Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz .tnm #11341 üzenetére

    Azert azt igy eleg meggondolatlan szerintem kijelenteni, hogy az eleted teljes munkaval toltott idejere a mostani fizetesed teljes nagysagara hajlando lennel hitelt felvenni, csak azert, hogy legyen egy hazad, ami allitolag almaid haza es az egyetlen egy megtakaritasod.

    Volt-e sajat ingatlanod 2008 utan, ugy, hogy a 2000-es evek elejen vetted, amikor mindenki azt gondolta, hogy a gazdasag csak szarnyalni tud es nem lesz recesszio? Igaz mar lassan 10 eve, de meg tudom milyen volt az az erzes, amikor szepen lassan kuszik fel az euro arfolyama, a banktol rendszeresen jon a level, hogy noveltuk a kamatot, nott a havi torleszto, a fizetesem meg nem valtozik, a lakas erteke meg benez a rajta levo hitel nagysaga ala.

    Amikor megvettem a lakasom, a havi torleszto a fizetesem kb. negyede volt, szoval nem rugaszkodtam el nagyon a lehetosegeimhez kepest. Voltak viszont olyan folyamatok, amik nem az en kezemben voltak es nem volt rahatasom.

    Nem azt mondom, hogy ne vegyen senki ingatlant, vagy hogy csak a berles a jo. Az embernek el kell dontenie, hogy az adott elethelyzetben mi a jobb dontes.

    En fogok venni meg lakast, de csak es kizarolag befektetesi jelleggel, szigoru szabalyok szerint. Sajat lakhatasra viszont nem fogok venni mert nincs ra keretem.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák