Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szevam

    aktív tag

    LOGOUT blog

    válasz Vezu #15390 üzenetére

    Az szép...

    az utcájában nincs bekötve a gáz és a csatorna.
    Van egy listám, amit végig kérdezek és ha valami miatt nem felel meg, akkor le is teszem a telefont. Csak az időt és a pénzt viszik. Már annyival beszéltem, hogy ha megszólal hallom hogy inkopetens-e vagy hazudik.
    Mentségükre szolgáljon, hogy volt 1-2 aki normális, de ők vidékiek (zala -veszprém megye)
    Érdet, mint települést kiejtettük :(. Drága és egyre zsúfoltabb.

    A nagy kérdésem. Miért van az, hogy az ingatlanos csak aznap küldi el a címet? Hát majdnem megőrültem, mert nem tudtam tervezni rendesen másnapra. Volt olyan hogy megadta az utca nevét és más házszámot adott. Mivel első alkalom volt, ezért úgy tettem mintha elhinném, hogy nem jól emlékezett. De legközelebb abba házba csengetek be ahova mondta, hogy menjek, a többit majd ő intézi... ;]
    Találkoztam olyannal, hogy elindultam otthonról (kb 100 km-re volt az ingatlan, időpont és település megbeszélve), és reggel kideríti nekem, hogy jajj azt eladták, ezért nem küldött előző nap címet... Elmennek a francba.

    Másik kérdésem: Előzetes tájékoztatás nélkül miért kérik el a személyigazolvány számomat és anyám nevét? A vesém nem kéne esetleg a semmiért amit kapok érte? Nyilván élből visszautasítom vagy nem létező címet adok meg, és kénytelenek elfogadni.

    Új szabály, ha nincs pontos cím, akkor nincs megtekintés. Ha ad címet, de nem jó helyre akkor oda csöngetek be :D.

    [ Szerkesztve ]

    Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.

Új hozzászólás Aktív témák