Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz vendingo #29152 üzenetére

    Képzeld épp SV650-be lettem végül szerelmes :C , az a jövő évi projekt az idei bringa után (úgy a motor költségvetés felét simán elköltöttem alkatrészre és felszerelésre ebben a két hónapban). :K Csak nem a fura cápaorrú, hanem a naked változat kéne. Az kényelmes, szép is, fiatal is, meg kinőni se fogom.

    Telóból én arra szavazok, amit belaazallat kolléga linkelt feljebb.
    40k, tudja az összes trekking szempontot, levegős és van remote lock is.
    Ennél jobbat trekking villából pénz pazarlás lenne, ránézésre az alatta lévő linken az a 100+ árú elég szánalmas, főleg a montis villákkal összehasonlítva ár/érték arányban. Aki azt megveszi, annak úgy kell.
    Engem viszont még mindig érdekelne, hogy belemenne-e egy 29er villa, a montis vonal azért mégiscsak komolyabb szintet képvisel ezerszer. :K Csak nincs rajta sárvédő szem, meg egyéb bizbaszok, amik egy trekkingre jól jöhetnek.

    (#29140) sanzi89
    Attól, h drága, attól még nem lesz felső kategóriás.
    Majd ha felveszi a versenyt technikailag mondjuk egy Rebával (és ez még csak középkategória), na akkor majd felkerül a térképre. Addig nem.
    Értem én, hogy rögzítési pontok, meg 40 kg-os csomag, meg magas futásteljesítmény. De ezek az igények nem indokolnak ekkora árat, elvégre nem sportcélú felhasználásról beszélünk, ahol ki kellene élezni a technikát és halkan megjegyzem, hogy ott sem mernek elkérni ilyen gyenge alkotásért ennyi pénzt.
    Na meg meglepődnék, ha nem bírna el akármelyik 100+ k-s monti villa egy túrás igénybevételt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák