyógyszer és az egyik kivitelező a járdára is fel állt az ML mercivel. Mögötte pont egy fa van. Kértem hogy menjen odébb mert tele a kocsi és nem pakolnék két házzal odébbról. Nem ment én meg koppra ráálltam. Hőbörgött hogy húzzak el majd megy ha akar. Mondom hogy ha nem most megy akkor max reggel. Nagy nehezen értett a szóból. Viszont itt pont ez a baj hogy nem egy emberről van szó. Hanem mindig arról aki épp az öreghez jön. Van aki normális és odébb megy de van aki nem törődik azzal hogy megkérem. 1-1 alkalom még hagyján de heti 3-4x játszom ezt vadidegenekkel más faxsága miatt.
Most egy hete murvázzák az első kertet. Tej fehér a finom portól az autóm mert ugyan az ő házuk elé de az én kocsim mellé van lebaxva a murva. Persze lemosni nem ő fogja...
Arról nem is beszélve hogy szellőztetni elölről nem is lehet a 40 fokba mert vagy flex hang vagy építési por jön be 2 éve. Szerintem egyszer majd megunom és inkább leülöm
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Rivaul #14533 üzenetére
Van az utcában egy mezőgazdasági vállalkozó. Reggelente állandóan a szomszédok házai elé álltak az emberei az autóikkal (4 néha 5 autó) és persze ott is maradtak este ötig fél hatig míg haza nem indultak. Se füvet nyírni nem lehetett tőlük se semmit, ha vendégségbe jöttek hozzád a vendégeid állhattak más háza elé, stb... Helyzet ugyanez: "közterület, mindenki oda áll ahová akar." Szóltak a polgármesternek a jegyzőnek baszott az egészre. Volt aki úgy oldotta meg, hogy a telke teljes szélességében ásott egy vízelvezető árkot az út szélétől egy méterre, hogy ne a ház alá folyjon az eső és olvadékvíz volt aki két méterenként lerakott 1-1 sok mázsás szikladarabot, hogy még véletlenül se tudjon senki odaállni az ablaka alá. Egyik öreglány volt lerakatott néhány autógumit akkora távolságokra, hogy egy autó pont ne férjen közéjük meghordatta virágfölddel és bepalántázta virágokkal. Jól is néz ki és nem áll oda senki. Na ebből olyan parasztlázadás kerekedett mint a fene, de hamar lecsitultak a kedélyek és azóta kuss van. Azóta bent parkolnak a paraszt udvarában mind.
[ Szerkesztve ]
...
-
Rivaul
addikt
Ez a szomorú hogy szó szerint a PARASZT lázad még... Nekem sajna nem opciók ezek mert akkor én se férek ide és mehetek két házzal odébb. Estemben meg nem úri jókedvemből van a szájhúzás hanem a 3-ból 1 gyerkőc még karon ülő...Velem ha valaki normálisan közölné hogy ne álljak elé mert ez őt zavarja akkor nem tenném. Amúgy se, de így meg főképp, nem még én lázadnék. Tipikusan olyan mint ahogy a magyar autósok az elakadásjelzőre azt hiszik hogy az a "bárhol parkolhatok" gomb és mutogat ha 10 perc után szóváteszed hogy húzzon már a felmenőjébe az egyirányú közepéről
(Tegnap is az új buda centernél csávó beáll elakadásjelzővel a sorompó után mert ő vett két széket a melette lévő boltba és nem cipelné egy percet se. Persze ezzel a sorompót és a kijövőket kinyírta de ment az elakadás jelző és akkor lehet. Azt nem is mondom hogy 3 autóval odébb több üres hely volt amit ő is látott de nem...)
-
válasz kalmanchris #14539 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy valami akadályozza az autóban, hogy a levegő kivűlről áramoljon befele?
Ha nem belső keringetésre van állítva, akkor sem a mostani kinti 18-20 fokosat, hanem érezhetően melegebb levegőt fúj. Amúgy az ereje rendben, nincs más furcsaság a légbeömlésnél. (digitális az állítási lehetőség)F.K.T.
-
Ha megy be levegő, akkor nm akadályozza semmi, max a koszos pollenszűrő. Ami viszont fix, hogy a kintivel azonos hőmérsékletű nem nagyon fog bemenni, mert ha meleg a motortér akkor az fűti az azzal közös felületen lévő dolgokat, pl a csöveket.
-
psg5
veterán
válasz bitpork #14546 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Erre gondoltam, de majdnem ugyanaz a levegő jön akkor is ha belsőt vagy ha a külsőt keringetem.
(#14542) kalmanchris : Ez az, hogy nem igazán érzek változást a váltásnál. Most, hogy kint van 20 fok, nem járatnám a klímát, de ha kinti levegővel akarnám megoldani, olyan már, mintha fűtenék és letekerem az ablakot. persze lehet, hogy nem olyan nagy a különbség a kinti és benti levegő közt ha a motortéren keresztül felmelegszik...nem tudom. Most tesztelgetjük az autót és most ez fura volt.
F.K.T.
-
Az a helyzet, hogy nem véletlenül melegszik fel. Nagyjából 20-22°C körülinek kell az utastérbe beérkezni. A hőérzetet már 1-2°Cnyi is megváltoztatja, de ennél hidegebbet nem jó beengedni. Ha sokkal hidegebb lenne, akkor arányaiban nagyobb lenne a páralecsapódás, ami miatt megint csak klímát kellene kapcsolni szvsz.
-
Skillet
addikt
Vagy a rudazat (motor) nem húzza át a megfelelő állásba a csapantyút. Nálam is volt hasonló. Nem ment levegő a szélvédőre. Egy másik dologgal kapcsolatban, amikor derékig bent voltam a müszerfal alatt, akkor láttam, hogy a motor nem tudja áthúzni a megfelelő pozícióba a rudazatot, mert megakad valamiben.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
psg5
veterán
válasz bitpork #14548 üzenetére
Köszi.
Vagyis inkább akkor derül majd ki, ha ősszel hidegebb lesz kint és akkor megpróbálom fűtés helyett a kintit, akkor azért biztosan kellene érezni a különbséget.(#14549) Skillet: Köszi, no akkor azért ránézetek erre a szervízben majd. Szétbontás nélkül jó eséllyel látszik vagy nagyon be kellet másznod hogy ezt lásd. (csak ezért nem engedném szétszedni, ha lehet, hogy nem is az a baj)
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs