- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
-
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29301 üzenetére
Szerencsés ember, rád legalább hallgatnak, megvan a tekintély
Nálunk legutóbb egy tűzpiros Icewatch lett kinézve a Tesco üzletsoron potom 35 ezerért - szerencsére az árcímkére való hivatkozás végül hatott
Az egyik lánytestvérem kezére meg egy Buffalo került. Igen, a bakancstervező divatcég órája. Nem kérdeztem, hogy mennyi volt, de szerintem látta a kifejező halottfehér arcomat és hamar elterelte a témát. Kis ezüst lepkék vannak a számlapon...
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #29303 üzenetére
Óra téren rendezem a családot. Itt divatóra csak a holttestemen keresztül lehet .
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #29305 üzenetére
"Militado D12-vel nem bírok betelni, egész nap bámulom a kezemen."
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29306 üzenetére
Szép óra, az biztos.
Jól emlékszem: neked sem túl vastag a csuklód, ugye?"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Keresövel relatíve kevés találatot találtam, van a topikból valakinek hosszabb-rövidebb idejü tapasztalata a Cronos L6005-ös diverrel? Vagy magával a Cronos órákkal?YT-on minden videóban áradoznak róla "ár/érték" arányban, néztem összehasonlító videókat is, viszont szívesen vennék egyéb tapasztalatot is, mielött beleugrok, megéri-e a "felárat", vagy érdemesebb olcsóbb (San Martin, stb.) vonalon maradni?
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #29305 üzenetére
vidéken vagyok, kert rendberakás, stb.
Ez van nálam és a nagy számos kvarc.
Mondjuk akkor is ezt vettem volna fel éjszakára, mert szemüveg nékül is könnyű leolvasni.
Amúgy a meteorok előbb jöttek a szokásos északkeletről, f10 körül már volt egy nagy, látványosI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
-
Ubulhun
tag
Bocs! 😁
5-ös kezelőtől akartam kérdezni, Militado kapcsán. 🙂"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
zoarden
tag
válasz 5-ös kezelő #29312 üzenetére
egyre csökkenő intezitással de van még pár napig
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
Faresz1976
aktív tag
Aknight retro 35-ös.
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29316 üzenetére
Link nem található oldalra visz az Alin.
Milyen darab ez?"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Szada85
aktív tag
válasz dzsi23 #29310 üzenetére
Steinhartom (42mm) volt már, de akkor nem kapott el az érzés, most valamiért újra megtetszett, adnék neki még egy esélyt, nagyon megtetszett formára az OceanX 600-as, viszont a ~15,5mm-es magassága, illetve hozzá a ~220g-os tömege már kényelmetlen volt, így most valami kisebb/könnyebb/olcsóbb diverrel próbálkoznék, hogy tényleg tartós lesz-e a vonzalom.
-
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29319 üzenetére
Köszi!
Mondjuk szögletes órák igazából nem vonzanak."Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
pulutodurumo
őstag
Régen vettem már ilyen alsópolcos, gyanús órát. 24$ volt, csak azt remélem, hogy tényleg acél tokos. Lutri, én inkább krómozott rézre tippelek. A szíj is hajtott, semmi nem indokolta hogy megvegyem, csak az hogy tetszik.
Legrosszabb esetben majd elajándékozom a családban egy nagyobb gyereknek.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
5-ös kezelő
senior tag
Megint van Escapement Time pilóta az Alin. Nem tudok dönteni a kvarc és a PT5000 között. Kivárok.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Faresz1976
aktív tag
-
Ubulhun
tag
válasz pulutodurumo #29323 üzenetére
Aliról van?
5-ös kezelő #29324
Csak elcsábulsz néha..?Faresz1976 #29326
Nekem is bejön... Azt is tettem fel most végül. Csak mondom hátha ki fognak röhögni..Te óráddal is jól mutat."Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Ubulhun #29327 üzenetére
Senki nem röhög ki. Végül is mindenki azt tesz fel amit akar, max ha nem tetszik valakinek nem nyilvánítja ki.
Nekem tetszik!____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Ubulhun #29327 üzenetére
Miért röhögnének ki? Neked tessen, az a lényeg.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ubulhun
tag
válasz Digitalpimp #29329 üzenetére
Mondjuk ez meg igaz. Köszi!
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29332 üzenetére
Ha, nem mai darab, igazi túlélő
Csak a 1652-es hasonlít rá.
-
Ubulhun
tag
válasz pulutodurumo #29334 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is, milyen lesz. Majd mesélj, ha megkaptad!
Azon töprengtem magam is, hogy milyen"mélységig" lehet leereszkedni a kínai órák tengerében. Cadisen nekem nagyon kellemes meglepetés volt, abszolút elégedett vagyok vele ezért az árért - bár nyilván van, aki ebből csak az én igénytelenségemre nézve vonna le messzemenő következtetéseket.
Mindegy, lényeg, hogy keresem a következő vásárlásom tárgyát.5-ös kezelő#29335
Ez igaz - de ezzel az indokkal már a legelső után az összes többi óra vásárlásának szükségessége megkérdőjelezhető. Hacsak nem szokott valaki kettő vagy több órát hordani egyszerre...[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Faresz1976 #29332 üzenetére
Jól néz ki, igazi retró, főleg a szíj.
-
Faresz1976
aktív tag
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #27930 üzenetére
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #29340 üzenetére
Dejóóó . Én is ilyet vettem az asszonynak! "Akkor ikrek vagyunk?"
A fémdobozon én is meglepődtem .____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29342 üzenetére
Ezek szerint megbarátkoztál vele?
-
-
Ubulhun
tag
-
Ra3
őstag
Ezen a normalisabb minőségű vonalon (Pagani, Steeldive, Benyar, és társaik) tudtok ajánlani női órákat?
Kvarc érdekelne elsősorban, meg valami színes számlapos, a mostanában menő tiffany kék esetleg narancssárga színekben.
Valami ilyesmire gondolok csak kisebb méretben, árban hajlandó lennék feljebb is menni.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Faresz1976
aktív tag
21.-től lesz akció pár napig azt várd meg. A Berny-nél láttam már akciós árakat ami jelenleg 18.150 Ft de ebből meg lejöhet ha van kuponod.
[ Szerkesztve ]
-
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni valami olcsóbb elegéns órát, de kínai vonalon nem igazán találok. Eddig az Addiesdive AD2118 tetszett meg, de nem az igazi, valami ilyesmire gondolnék inkább: [link]
Szeretném, ha 50.000 Ft alá beférne.[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Digitalpimp
senior tag
Régen az Eyki-Kemei cégnek voltak nagyon szép női órái, nézz rá, hátha vannak még.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Digitalpimp
senior tag
válasz phrenetiX #29348 üzenetére
Te is megnézheted az Eykiket is akár: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest