Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz IMIIKE1998 #74481 üzenetére

    Most már világos, ők hibáztak, mert nagy baromságokat hordtak itt össze a kerékméretek kapcsán is. Az, hogy 29"-et vagy 27,5"-öt választasz nem igazán testmagasság függő. Jó nyilván 160 centis embernek nem mondanék 29"-et, de nagy általánosságban nem a testmagasság dönti el, hanem a felhasználási terület, kerékpározási stílus. Mondjuk én eleve inkább a 29"-et ajánlottam volna merev vázasba, de ez még nem feltétlenül baj, hogy 27,5"-öst vettél. 26" és 27,5" közti különbséget egyáltalán nem kell beleszámolni semmibe, miről beszél ez a jóember? Esetleg a 26" és 29" köztit. :D S-es vázat kaptál, holott egy M-es lett volna az ideális. Ennyi.
    29"-ből lehet, hogy az S-es lett volna a kényelmesebb, de ezt is egy próbának kéne megelőznie. Tapasztalatom szerint aszfalton használva inkább a nagyobb méret a kényelmesebb, terepen nem feltétlenül baj ha a kisebbet választja az ember, bár ezek nagyon egyéni dolgok.

    A 29"-es zöld Bergamont revox-om is M-es vázas volt, 47 centis pontosan. Egyébként pont egy 173 centi magas ember vette meg, és nagy megelégedettséggel használja azóta is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák