Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Qru #142510 üzenetére

    Start-stop sajnos egy idióta dolog, egy rossz, amit a hülye szabályzás hozott el, ellenzem én is, mert nyírja az akkut, nyírja a motort és egyébként minimálisan spórol üzemanyagot. Cserébe idegesítő és a legrosszabb helyzetekben is le tudja lőni a motort - mondjuk a Toyota HSDje ezt jól megoldotta, de ugye ott még hagyományos önindító sincsen, azért sem zavaró -.

    Bubu-ban nem jó a váltó? Nekem az kimaradt az életemből, de azt feltételeztem, hogy elég precíz váltót tesznek azokba a járgányokba. BMWből nekem egy maradt meg, hogy az F31-esünk, az 0 km-es korától rázta a váltókarját, érezted rajta a "fordulatot". Sose tudták kijavítani és azért is volt furcsa, mert ebből a korból se az kisebb, se a nagyobb BMWkre nem volt amúgy jellemző.

    A hifit megértem, az sajna a magasabb kategória kiváltsága, vagy házilag pimpeled. Twingoba is szörnyű, de az Aurisban sem mondanám valami nagy durranásnak (gyerekdalok azért elmennek rajta és az első 500 bőrünk csokival van bevonva után már úgyse figyel az ember. :DDD). Nálam szerintem az is eszméletlen javulást hozna, ha kukáznám a semmire nem jó BT nélküli CDs fejegységet.

    Egy első combtámaszért elég sokat megadnék a twingoba is, mert elég rövid az ülőlap nekem. Cserélni meg necces lenne, mert egyébként is előre sikló ülés kéne, márkán belül meg fene tudja melyik férne bele. A kormányom meg nagy és vastag, de a medve mancsaimhoz elfogadható méretű.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák