Hirdetés
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz janoka40 #13648 üzenetére
Ha mindenképp pdf a formátum amit olvasnál/nézegetnél akkor ne könyvolvasót hanem tablet-et vegyél.
Ezek a készülékek nem erre vannak, kivéve ha kifejezetten a képernyőméretére van készítve a pdf és szöveg alapú, nem pedig scannelt, mert akkor nem fordít neked semmit.De a DX a három közül a legalkalmasabb a pdf olvasására...
[ Szerkesztve ]
-
janoka40
csendes tag
Köszönöm a válaszokat,nagyon hasznosak voltak,segítenek a döntésben.
-
benjonino
tag
A sztrádán most jött velem szembe egy reklám: kindleshop.hu
Itt 43.900.- a PW2, ami legalább 5 ezerrel olcsóbb, mintha az amazon.com-ról rendelném.
Mi a buktató? Vagy ez a magyarországi hivatalos?
Meg szabad innen venni, vagy inkább az amazonról? -
HuMarc
veterán
válasz benjonino #13655 üzenetére
Németországban (nem szállítanak Mo.-ra, szóval ezt magadnak kell megoldanod) most 99€ a PW II. Amerikában meg 119$, az még kevesebb. Miért lenne kedvezőbb a Kindleshop.hu-ról?
-
benjonino
tag
-
Deck
titán
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan háttérvilágításos, nagyobb felbontású ebookot vennék, amiben jó a szótárfunkció (angol-magyar; német-magyar). Az sem hátrány, ha pdf-ben is használható a szótárazást, ha hosszan rányomok az adott szóra.
Három ebook jöhetne szóba:
Amazon Kindle Paperwhite 2
Icarus illumina hd
Onyx book c65dTi melyiket ajánlanátok? Melyik a legelterjedtebb ebook a fentiek közül?
Ezt láttam ,hogy ilyet is lehet rárakni: http://ekonyvolvaso.blog.hu/2010/10/02/derult_egbol_mobi_szotar
-
Deck
titán
válasz kalapacsolok #13659 üzenetére
Pdf-re nem való ebook olvasó. Ha van pdf-ed konvertáld át majd szerkeszd, hogy ebookot kapj belőle.
Szerintem pw2 de ha nem most kell hanem tudsz várni akkor várd meg a pw3at ami elvileg Q2-ben érkezik.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz kalapacsolok #13661 üzenetére
Menni menne csak nem épp ideális nem arra van kitalálva.
Elvileg Q2 a pw3. Én is azt várom!
PS5
-
Ébri
senior tag
válasz kalapacsolok #13663 üzenetére
Én PW2-t vettem, szerintem elég jól használható (hol a saját PDF nézegetőjét, hol koreader-t használok, mikor melyik jobb). Mondjuk powerpointból gyártott PDF-ek olvasása kicsit nehézkesebb ha nagyítgatni kell (egyébként a korábbi Sonymhoz képest sokat gyorsult a scroll sebessége, lassú, de nem iszonyú idegesítően, tehát ha ez is gyorsul az őjjal, érdemes rá várni, de ez akkor derül ki, ha már kijött.
-
benjonino
tag
Q2 nagy, türelmem kicsi.
De már csak azért is megvárom, nehogy a fejem verdessem a falba utána.
Kíváncsi leszek az árképzésre. A PW3 lesz 119/139 és a PW2 lejjebb megy (készletkisöprés), vagy a PW2 marad, és a PW3 ára lesz magasabb? Esetleg a PW2 egy kicsit alacsonyabb és a PW3 egy picit magasabb?Hogy volt ez a PW2 és PW esetében?
Igazán érdekelne a dolog, mert PW vásárlás előtt állok, és jól szeretnék választani.
-
evilskati
aktív tag
Osztrák mediamarktban most csökkent a PW2 ára 129 euróról 99-re. a Kindle 5-é pedig 49-ről 48-ra
-
KZP
őstag
válasz lord.lakli #13668 üzenetére
Értem, köszi!
Akkor valóban jó ár érte a 99€! -
jambiyya
őstag
-
worxland
addikt
válasz kalapacsolok #13675 üzenetére
Akkor mar egyszerubb felhivni az Amazont, hogy szedjek le.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Ragnar95
félisten
válasz kalapacsolok #13675 üzenetére
USA-n kívül ingyen eltávolítja az Amazon is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ukraan
aktív tag
válasz Oldman2 #13680 üzenetére
Srácok!
A Send2Kindle helyett valamilyen alternatív megoldást tudtok ajánlani? Sajnos egyszerűen nem tudom működésre bírni...
A célom az lenne, hogy azw3 fájlokat tudjak valahogy a Kindle-re küldeni, állandó laptopra fel/le kötögetés nélkül. Féltem a kicsike akksiját ezektől a pár perces "töltési ciklusoktól".[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
KZP
őstag
-
L4mie
veterán
ha minden ma délután fogok chatelni az amazon supporttal a becsíkozódott kindle touch ügyében, esetleg valakinek valami tapasztalata, hogy mik a várható fejlemények, mire kell figyelni, mit írjak?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Ukraan
aktív tag
válasz Kövezett #13685 üzenetére
Email-ekre, amikben azw3-at vagy epub-ot akartam küldeni, mindig olyan választ kaptam, hogy ezeket a formátumokat nem tudják továbbítani... Én sem értettem, miért kéne az azw3-at tovább konvertálni, illetve mi a gond az epub átalakítással, de valamiért nem akarják.
BÚÉK!
-
kovisoft
őstag
válasz Ukraan #13687 üzenetére
Ez tényleg érthetetlen, hogy miért nem támogatja az email-es konverzió az azw3-at, talán valami DRM-mel összefüggő dolog lehet. De az epub-ot nyilván azért nem támogatja, mert az a konkurencia formátuma. Ezekkel azt tudod tenni, hogy Calibre-ben átkonvertálod (pl. mobi-ra), és ha nem akarod a Kindle-t USB-re csatlakoztatni, akkor az átkonvertált file-t küldöd el emailben. De szerintem nem kell aggódnod az akksi miatt.
-
Ukraan
aktív tag
válasz HuMarc #13692 üzenetére
Nem, rövidebb könyveket szoktam rajta olvasni. Közbe-közbe valami más is megtetszik, azokat szoktam felmásolni. Mire egy könyvvel végzek, 5-6 másik vár már.
kovisoft: igen, ezt a módszert választottam én is.
senki11: Azt hiszem, a Duokan-t kipróbálom, kíváncsi vagyok.
Közbe még egy kérdés felvetődött. Kicsit több mint egy hete vettem a Kindle 5-öt. Mostanra merült le annyira, hogy felraktam egy HTC töltővel tölteni. Alig kettő óra alatt végzett, ez normális? Én kicsit hosszabb töltési időre számítottam.
[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
p76
senior tag
Mi a regisztrálás előnye? Én teljesen elfeledkeztem róla Reklámos verziós Kindle5-öm van.
-
-
kovisoft
őstag
válasz Ukraan #13693 üzenetére
A wikipedia szerint a Kindle 5-nek 890 mAh-s akksija van. Ha ez igaz, akkor még USB-ről töltve (500 mA) is fel tud két óra alatt töltődni. Érdekes, hogy a Kindle 3-nak még kétszer akkora kapacitású akksija volt (1750 mAh). Nekem olyan van, és annak tényleg kell vagy 4 óra a feltöltéséhez.
-
Kindle 3-on könyv olvasàskor a VERTIKÁLIS margó megváltoztatható?
Még a status bart is kiütném, hogy oda is szöveg menjen.[ Szerkesztve ]
.
-
Degeczi
nagyúr
és mert a dátum nem jó regisztrálás nélkül, csak vmi alapértékről kezdett számolni, ezért ha egyszer resetelned kell a cuccot, az ismét visszaáll az alapértékre - és már lőttek is az amúgy nagyon praktikus olvasási sorrend nézetnek (hiszen hirtelen a "jövőbe" kerülnek az utolsó olvasási dátumok)
-
drmotto
őstag
Nyomtam egy factory resetet a Kindle5-ön.
Amikor bekapcsolom a wifit, hirtelen szinkronizál nekem 5 collectoins-t,de nem tudom honnan. Amazon oldalán nem találom. Hogy lehet elérni, hogy ezek eltűnjenek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest