Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Freddy76 #11425 üzenetére

    Ha a hivatalos honlap árait nézzük, akkor soha nem volt a Porsche közelében. A Porsche 300 EUR volt, ez meg 220. És másfélszer annyi alkatrész van benne.
    És amúgy szerintem nem a forgózsámoly mérete a gond, mert úgy csinálták meg, hogy van egy belső hagyományos forgozsámoly meg köré van építve ezekből az új negyedkörös fogasléces elemekből egy teljes kör. A probléma az, hogy ezek nincsenek rendesen alátámasztva.Ráadásul ez a működését nem is befolyásolja. Szóval ettől függetlenül még simán játszaható lenne. Sokkal nagyobb probléma, hogy a beépített kuplungkerék miatt szinte a saját szerkezetét nem tudja forgatni a markolókerék, ha meg egy kicsit terhelés alá kerül, akkor tuti, hogy elforog. Ezért én a kuplungkerekeket kicseréltem normál fogaskerekekre. Így frankón működik, de ha valami megakasztja a kereket, akkor nem túl szép hangja van.
    Szerintem nem is ocsmány. Persze nem egy Porsche. De szerintem sok embert lenyűgöznek a böszme nagy gépek. Ráadásul mégis csak gyerekeknek/kamaszoknak készül, akik átszanának vele, és ilyen szempontból sokkal több benne a potenciál, mint a Porsche-ban, aminek egyetlen funkciója a tologatás, meg kormányzás, ami ráadásul elég nehézkesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák