Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Kvelstadt #74794 üzenetére

    Én nyomtatási hibás összerakásival építettem a Ferrarit, de előtte Balázs videója alapján megjelöltem azokat a lépéseket, ahol tévesen van valami a füzetben. Ott ránéztem a hivatalos oldalról letöltött, frissített összerakásira, majd amikor túl voltam rajta, újra a papír alapút használtam.

    Én a mellékelt összerakási alapján szeretek építeni, mert sajnos a szemem már nem a legjobb, így a monitoron nem látom (messze van), a telefonom pedig nem elég nagy ahhoz, hogy jól kivehessem rajta a részleteket. A könyvet is csak szemüveggel látom már (50 éves kornál sajnos kezdődnek az efféle gondok), de még mindig jobban ki tudom venni, mintha képernyőt néznék.

    Egyedül akkor van baj, ha valami sötétebb színű elemből sok van egymás mellett, és nincs kiemelve, melyik az újonnan beillesztett darab. Kiváló példa erre a nemrég összerakott Ford GT, aminek a borítása sötétkék színű elemekből áll, és nincs kiemelve, melyiket rakták oda éppen. Na, ott a szemem kifolyt, mire rájöttem, mit hová kell illeszteni... Szerencsére eddig nem sok ilyen eset fordult elő.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák