Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laza...

    addikt

    válasz hidroponi #35135 üzenetére

    Ez a témakör már ezerszer ki lett itt értékelve, tök fölösleges újból (sokadszorra) ezen vitázni. Az én szememben az Ebay: Olcsó, filléres cuccok lelőhelye, az én szememben egy biztonságos(abb) "Ali".

    Mit veszek ebayen: Memkártyát (bevált eladótól 100k+ eladással), tokot telóra, teló akksit, powrbankot, fóliát, filléres kütyüket, papírzsebkenőt, egyszóval fillére xarokat, jellemzően 100USD alatti értékben.

    Miért nem veszek egy telót pl.: Mert ha garázscég, ha egy természetes személy, a garidnak jó eséllyel minden szinten lőttek. (kivéve HA mégis a jobbik fajta eladóval van dolgod).

    Miért jobb a "bejáratott webshop"? Van tapasztalat (visszajelzések), van egy domain, amiről beazonosítható a "cég", egyúttal egyfajta "brand" amiért meg kell(ett) dolgozni (hagyjuk már a template kérdést, annál azért bonyibb ez) - általában a garanciális ügyintézés működik (visszajelzések, tapasztalatok).

    Jellemzően nagyon kevés ajánlott eladó van akit ajánlunk/ajánlanak ebayről, ellenben a webshopok urljeit mindenki kivülről fújja (miért is?)

    Ez az ÉN véleményem, ettől lehet más a Tied, vagy bárki másé. Ha Neked az Ebay a legtutibb, akkor én nem tántorítalak el attól hogy ott vásárolj. Ugyanakkor ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét.

    Az az én véleményem volt.

    Never give up!

Új hozzászólás Aktív témák