Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Nálunk elindul a házszétszedő projekt... Eddig a nappaliban ott volt a modular mozi, állatkereskedés, nyomozóiroda, párizsi étterem, és a bank. A párizsi éttermet 2014 karácsonyán raktuk össze, azóta ott volt. Rendszeresen töröltük, tisztának tűnt, de azért állt rajta a kosz rendesen...

    Előtte szétszedtem a Fairground Mixert, amit a sok apró darabja miatt nehéz is volt letörölni, persze, hogy beette magát mindenhova a kosz. Enyhén mosószeres vízben áztattam, utána lepedőre kiterítettem, és kicsit meghajszárítóztam. Utána olvastam, hogy ezt nem szabad, a gyártó max. 40 fokot javasol, hát én érzésre melegebb vízbe tettem bele, de nem lett semmi bajuk. Ellenben a törölgetés és a szárítás kissé időigényes folyamat.

    A párizsi éttermet már máshogy csináltam. Szétszedtem szintenként (a dobozban is 1-4 között vannak számozva a zacskók) és a szétválogatott elemeket beáztattam, utána lecsöpögtettem, lepedőre kiterítettem, nagyjából megtöröltem (azaz a kiterített elemekre törülközőt tettem, és kicsit megnyomkodtam), majd mentek az elemek tepsire, és betettem sütőbe 40 fokra... Megszáradtak, szépek lettek, szárazak, és nincs bajuk (előtte persze kipróbáltam egy ajándékba kapott kis creator roboton az eljárást).

    A következő a nyomozóiroda lesz, ugyanígy. A kisállatkereskedést könnyebb törölgetni, nincs benne sok apró részlet, a bank és a mozi nem túl hosszú ideje vannak összerakva, szóval azt is törölgetni fogom.

    Mennek szép lassan dobozba a házak.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák