Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz King Unique #5097 üzenetére

    Igen, messze jutottunk az eredeti felvetés USB-mSATA házikótól :B , csak közben elgondolkodtam, hogy van itthon egy rakat 2.5"-os winyó és egy 2.5"-os adapter/rack megtoldva egy filléres msata->sata adapterrel sokkal több eszközt szolgálna ki.

    Az Y-kábeles kép arról a linkről van, amit linkeltem, "color" opciónál kell kiválasztani a négy termékverzió közül. Értelemszerűen a plusz táperet nem a Pi etetné (nem sok értelme lenne, uis azonos tápáramkörön van a 4 port), hanem egy extra USB-s tápegység. Raspberry specifikus probléma, hogy elképzelhető olyan forgatókönyv, ami a külsőleg tápolt winyón keresztül még rátölt a Pi-re, ami nem szerencsés, ha ilyet használok pl egyszer-egyszer 3,5"-os winyót ráakasztva, utánájárok a dolognak (pl hegesztek egy diódás kábelt).

    Igen, a trim-támogatás említése a termékleírásban mindenképp pozitívum :R. Bár az amazonos review-k is nagyon informatívak tudnak lenni, a fentebb linkelthez mm-re hasonló Eluteng kábel alatt olvasom, hogy az aktuális verzióval megy a Trim és az UASP Raspberryn, lehet mégis ez lesz az első kipróbálandó.

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák