Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mióta bevezették a XI. kerületben is parkolási zónákat, egyre ritkábban találtam szabad Lime rollert a közelemben. Ezt végül is meguntam, és én is csatlakoztam a klubhoz egy E-TWOW GT SL típusú rollerrel. Eredetileg egy E-TWOW BOOSTER ES-t akartam venni, egyrészről az ára miatt (100 ezerrel olcsóbb), illetve a kompaktsága miatt (rövidebb és könnyebb). Mivel azt tervezem, hogy rendesen BKV-zni fogok a rollerrel, elmegyek vele mondjuk a metróig, ott összecsukom, viszem a kezemben mint egy táskát, aztán ha kiszállok, akkor kinyitom és megyek tovább. Erre nagyon alkalmasnak látszott a Booster ES mérete és súlya miatt.

    Azonban az üzletbe elmenve és kipróbálva mind a kettőt, rájöttem, hogy a súlyomhoz (105kg) egyszerűen kevés a kisebbik teljesítménye. Ráadásul, nem tudom miért, talán a rövidebb taposó vagy gyengébb teljesítmény okán, nem is éreztem komfortosan magamat rajta. Bizonytalanul mentem vele. Aztán a GT-t kipróbálva éreztem, hogy megérkeztem. :DDD Lehet, hogy kicsit nagyobb, kicsit nehezebb, de ez alá egyszerűen nem szabad mennem. Azért még egy kicsit vacilláltam, hogy mégis a kisebbet kéne venni, mert könnyebb és kompaktabb, de aztán az eladóval elmentünk egy emelkedőhöz, ott a kisebb rollerrel fel sem tudtam menni, lábbal kellett hajtanom, míg a GT simán felvitt 20 km/h-val az emelkedőn.

    Egyelőre még csak keveset mentem vele, elmentem fodrászhoz meg boltba. A fodrászhoz bevittem magammal, a bolt előtt azonban lezártam egy U-lakattal, de persze 1 percenként kimentem és megnéztem, hogy megvan-e még. Pedig muszáj lesz megbíznom az U-lakatban, mivel nem tolhatom be minden egyes üzletbe, főleg a kisebb közértekbe nem, ahol alig van hely. Nem tudom mit tehetnék még a biztonság érdekében, talán valami mozgásérzékelős riasztót is tehetnék rá.

    Egyébként egy Abus 402-t vettem, mert erre mondták a rolleres boltban, hogy ezt ajánlják, ezzel tesztelték, ebből nem lehet kibújtatni a rollert.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák