Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz runner 125 #91602 üzenetére

    A térköves résznél én is így gondolom, de attól még azért repedt meg, mert szerintem nem tettek alá kellő mennyiségű sódert. Vasalat van benne, szóval én se tartok tőle, hogy térkő alatt ez bárhova is csúszna mozdulna.

    Garázs estrich, hát őszintén fogalmam sincs, mi már így vettük, a garázsban jelenleg fűtés sincs, nem terveztek vele, van belül plusz szigetelés a belső falon... de én szeretném, ha már az épület része, hogy legyen fűtés, ez is tervben van még a nyári szezonban.
    Garázsba is akarok burkolatot, szóval ott annak is lesz magassága, belefér, hogy az ajtó vonalában legyen vége a térkőnek.

    A festés 1 éves, de csak a használatbavételihez lett elkészítve, az oldalsó részeket így is úgy is le kell festeni, az a nagy m2, azt persze nem csinálták meg, szóval akár ezzel is tudok majd kezdeni valamit, ha az oldalát szinezzük, maximálisan igazad van, tiszta sose lesz egy fehér fal a föld közelében.

    Amire én gondolok, hogy miért így csinálták, le van szigetelve az a beton alap fóliával, vélhetően cement burkolatot akartak, és ugye az kifejezetten kényes az alulról felszívott vízre. Persze sikeresen olyan magasra csinálták, hogy véletlenül se lehessen fölé még egy réteget tenni.
    Burkolás előtt akkor gondolok erre is, ezt úgy kell elképzelni, hogy egy T alakú lap beleforgatva a két rész találkozásába, gondolom kell hozzá kicsit vésni.

Új hozzászólás Aktív témák