Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drmotto

    őstag

    válasz TazLeacher #13137 üzenetére

    HA leveszed róla a logisztikai, tárolási, és egyéb díjakat, dolgozó járulékait, bérét, ilyemit (hiszen egy darab fájlt fogsz tárolni, amivel nincs munkád ha egyszer elkészült), akkor bizony marad pár forint, és egy átlagos csoki (Pl milka 300 HUF) ára igenis tisztességes össze érte.
    A miért nem veszek kérdésre.
    Nekem van olvasóm, és vannak könyveim rajta. Meg is venném, de papírkönyv árban nem fogom (már ha egyáltalán elérhető). Viszont a húgom példája szerintem pont jó válasz.
    Kb. havi egy könyvet van ideje olvasni 2 gyerek és munka mellett. Egyszer megkérdeztem tőle, miért nem vesz egy ekönyv olvasót és vesz/tölt le rá könyvet. Annyit mondott, hogy a könyvolvasó árán kb. 150 könyvet vesz becserélős antikváriumban, és ekkor még egy forintot sem költött ekönyvre, és ami érdekli, azt jó eséllyel amúgy sem adták ki ekönyv formában. 10 évnyi olvasnivaló árát pedig nem fogja kidobni a semmire.

    És nem egy ismerősöm is pont ezt hozza fel. Drága a hardvr ahhoz, hogy utána warezolni meg mókolni a sok moslék állapotú könyvet, mire minimális igényességgel olvasni lehet.

Új hozzászólás Aktív témák