- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamoskr
csendes tag
A Berny Official Storeból van. Múlt héten super dealsnél feldobta(csak nato verziókat), 40.03 € + kupon is volt nekik, ingyen szallítással.
Óra mérete és súlya is nagyon szolid, a szíj az ilyen “egynek oké”, egyelőre nem kényelmetlen vagy ilyesmi. VH31 van benne, szépen jár meg fülelve van egy kis kegyegése is, annak is tetszik a hangja. Gyári dupla dobozos csomagolásban jött, karcmentesen, korona alatt műanyag stifttel, hogy ne merüljön, amíg eljut a tulajhoz. Aminek nagyon örülök, hogy a Bernynek csak a logója van a számlapon, felirat csak a hátlapon szerepel
China via ali standard shipping-el írták, várható szeptember 12-ei kézbesítéssel, de ma hozta az express one( igaz nem tudtam alza boxba irányítani technikai okokra hovatkozva, azt jobban szeretem). -
Churpik
tag
Amit én néztem abban Seiko VX42 movement van.
-
Land
veterán
Azt lehet tudni miért 1 coinokat kapok pár napja a belépésért?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
bigmasterg
addikt
Ma kora délután megérkezett a coin-os San Martin.
Itt írtam róla pár sort.[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz bigmasterg #29856 üzenetére
Olvastam a szösszenetet, nekem is hasonló bajom volt a SanMartinnal, egy WaterGhost-om volt tőlük (submariner homage), azt hittem levágja a csuklóm, emiatt adtam el viszonlyag hamar.
Egyetlen kínai/japán órának nem sikerült ezt a jelenséget reprodukálni azóta se, pedig megfordult pár a kezemen.
Amit most rendeltem San Martint az bőr szíjas úgyhogy nem aggódok emiatt.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
törölt tag
Ez tetszik. acél ház, NA35, zafír, 200 méter.
Van ennél olcsóbb, ami tudja ezt a négy dolgot? -
bigmasterg
addikt
Lehet ez is natora, szilikonra, vagy bőrre fog előbb-utóbb kerülni. Mido is ezeken van egy ideje, pedig annak tökéletes a fém szíja.
Vagy estleg valami kis finom polírizó cuccal (vagy mivel is szoktak szálcsiszolni? van valami kendő) nem lehetne ezen kézzel finomítani?
Csak a belső felén kellene minimálisat. Nem is látszana.
Erre van valakinek ötlete? -
driv4r
aktív tag
Szép óra, jó összefoglaló! Viseld egészséggel Esetleg majd írd meg később, milyenek az együttélési tapasztalatok is. Az on the fly állítható bracelet külön extra pont.
A másik beírással kapcsolatban: a kendő talán nem annyira alkalmas eszköz anyag eltávolításra. Talán egy polírozással foglalkozó szakember segíthetne ezen, régebbi hozzászólásokból úgy rémlik, egy Alfonz (?) nevű illetőt emlegettek többen, FB órás csoportokban ismert állítólag. -
dzsi23
addikt
-
driv4r
aktív tag
válasz bigmasterg #29864 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
válasz bigmasterg #29864 üzenetére
Nekem különösen tetszik a számlap texturáltsága.
Bőrön biztosan még jobban fog mutatni.
Gratula, használd egészséggel!"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
andrew01
tag
válasz Ubulhun #29869 üzenetére
Nekem az tetszik, hogy 100k feletti óra nh35-el... innen indulunk... csillagok együttállásával oké 43, ez így már korrekt. De még ennyiért is viselhetetlen a fémszíj, 'kávéfolt' a mutatón, és jobban leolvasható a márka rajta mint maga az idő (a kontraszthiányos mutatók miatt).
-
törölt tag
válasz 5-ös kezelő #29873 üzenetére
Ok.
-
bigmasterg
addikt
válasz andrew01 #29872 üzenetére
Számlapot loupe-val nézve, millió alatt bármin találsz hibát. Sokszor felette is.
Leolvashatósággal nekem élőben semmi problémám. De van belőle fekete és szürke számlapos is.Fém szíj éle tényleg gáz, de azon kívül meg az is drágább kategóriára emlékeztet. Lem lötyög, okésan egyben van, van rajta gyors micro adjust.
NH35 meg ez az árkategória. Tudsz 100k-ert olyan mechanikus órát, amiben lényegesen jobb szerkezet van?
[ Szerkesztve ]
-
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #29876 üzenetére
Bocs a dupláért.
NATO-kat nézegettem, igazából szerintem egyik sem állt neki rosszul, mivel elég semleges színei vannak az órának.
Holnap megnézem bőrön is.
Na ez az utolsó mondjuk 20mm széles, csak kipróbáltam a szín miatt.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz bigmasterg #29878 üzenetére
Szerintem a világoskék-narancs a legjobb!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
baal-amiga
senior tag
Most még jobban várom az sn020 calimat
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Ubulhun
tag
válasz andrew01 #29872 üzenetére
Hát, nem tudom. Másik topikban Memmaao írta le, hogy a 3,4 M-os Omegája számlapjáról kis foltban lepattant - nyilván összeszereléskor - a festék... És nem dobta ki miatta az órát, azt hiszem.
Célszerű helyén kezelni a dolgokat, azt hiszem...[ Szerkesztve ]
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
andrew01
tag
válasz bigmasterg #29876 üzenetére
Épp az imént mutattak egy 20k-s nh35-t De jellemzően 30 és 60 között vannak ilyen szerkkel órák, ennek ellenére még 100-ig is reálisnak mondanám, de 100 felett hirdetni ilyen modellt az már túlzó, kínos (vagy legyen már hibátlan) és ritkább ma már. Van egy a kedvenceim között egy ideje [link] Itt pt5000 van már ennyiért, de rémlik olcsóbban is más órában ez a werk; aztán mellette az sw200 nem sokkal drágábbért. Azért 100k felett már ilyeneket ajánlgatnak, de miyota 9est is láttam már linkelve itt 50 körül.
Most megítélni, hogy mennyivel jobbak ezek, órás legyen a talpán, meg ne érts félre, nagyon is csípem a nh35-t. De ma már nem a 100k+ kategóira... 3-4 éve a microbrandeknél még nagyon ment, de most már ők is inkább miyota9el hozzák ki a terméküket, ha jobb áron akarják eladni. Vagy extrát kell hozzá építeni, korrekt titanium ház, kényelmes szíj Hiába fénylik mint a Salamon..... ha kényelmetlen40k-ért rendben van a dolog, nekem itt a San Martinnal van problémám, hogy nem illene 100 felett hirdetni, vagy igenis figyeljenek oda maximálisan a részletekre. Kicsit kihasználja a reputációját, de hát jól is teszi. Nem minden arany, ami fénylik, nekem erről ez jut eszembe.
Igen Ubulhun - ott vér ciki, itt ciki. Azt ne mond már 106k-ért le kell szedd a szíjat és maszatot találni tök okés
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz andrew01 #29882 üzenetére
Le kell szedni a szíjat részre
:
Ma este elmentem egy rendezvényre, direkt az új órámat vettem fel, és ahhoz vissza raktam a fém szíjat.
Így egy pillanatig sem zavart a szíj, persze volt program, nem az órával foglalkoztam, nem figyeltem rá tudatosan.Szerkezet kérdésre:
Most a M.A.D. 1 a legdrágább órám, abban meg egy megfordított Miyota 821A szerkezet található. Mégsem zavar hogy 100ezer körül is van hasonló szerkezettel szerelt óra.Szerk:
Az olcsóbb, NH35-el szerelt óráknál pedig az össz minőség nem fogja elérni a San Martin -ét.
Amit tőlem olvastál összehasonlítást, ott a drágább svájci órákat vettem alapul, nem az olcsóbb kínaiakat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem ismerem ki magan az nh35 szerkezettel kapcsolatban. Az egyik ilyennel szerelt óra 32 óra járástartalékot mutat. a másik 48-at. Az egyik húszezres kategória, a másik százezres. Meg közte bármi. És láthatóan nincs kapcsolat az ár és a járástartalék közöt.
Nem lehet, hogy többféle változat van ezekből? Mondjuk az egyik kenőanyagos, a másik nem. Az egyik dátumos, a másik nem. Az egyik első osztályú, a másik harmadosztályú. Stb.
-
Ubulhun
tag
Magam sem akarom elhinni: magyar idő szerint 26-án, szombaton reggel adtam le a megrendelést a Bernyre. Ma pedig már az Express One-tól jött az e-mail, hogy náluk van a csomag, és előreláthatólag holnap délután kézbesítik.
Ilyen gyorsaságra nagyon nem számítottam! Én még a 15 napon belüli szállítást is szép teljesítménynek véltem.
Bernyék nagyon igyekeznek vevőket hódítani! Remélem, nem csak a gyorsasággal, hanem a minőséggel is![ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
válasz dzsi23 #29888 üzenetére
Mondjuk ha a Magyar Posta keze is benne volt a tiédben, akkor valóban a csoda kategóriába tartozik az eset!
Azért az díjazandó, hogy webshop nem ült valószínűleg egy órát sem tétlenül a rendelésem beérkezése után. Ez mindenképpen dicséretes!
-
pulutodurumo
őstag
Nos, ma jött két páciens. Ha lesz időm, beszámolok.
Röviden: Lige rossz, San Martin jó."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #29890 üzenetére
Én is ma kaptam meg a San Martinomat.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Digitalpimp
senior tag
Én meg a Renata elemeket.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
oba
addikt
Ha már elemek, nincs valakinek véletlen eladó SR621SW gombelemje? Nem kapok sehol itt a kis településen ahol lakom. Tudom alin van de hátha tudnék egyet szerezni gyorsabban
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz nebancsa #29895 üzenetére
Köszi, megnézem majd Lidlben. Coop, spar, penny-t néztem meg egy helyi "mindenes" boltot de nem volt csak nagyobb méretben.
Egy több éves Curren órám állt meg szóval tuti hogy le van merülve benne az elem.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #29890 üzenetére
A Lige acél tokos?
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest