Hirdetés

Hirdetés

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli03

    őstag

    válasz CaNNa3IS #77699 üzenetére

    "A nap felénél visszaültem a saját downhill bringámra és ugyan az elöl-hátul 200 milliméter rugóút sokat segített az igazán durva részeken, de határozottan éreztem, hogy mennyivel nehezebb a sajátom – 13,9 kiló a 17,5 ellen -, emiatt valamivel nehezebben fordítható a szűk kanyarokban."

    Egy ilyen mondat után hogy higgyem hitelesnek a cikket? Gyakorlatilag leírja a felszereltséget, azt is sok hibával, alig van gyakorlati tapasztalat, az is nagyon felszínes. Mondjuk írhatott volna a teleszkópról, hogyan mozog, mik az állítási lehetőségek hátul. A váltásteljesítményről, mennyire feszíti a láncot. Mennyire zavaró az egy lánctányér, a nagy ugrások a fokozatok között felfele tekeréskor. Milyenek a fékek hosszú fékezés után. Hogyan fordul, inkább technikásabb kanyarokban jó, vagy stabilabb egyenesben. Ez csak pár gondolat, ami egyből eszembe jutott. Amúgy nem vagyok se újságíró, se biciklitesztelő, úgyhogy ne tőlem kérdezd, mit írjak bele. De egy ilyen cikket én is megírok egy délelőtt alatt, úgy, hogy rá sem ülök a biciklire.

Új hozzászólás Aktív témák