Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz sakal83 #15676 üzenetére

    Ne is mondd... Ennél csak az a jobb, mikor Ők az első tulajok.
    Sorházat kerestünk, 3 db szinte egyforma, egyik olcsóbb volt, de látszott rajta, hogy erősen felújítandó, a másik kettő ugyan azon az áron volt.
    Először a felújítandót néztük meg, első tulajok ez 1,5M-val volt olcsóbb. Előadták a történetüket, mennyire szeretnek itt lakni, csak nem szeretnek már feljárni az emeletre. De amúgy nagyon jó állapotban van. Mondom, hogy hát erre kell költeni, kazánt cserélni, mert az eredeti nyílt égesterű kazán + vízmelegítő van, fürdőszoba kuka. Konyhabútor is cserés. Erre lebasz az eladó, hogy milyen jó még az a 30 éves bútorlapból készült konyhabútor...
    Második kb ugyan ilyen állapotban volt, első tulajok, új kazánnal, 5 cm hőszigeteléssel viszont sarki. Kert minimálisan nagyobb amin áll egy összetákolt fabódé, garázs szintén valami kutyaól. Nem sikerült az árról megegyezni. Nem sikerült az árról megegyezni, semmit nem akartak engedni. De valószínű ha megadom érte akkor sem adták volna el, a papa nagyon ragaszkodott hozzá, nem akart elköltözni.
    Az utolsó amit végül megvettünk 4 éve alapig lett verve minden, minőségi cuccokkal újra csinálva, új kazán, lépcső, 20 cm hőszigetelés, terasz rendezett kert, jó garázs. Szó szerint csak egy festés kell. Első körben 1,5M alkudtam, de az én lakásom eladása meghiúsult az utolsó pillanatban. Közben bejött a korona, kevesebbért vitték volna a lakást is. Hívott egy párszor a tulaj, hogy mi a helyzet, mondom, hogy ha engedsz még 1M-t akkor mehet. Először elzárkózott, de pár hét múlva rá felhívott és mehetett az üzlet.
    A másik két házat november óta még mindig árulják...

Új hozzászólás Aktív témák