Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajti

    tag

    Megosztanék egy érdekes infót, hátha valaki még nem tudja. A körítés hozzá annyi, hogy megpróbáltam megrendelni az ominózus szettet a 220V-tól, de a weboldalon csak kiszállítást engedett. Mivel nincs túl messze tőlem a Béke téri bolt, gondoltam elszaladok oda. Na ott aztán kiderült, hogy kiszervezték a legokat külső raktárba, úgyhogy most már csak webshopos rendeléssel lehet tőlük legót venni és csak kiszállítással, személyes átvétel sincs. Nem tudom, ez milyen hatással lesz az eladásaikra, de könnyen lehet, hogy idővel az egészet megszüntetik.
    Ennél a készletnél meg elengedtem, hogy kissé sérült, nem éri meg még további boltokat felkutatni egész Budapesten. Egy nagy, 50-100e készletnél még szvsz igen, ennél nem.

    Játszhatóság: Én Racingbrick Balázs meg Építsd fel Zoltán videóit szoktam nézegetni, náluk nem érzem, hogy túlzásba vinnék ezt a részt. Felnőtt készleteknél megemlítik, mert annyit megérdemel, de ennyi, kisebb készleteknél, pl. Harry Potteres vonal viszont egyértelműen fontos. Azt hiába nézik felnőttek, maguknak és a gyereknek is megvehetik. Játszani én se nagyon játszom velük (technicnél összerakás után persze csak kipróbálja az ember, ha már vannak benne mozgató funkciók), a játék maga az építés, szétszedés, esetleg más dolog építése több szettből. Az apróságok a nagy szettekben szerintem is inkább abban játszanak fontos szerepet, hogy sokkal élőbbé tudják varázsolni a kiállított dolgot, esetleg kicsit diorámaszerűen tudsz jeleneteket létrehozni benne. Ezek inkább olyanok, mint a modellezés.
    Az meg, hogy mennyi pénzt elvisz, hagyjuk, mert BÁRMILYEN hobbi lehet olyan, hogy egycsilliárdot elköltesz rá :) elmész horgászni, nem jó semmire az 5e-s bot, kell szénszálal ultrakönnyű, tartóval hiperszuper orsóval, mert a másik gagyi, modellezésnél szintén, ezernyi festék, ilyen-olyan szerszámok, festékszóró, vasútmodellek alapból nagyon drágák, repülőmodellek, autómodellek, szépen, részletesen kidolgozottak mind nem a filléres kategória, a jól megépített funkcionálisak megintcsak nem olcsó kategória, de gyűjthetsz bélyeget is, fényképezés ezernyi obival, filmre, motorozás ilyen-olyan bukókeret pluszba, ruha, nem alap bukósisak, stb.stb.

Új hozzászólás Aktív témák