Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaguny

    tag

    Sziasztok!

    A napokban vettem Y510p-t, i7 procival 755m SLI-vel. Eddig semmi más bajom nincs vele, mint az iszonyat magas gpu hőmérséklet. (Crysis 3 alatt tegnap 98 fokra emelkedett 10 perc játék után a második gpu. A beépített vga hőmérséklete ettől szerencsére elmarad, annak hőfoka „megfelelőnek” tekinthető). Egyelőre fagyás, egyéb nem volt előzőek miatt, de hosszabb távon úgy gondolom nem egészséges egyetlen alkatrésznek sem a 100 fok. És igen, elég sokat bújtam ezt a fórumot is és néhány esetben olvastam is ilyen extrém hőfokokról, de inkább egyedi esetnek éreztem azokat (a többség azért ennél alacsonyabb hőmérséklet adatokról számolt be).
    Bíztam benne, hogy nem nyúlok bele, de sikerült sajnos, mert az enyém is ilyen forrófejű lett.
    Így most utóbb komolyan elgondolkodtam azon, hogy vajon jó döntést hoztam-e?! De már "mindegy", ez már késő, csak magamat okolhatom.

    Bár tetszik a gép, meg ezen túl minden rendben és mindenben megfelel az elvárásaimnak, csak a tapasztalt hőmérséklet értékek zavarnak rendkívüli módon, mert tartok tőle, hogy így nem lesz hosszú életű ez a laptop és én hosszabb távra terveztem vele. (Játék nélkül talán tervezhetek is, de éppen azért vettem, hogy időnként azzal is eltölthessek néhány órát).
    (Még annyi, hogy a Crysis 3 volt az eddigi próbák során a hőmérséklet-rekorder, de pl.: BF3 alatt is felment 91 fokra, CoD-Ghosts alatt 93-ra).

    Na szóval, kicsit csalódott vagyok, vagy inkább aggódom. Meddig bírja, és ha majd nem bírja, akkor mi lesz?...vihetem a szervízbe, amelynek tapasztalatairól ugyancsak szépeket olvastam.

    XBOX GT/PSN ID/EA ID: xVAGUNYx ; STEAM ID: Vaguny

Új hozzászólás Aktív témák