- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz1976
aktív tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Köszi a kedvcsináló összefoglalót. Skmei havi pontossága lehet még a kérdés, amúgy jó vételnek tűnik.
Ubulhun : Kár, neked lehetett volna talán az első t-100-as Yelang órád itt a fórumban - tudtommal senkinek sincs még. Carnival van/volt többeknek is, de ők már nem kínálnak tríciumost.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bigmasterg
addikt
"A negatív kijelző számomra kizáró ok, csakúgy mint pl. a számlap színével (közel) egyező színű mutató.
(Ezért nincs eredeti CasiOak-om, egyszerűen nincs olyan színkombináció, ami megfelelne.)"Nekem egy solaros GA-B2100C-9A van.
Ez melyik ponton bukik el? Szerintem a leolvashatósága rendben van.De a simából is létezik elég világos indexekkel rendelkező, pl: [link]
szerk.: Ja, itt viszont negatív az lcd.[ Szerkesztve ]
-
Ubulhun
tag
válasz dzsi23 #29599 üzenetére
Igen, igazad van! Nem ellenőriztem a reprodukció hűségét!
De Godzilla tényleg elkelne rajta!#296045-ös kezelő
Én sajnálom csak igazán!
Ráadásul már ott tartok, hogy nem is rendelek ebben az akcióban semmit, mert nem találtam meg az "igazit"."Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
Fall-N
veterán
válasz bigmasterg #29606 üzenetére
Szerintem nem gond a negatív LCD, mert a dátumot és a másodpercet mutatja, ami kevésbé fontos az időhöz képest.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Ubulhun #29607 üzenetére
Így vagyok vele én is. Vagy a méret v a tokforma, v a mutatószett nem jön be.Éjjel ezzel szemeztem, nem drága, de valszeg nem hordanám a világos (bár full lume) számlap miatt. A vékony mutatókereteket sem hiszem, h rendesen látnám. Csak úgy próba-szerencse alapján meg nem akarom berendelni. [link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ubulhun
tag
válasz 5-ös kezelő #29609 üzenetére
Ha jól látom, elérhető a fekete és barna (..?) számlapos verzió is belőle. Vagy benéztem valamit?
Egyébként igazad van. Több példányon is elgondolkodtam magam is, volt több is, ami tetszett; lehet, ha élőben fel tudtam volna próbálni, akkor jöhetett is volna. De igazából ami a szívemet megdobogtatta még így online is, az túl nagy volt, túl drága, vagy túl nagy és drága, vagy éppen nekem is a mutatóval/tokformával volt gondom. Azért venni pedig valamit csak, hogy költsem a pénzt, nincs értelme.[ Szerkesztve ]
"Ahogy bármit csinálsz, úgy csinálsz mindent."
-
prsq
aktív tag
válasz bigmasterg #29606 üzenetére
Ezt néztem már, a sárgán bukik el. Nyáron még hagyján, amúgy túl feltűnő, nem az én stílusom.
Tudom, vehetnék rá bezelt+szíjat és kész.(Az új unisex/nőiekben már van elfogadható szín egyébként.)
-
Ubulhun
tag
válasz 5-ös kezelő #29613 üzenetére
Igen, megint igazad van. Vosztokom kapcsán egyszer már érkeztünk régebben, és belátom, jobb volna nekem is fehér mutatókkal.
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #29604 üzenetére
Muti már 60-ért T100-as Yelangot!
Én eddig úgy vettem észre, a T100-as csövek sokkal szélesebbek a T25-ösöknél.
Nekem nagyon gyanúsak a keskeny 100-asok!
[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Ubulhun
tag
válasz 5-ös kezelő #29613 üzenetére
Lehet, végponton mégis elcsábulok?
Ehhez mit szólsz? Vagy ezt hozta már ide nem régen valaki?[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Basszus ez a Tandorio mennyi modolt órát gyárt..... nem bírom végignézni.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz @mriya@ #29615 üzenetére
Első keresés, de legutóbbi akciónál még olcsóbb volt valahol. Nagy a szórás eladóknál. [link] És ne várd el, h kép alapján megmondjam, hány H3 atomot tartalmaznak a csövek...
Arra viszont kíváncsi lennék, h te mennyire látod még a Carnival órám fényét. Ha erre jársz, kölcsönadom tesztelni. Nekem és egy kollégámnak is van, és tökéletes a láthatósága.
Ubulhun :
Átlagos A type randa koronával.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #29621 üzenetére
ez tuti, hogy nem 100-as.
az valahogy így néz ki:
Az egységnyi fényerő ugyanakkora, csak a felület négyszeres.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Churpik
tag
Köszi az összefoglalót!
Nagy rajongója vagyok a CasiOak másolatoknak. Sikerült kiválasztanod a két legjobbat: a Skmei 2091-et és a Sanda 6016-ot. Nagyon jó volt az összehasonlítást olvasni, mindkettő másban jobb vagy rosszabb, így személyes preferenciák alapján könnyebb lehet a választás.
Harmadik helyre befutó nálam az OhsenOak: nincs szinkronizálás, fakeday dialos (de a napot mutatja), viszont mindent is kibír. A Skmei gyárban készül egyébként.
-
Faresz1976
aktív tag
Találtam egy Bliger Vintage órát. Automata, de sajnos a leírásban nem találtam utalást a szerkezetről. Ismeri valaki?
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Churpik
tag
válasz Faresz1976 #29628 üzenetére
A "24 jewels NH35A" nem az?
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Churpik #29629 üzenetére
ohh bameg tényleg..... mindenhol néztem csak a címében nem, én idióta. . Köszi szépen!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Faresz1976 #29630 üzenetére
Csak tesztelni akartad, mennyire vagyunk álmosak.
Döntöttem : Megveszem az Escapement Time PT-5000 -essel szerelt navigátor óráját. Vagy nem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
@mriya@
őstag
válasz 5-ös kezelő #29625 üzenetére
Abban az esetben is csak akkor tudnánk meg, ha pontosan egykorú, de különböző csövekkel szerelt órákat vennénk.
-
Ubulhun
tag
válasz Bukk900 #29623 üzenetére
Köszi! Találtam is. Gondolkodom még azért tovább.
#296215-ös kezelő
Lehet, hogy nem a legszebb, viszont jól "kezelhető" lehet. Még kesztyűben is, ami - ha jól tudom - sokszor cél ebben a kategóriában, nem?
Mondjuk ennek szebb, valóban. De az ára is...[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #29631 üzenetére
Igen, csak éberség teszt volt "éjjeli baglyok" számára .
Na én is pont ilyen bizonytalan vagyok. Eldöntöttem, hogy megveszem a Tandorio Monstert. De! Egy tesztben megláttam, hogy az SKX homage lazán beázott, aztán egy másikban egy submariner. Na akkor ment el a kedvem a márkától. Addigra pedig már több tandorio is a hálómba volt. Most visszatértem szinte a kezdetekte, maradt a Cadisen, Addiesdive, pagani vonal.[ Szerkesztve ]
-
Faresz1976
aktív tag
Van itt egy Seestern pilóta vonalat kedvelőknek.29.500 Ft - - minusz a kedvezmény.
-
Ubulhun
tag
válasz Faresz1976 #29634 üzenetére
...és lassan vége az akciós időszaknak...
-
Faresz1976
aktív tag
Ez a Bliger nagyon ütős kis óra .
-
-
Ubulhun
tag
Szintén tetszik (nekem). Szintén nagy (nekem). Szintén drága (nekem).
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Segítsetek!
Melyik Ali shopból lehet értelmes áron jó gumi/szilikon vagy bőr szíjat venni? Még gyorsan lecsapnék pár jó deal-re -
-
Churpik
tag
"nem lepne meg, ha kompatibilis lenne a casioakkal"
Kompatibilis, épp most találtam egy videót, ahol átszerelik a burkolatot. Lehet cserélgetni pld. a sárga Casio héjat ráteheted
Annyi még, hogy oldalról látszik, hogy a 2091-es üvege rá van téve felül a tokra, és kiáll, ráadásul érzékeny a karcolódásra, szóval erre figyelni kell. A 6016 szintben van és kapott egy védőfóliát is (az Ohsennél ez a tok szintje alá süllyesztett). A Sanda tartósabb konstrukciónak tűnik úgy egészében.
-
momcrew
tag
válasz dzsi23 #29641 üzenetére
Űhát igen, ezért van egy Cadisen meg egy Sugess. A Cadisen tégla gombjai nekem strapa bíróbbaknak tűnnek a kőr keresztmetszetűknél. A Cadisent hattyúnyakkal reklámozzák, de visszajelzések alapján nem az. A Sugess.nek nem tetszik az 1:1-es Breitling nagymásodperc mutatója. Úgyhogy, X.
ZX Spectrum+ készülékről küldve
-
norby_42
aktív tag
Jaja, a világoskék Sugess győzne, ha nem az a mutatója lenne
Eat pasta, run fasta
-
driv4r
aktív tag
Túl vagyok legelső Aliexpress rendelésemen.
Az elmúlt héten voltam nyáladzó kisgyerek és megtört vénember; produkáltam a legcikibb habzsolháp és hakapeszi maki szimptómákat; felriadtam hajnalban, vajon jól döntöttem-e; telepakoltam a kosarat, elszégyelltem, kipakoltam, aztán vissza; ma konkrétan leállt pár percre a szívem, mert minden eltűnt belőle, mert hogy a gyártó nem szállít ide. Aztán töröltem mindent, egyesével újra beletettem, és most meg mégis szállít, de legalábbis fizetni engedett.
Tilcsák be.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz driv4r #29648 üzenetére
Üdv a "Kényszeres Aliexpresszes Vásárlók" körében ( továbbiakban "KAV" )
(Hú bakker azt jól kitaláltam )
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #29649 üzenetére
Soha nem
fogom megbocsátani nekteklehetek elég hálás nektek.
Nyomorult óraszíjakon többet dilemmáztam, mint egy autón vagy lakáson. És akkor még nem beszéltem a többi lenyűgöző biszbaszról. Pusztulásra vagyok ítélve, gyerekek elköltöztek, asszonnyal válófélben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok