Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Tyler Durden #71284 üzenetére

    Gyerekként semmi más dolgom nem volt, mint építeni, a farmból is kalózhajó, középkori vár és AT-AT épült. :) Fekete lovagi sisak volt Vader sisakja. :)
    II. világháború: volt tank, romok, a kalózok voltak a nácik, egy régi rendőrtiszt a náci tiszt, a városiak meg a szövetségesek. :) A kalózhajó gerincének egy piros Fabulon repülő szárnya volt lefektetve. Gyerekként ugye az ilyesmi dolgok még nem korlátoznak, sokkal szabadabban építesz. Bármit megláttam, akár katalógus, akár valami filmes élmény, leutánoztam a kevés és abszolút nem passzoló elemből, és jókat játszottam. Igaz, összeszámoltam, az összes gyerekkori legóm volt 1200 elem, nem volt nagy gond szétszedve, ha valami gyárit akartam megépíteni.
    A kreativitás ma is megvan, csak szinte már bekorlátoz, hogy tudom, mennyi, milyen jó elem van, és építéskor arra gondolok, ide pont az lenne jó, ami nekünk nincs is. Meg ugye láttam már sok nagy szettet, MOC-ot, így mindig a nagy ötleteken agyalok, gyerekként ilyen nem volt, adva volt, miből lehet dolgozni, és abból kellett megoldani. De mivel a gyári készletek is sokkal baltával faragotabbak voltak 30 éve, és amúgy is csak kis képen láttam őket a katalógusban, így ez sem volt gond. Néha ez a sok lehetőség inkább korlátoz, mint segít.

    Manapság gyári szettet nem szívesen szedünk szét, a klasszikus építéshez én is rendelgetni szoktam, standard falazó építőkocka amúgy is egyre kevesebb van a készletekben.

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák