Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Sziasztok!

    Vettem tegnap egy Samsung S2-t, 250 gigásat.
    Nagyon pofás kis szerkezet, iszonyat halk, könnyü, formás, tetszik!
    Néhány kérdésem lenne, mert nem volt még mobil vinyóm.

    1. Leformáztam NTFS-re, szépen meg is csinálta, igaz eltartott vagy 1 óráig. Másoltam rá cuccokat, úgy 30 gigát összesen. Azt figyeltem meg, hogy néha eléggé belassul. Szépen viszi a 16-20 mega / sec sebességet a wincommander szerint, aztán egyszercsak leesik 4-5 mbyte/s-re, majd ismét begyorsul. Ez vajon a laptop miatt van (annak se valami szupergyors vinyója van, plusz eléggé fragmentált lehet már), vagy valami átvitel-technikai oka van?

    2. Hogy szabályos ezt eltávolitani a kapcsolódó gépről? Mert nem jelenik meg alul az a kis ikon, hogy "eszköz biztonságos eltávolitása", amit mellesleg pendrive esetén sosem használtam, de itt pl lehet, hogy biztonságosabb lenne. Bár mindig vártam kb 1 percet a másolás után, meg elváltottam a drive betüjeléről a commanderben, de azért nem szeretném, ha csak simán kirántva az usb kábelt valami baj érje a cuccost.

    3. USB-s dvd lejáccókhoz hozzá lehet ezt csatlakoztatni? Most készülök kapni egyet a névnapomra, és jó lenne, ha le tudnám jáccani a filmeket a kis vinyóról.

    Köszi!

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák