-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintbaba
tag
válasz RexpecT #285399 üzenetére
34-esre? Akkor már egyből 38-ra kell.
Egyébként én is nagyon gondolkozom a Divide féltávon. Ami visszatart, hogy nincs nagyon backpacking, bikepacking vagy csak úgy simán természetjárásban tapasztalatom.
Arra is gondoltam, hogy meg lehet-e oldani kevesebb cuccal, kényelmesebben, úgy hogy az ember előre lefoglalja a szállásokat. Ezzel csak az a bajom, hogy nehéz belőni, hogy egy nap alatt mennyit tud haladni az ember.
-
Tin
veterán
Engem is csak alul zavarna, bár egyik mostanimon sincs alul semmi. Jövő héten járok Decathlonban, majd felpróbálom mindet, ami épp van. De ha a 20e forintost a Tour De France-on használja a csapat, akkor nekem elég lesz a 10e forintos is. Igazából csak kéne valami nagyobb, ami oldalt is jobban takar, mint a mostani 3000 Ft-os Lidl-s.
Amúgy ezek az új szemüvegeik, és vsz azért emlékeztem úgy, hogy nem elérhetőek, mert tényleg csak az első elérhető. És csak az első keret nélküli, a másik három körbe keretes, mégis könnyebbek súlyra
Kerékpáros szemüveg, 3. kat. - ROADR 900 PERF Light VAN RYSEL - Decathlon
Kerékpáros szemüveg, 3. kat. - ROADR 900 PERF VAN RYSEL - Decathlon
Kerékpáros szemüveg, NXT® fotokróm - ROADR 900 VAN RYSEL - Decathlon
Kerékpáros szemüveg, Zeiss lencsékkel - PERF 900 VAN RYSEL - Decathlon#285397 dom1n0: csakis próbával. Szóval ha szembejön valahol olyan, miattam lehet az is. Nem vagyok márkahívő.
[ Szerkesztve ]
-
mauimagic
aktív tag
válasz parandroid #285393 üzenetére
Neked nem Di2 van? Akkor egyszerű: vágd el a kéket!
Jelentem kiderült, hogy nincs meló, viszont 2 óra alatt lezavartam egy új lánc mosást Brigéciolban, sor+váltógörgő tisztítást
nitroglicerines balzsamecetben ipari ultrahangos tisztítóvalmeleg vizes mosogatószerrel+ Squirt beavatást az új láncon.
Igazából leírni hosszabbMég egy rövid ride talán belefér, de 4-re mennem kell a pujáért, mert kib@szta a biztit asszonypajtásnál az egész napos
f@szver... kerékpárszerelés[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz balintbaba #285401 üzenetére
Áhh ahhoz én piskóta vagyok .
Nekem sem sok volt, de itt magyarországon nincs távolság. Szinte mindig igaz, hogy bármelyik irányba indulsz el max. 10km-en belül lesz lakott település.
Én összesen eddig 4 éjszakát aludtam kint, szóval ez is eléggé minimális.
Ha a sátrat feláltudod állítani, meg egy jó helyet tudsz neki választani annyi már elég szerintem.Szerintem simán lehet, még úgy is ha nem fix napi etapokat tűzöl ki magad elé.
Viszont akkor érdemes, ha van valaki aki helyetted intézi a szálláskeresést/foglalást.
Ez a srác is többször aludt szálláshelyeken.
Azért benne van a pakliban erősen, hogy 1-2 napot kint kell aludni, egy 4-5 éjszakás divide teljesítés alatt. Én egyelőre viszem a sátrat, bár elég sok időt elvesz a ki meg bepakolási cécó, de legalább addig is regenerálódik a szervezet .
Bármilyen morbidul is hangzik sokan a fedett ravatalozók alatt húzzzák meg este magukat. Nem esik rád az eső, és kerti csap is biztos hogy lesz.Amúgy elég sokan neveztek eddig, szerintem idén lesz a HD történetében a legtöbb induló.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jó, azért a top csapatok közül, szerintem messze ez a legolcsóbb szemüveg. Nagyon sokan Oakley Kato-t használnak a mezőnyben.
Egyébként tökre tetszik a második is, amit linkeltél. De keretes.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #285407 üzenetére
Szerelek kábé fél délelőttöt 2 bringán, megspórolva vagy 20-30e forintot (fékbetétcserék, tisztítás kenés, szabadonfutókarbantartás stb.) amíg bőg a porszívó, erre meg "nem csinálsz soha semmit"
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Tikakukac
titán
No, elhoztam a gépet tegnap.
A piac továbbra sem tud újat mutatni. Lockout próba: semmi. Emberem: bocsi, mondhattam volna, hogy nem megy. És így nézek ki a fejemből, hogy oh boi, kezdődik megint
Csak a kupakot levéve látszik, hogy benne sincs a teló vagy ha van is, akkor a felső része be van esve, majd szétszedem. Ez az alku tárgya. Karcok itt-ott, de csontra leverés nem látszik, napocska szívott a színes részeken, azzal kezdeni kell valamit még. Gumik elég újak, az rendben lévőnek tűnik.
A para viszont az alkatrész: néztem patront ebbe a villába és hát 1-2 kinti helyen van és ennyi, kifutott. Azt hittem ha vesz az ember felső polcról valamit, ott azért lesz alkatrész, de így akkor megmakkan valami és teljes villa kapa? Az elég meredek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
RexpecT
addikt
válasz sting2 #285409 üzenetére
Szálítással együtt 1830 euró(mania5 kuponkóddal). Ennyiért eléggé best buy szerintem.
MPowerPH:
Köszi. A gyári kerékszett kicsit nehéz, de azon kívül nem nagyon van amit cserélnék rajta.
Esetleg még az XT válótkart olvastam, hogy érdemes lehet, mert az a kisebb fogszámokra kettőt is tud egyszerre lefelé váltani(ha minden igaz). -
Tikakukac
titán
válasz lsebestyen #285415 üzenetére
Elhoztam a Cube Tonopah Prot.
Könyörgöm, tényleg, térden csúszva könyörgöm ne menjünk bele ebbe a szócsavarásba megint, hogy mi milyen meg hogyan. Minden f0s és sz@r volt, erre azt mondta a köz, hogy igen, ez már valami. Megvettem. Nekem ez bőven felső polc, neked nem. És itt ezt zárjuk is le. Köszönöm!
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
lsebestyen
addikt
válasz Tikakukac #285417 üzenetére
Igazán nincs mit! Nem arról van szó, hogy nekem mi a felső polc (nincs sajnos lehetőségem montizni, trekkingbe meg a merev villa való), hanem arról, hogy megint elégedetlenkedsz egy használt biciklinél, hogy jajjajj baja van, ráadásul hozzáteszed, hogy felső polcos. Tegyed hozzá, hogy neked az, máris értelmét veszti, hogy melyik polcról van, mert nyilvánvalóan nem értesz hozzá. Amivel megint nem lenne baj, csak akkor ne így add elő magad.
Ha én beírok a milyen laptopot vegyek topikba, hogy szeretnék egy felső polcos notit pasziánszozni, akkor gondolom még ki is lennék onnan bannolva, nem hogy még végignézessek veled egy csapnivaló excelt negyedik genes intel procikkal szerelt műanyagházas - a szemedben - rettenetekkel. -
lsebestyen
addikt
válasz MPowerPH #285419 üzenetére
Egyébként maga a bringa jó, elmondása szerint alkualap volt a villa állapota, be kell rendelni a szükséges alkatrészt, vagy irány a helyi szerviz. Szerintem azzal nincs gond, ha külföldről kell berendelni, bringás dolgoknál ez kb alap. Az már valóban nagyobb gond, ha nem kapni hozzá.
szerk.: karbon villa mennyi ilyen trekking gépekbe? Szerintem az karcolná a GTK-t.[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
Nagyon amatőr kérdés következik, ebben a témában egyáltalán nem vagyok hozzáértő:
Van nekem egy rekumbensem (fekvőbicikli), ez az egyetlen olyan biciklim, amelyikben rugózás van, ezért ehhez a témához nem nagyon értek:A gyári rugója (hátsó rugóstag) szép és jó levegős holmi, egyetlen hibája van, hogy nincs rajta lockout, pedig azért az nem haszontalan. A szemtáv 168. Évekkel ezelőtt vettem egy Manitou Radium rugóstagot ( [link] ), pár év használat után (karbantartva nem igazán volt) merevvé vált. Visszatettem az eredetit, ami azóta is köszöni, jól van, de továbbra is szeretnék lockoutot. Amit viszont olvastam valahol ezekről a rugóstagokról, az az, hogy nem szeretik a függőlegestől eltérő beépítést, mert elfolyik belőlük az olaj. Sajnos a rekun a váz kialakítása olyan, hogy a rugóstag nagyjából vízszinteshez közeli helyzetben van.
A kérdéseim:
- valóban nem jó helyzet a rugóstagnak a vízszintes beépítés? (ha igen, akkor gondolom az enyémben lévő rugóstag kifejezetten olyan, hogy ezt mégis bírja, mert gyárilag ezzel van szerelve)- Vajon a Manitou rugóstagot meg lehet-e valahol javíttatni, illetve érdemes-e? (budapesti szerviz helyek érdekelnek, ahol ilyennel foglaloznak)
- tud-e valaki ajánlani levegős rugóstagot, lockout lehetőséggel, ami bírja a vízszintes beépítést - ha ez számít egyáltalán - és nem aranyárban van?
-
Weareus
addikt
válasz Tikakukac #285417 üzenetére
Én is hagynám a fenébe a rugóstag javítását. Vegyél bele egy alu merev villát: könnyebb lesz a bicaj, jobb lesz tekerni, meg nem fog intenzív tekeréskor-gyorsításkor az energiád jó része elnyelődni az energiavámpír villában. Ha meg a csukló-könyök kérdés felmerül, arra vannak jó puha markolatok.
Szerintem.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Fall-N
veterán
válasz -=RelakS=- #285407 üzenetére
Vagy az asszony biciklijét is karban kell ilyenkor tartani (ha van).
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz lsebestyen #285420 üzenetére
Kinaira gondoltam. De ha mas nem, akkor tenyleg egy aluminium villa is megteszi.
Don't Tread On Me
-
Fall-N
veterán
válasz lsebestyen #285425 üzenetére
Szerintem hagyjátok rá. Elvileg segítséget kér, majd ha nem tetszik a válasz neki akkor leb@sz. Alapvető fogalmakkal nincsen tisztába, amivel nem lenne baj, ha nem ilyen stílusban írna vissza.
Ilyen embereknek egy jó flegma szervizes kell, majd helyrerakja. Használt olcsó biciklitől meg nyilván nem kell csodát várni és itt derül ki, amit írtunk, hogy ezt kell javítani, azt kell cserélni és kijött volna az árából egy új Decathlonos bicikli garanciával. Használt bicikliből, ami jó állapotú és értelmes felszereltségűt, nem nagyon kapni 250-300 ezer Ft alatt. Szoktam nézni a hirdetéseket, így látom mik mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #285420 üzenetére
og evkin villát 110 v 130€-ért vettem, gyorszáras alu v karbon akciózva 100€ körül szokott lenni aliról. beépítési magasságot jó lenne tudni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Speedy007
őstag
válasz Fall-N #285427 üzenetére
Jöjjön ide hozzánk a szervízbe itt van ilyen flegma nem törődöm szervízes . 250-300 ezer körül se mindig lehet kifogni a tuti vételt , aki nem ért hozzá azt ügyesen csőbe tudják húzni, pláne hogy most kezdődik a kerékpáros szezon elég vastagon elkezdenek fogni a ceruzák és túl fogják árazni a portékájukat sokan.
-
Tikakukac
titán
válasz Fall-N #285427 üzenetére
Szerintem is hagyjátok rám. Ha velem van gondod azt pedig privátban megírod és kész, mert lehet nálam alapfogalmak nincsenek meg, nálad viszont a fórum szabályzata igen hiányos, de ha kell, akkor idézek belőle
Most voltam a flegma szervizesnél amúgy
Teljesen rendben van ezen kívül a vas, szokásos kis beállítások és kenés kell és mehet az utcára. A lock-out pedig egy ötösből meg lesz oldva, van egy tengernyi olyan villa a szervizben, amiben tökéletes, csak mondjuk a bal fele le lett csukva, horzsolva, ejtve stb.
A bringa pedig nem volt olcsó, bár tudjuk, itt fél millás bringára még a kutyáját sem ültetné fel senki.Kis kárörvendő, alázós hsz.-ed most épp gellert kapott, de majd a legközelebbi fórumtagnál hátha bejön.
Aki segített, annak köszönöm, a többieknek meg jó erőlködést
-
Tikakukac
titán
válasz Mezga Aladár #285432 üzenetére
Hogy meg kell győzni bármi áron a másikat, hogy az, amit akar, az neki nem jó. Lásd merev villa. 1000 hsz. eltelt és még mindig ezen megy a szenvedés. Nevetséges. Nem kevés fizikát tanítottak a Műegyetemen és egyik kedvenc tárgyfám is volt, ergo nyugalom, tudom mivel jár. Nyugodtan bízzuk a felhasználóra a döntést, az ő pénze
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #285432 üzenetére
ahogy a felső polcost.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
6030D
Ármester
válasz Tikakukac #285433 üzenetére
Má' bocs, de az indító hsz szerint patront kell cserélni egy villában. Az első pár google találat alapján a patron ára (ha kapható) 30-40e Ft körül mozog. Erre jött az ajánlás, hogy ennyit ne költs rá, hanem inkább rakj bele egy merevet. Én azért kérdeztem a villát, hogy egyáltalán lássuk, hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy nem. De ha a helyi pék megoldja 5000-ből, akkor az szuper. Csak akkor azt a 20 percet még megvárhattad volna, amíg beszélsz vele.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ReFleXx
addikt
Votma? [link]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
balintbaba
tag
válasz RexpecT #285404 üzenetére
Köszi az infókat! Nem mintha annyira számítana, de ahogy nézegettem, olyan drága lenne a bivakolós felszerelés, hogy abból bőven kijönnének a rendes szállások is (azt feltételezve, hogy a bikepackinghez megvett cuccokat nem nagyon használnám).
Ha egyébként egyedül mennél, és nincs időben vagy Divide-hoz való egész hozzáállásban nagy eltérés köztünk, akkor mehetnénk közösen is. Nekem most kell valami célt kitűznöm, mert hajlamos vagyok elhagyni magam, és erre lehet pont jó lenne egy ilyen hosszabb túra.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz 6030D #285435 üzenetére
20k a patron újonnan, fellelhető, de aggasztó, hogy nem vettem meg a kínai szutykot aztán a nagy brandekhez is huss, vége az ellátás lazán.
Erre jött valoban az ajánlás, hogy rakjak bele merev villát, úgy, hogy az egyik fő paraméter az volt, hogy ne az legyen benne mikor veszem.Tényleg érdekes ez a topik, ez a "kell egy marha erős vas 10 virtuális gépre kérdésre az itt egy subnotebook, hidd el jobb az" szint. Ha már annyira szereti itt is mindenki a laptopokat
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz ReFleXx #285436 üzenetére
Taxis is hülyeségre hivatkozik, mert bár ott valóban jobbkézszabály van, csakhogy ezt meg is kapta, hiszen amire a bringás odaért, ő már rég befordult az utcába. Ha a bringás kicsit lassít, a taxis meg kicsit jobbra húzódik, máris nincs gond. De mindkettőnek meg kellett mutatnia, hogy az övé nagyobb.
-
lsebestyen
addikt
"Az ég egy adta rohadt világon sehol sem írtam, hogy azzal van bajom, hogy a használt bringának van bármi baja."
vs
"Használt piac éppen azért karcos, mert borzalmasan szór a felhozatal, írt azóta egy másik btwin is, jó a gép, a lánc meg a váltó kér beállítást. Csináld meg, 10k gondolom elég rá, és add át úgy. Jhaaaaa, hát nem foglalkozik vele."
"Azzal van a bajom, hogy ezt a nyilvánvaló és alapvető problémát nem közlik előre a kedves eladók." - ez valóban nem szép dolog. De írtad, hogy alkualap volt a hiba. Most mégis agonizálsz, hogy para van vele. Akkor mire alkudtál? Emberek ott cseszik át egymást, ahol tudják, de ha ekkora szakértő vagy ezt tudhatnád (írtad is, hogy nem tud újat mutatni). Senki nem mondta, hogy vegyed meg, használt cikkeknél ez bizony benne van a pakliban, még egyszer mondom sajnos."Felfogtad? Sikerült megérteni? Mert szerintem marhára nem és a hócipőm tele van azzal, hogy többek között te is saját kis világodat akarod rátolni a másikra és olyanokat adsz a számba már visszaforgatva ami soha el nem hangzott." Két hete idejöttél a topikba segítséget kérni, aztán már aznap te oktattad a népet a használt kerékpárpiacról, miközben annyit tudsz róla, hogy van a Shimano, és sikerült a Google keresőjével megnézned a felszereltségi szinteket. Addig sajnos már nem jutottál el, hogy mérettáblákat keressél, pedig az egyik hsz-ben te állítottad, hogy Google keresésből is szakértő vagy. Milyen világnézetem toltam rád? Leírtam, hogy szerintem az általad leírt felhasználásra jobb lenne a merev villa. Utána írtad, hogy szerinted nem, rád is hagytam utána, sőt még Tin-nel ajánlottuk is a Decás bicót. Elhangzott, hogy felső polcos teló van a vásárolt bringádba. Oda kéne írni, hogy szerinted felső polcos, vagy neked felső polcos. Ez nem szavakon rugózás, hanem a további félreértéseket elkerülendő módon kellene benyögni a bánatodat.
"Semmilyen közöd nincs hozzá, hogy megmondd, majd ha akarom, akkor lesz benne merev villa." - Hol adtam ezt parancsba? Javasoltam, ma pedig válaszoltam a másik fórumtagnak, hogy te ezt már eldöntötted. Közöm egyébként annyi van - még mindig javaslatra - hogy te jöttél tanácsért a topikba. Fordítva ülsz a lovon.
"Ha nem akarom, akkor meg nem." - miután leírtad, hogy neked rugós villa kell, nem is hoztam fel többet. Az imént pedig nem neked válaszoltam, jeleztem a topiktársnak, hogy ezt már megbeszéltük. A stílus igen, az olyan amilyenben te itt végigsöpörsz.
"A véleményed pont annyit ér, mint a haveromé, de ő legalább nem úgy mondja meg a másiknak, hogy mit használjon, hogy azt sem tudja milyen arra a terep például."
-
"kicsit kevésbé terepes gumi", "75% aszfalt a cél", "mert én biztosan nem akarok hegyi kerékpározni" - elnézést kérek a hiányosságaim miatt, ez alapján igyekeztem a lehető legoptimálisabb setupot ajánlani. Igen ajánlani, nem parancsolni."Az előadásmód pedig nem csak nálam gond úgy látom, a megértés sem. Szimplán csak amikor ilyen van, lépd át." - alapvetően átlépem, de amit itt leműveltél 2 hét alatt az bicskanyitogató.
"Hadd ne fizessek a tiltás miatt prémiumot." - még véletlenül se, sokat fogsz még úgyis költeni arra a CUBE-ra.
"Engedd el, hagyd csak ki ezen szálat, úgy ahogy van ignorálj kérlek." - te vagy az tipikus ember, aki ragaszkodik az utolsó mondathoz, mert azt hiszi, akkor igaza van, sajnálom.
"Köszönöm!" - igazán nincs mit! Remélem a tálca sört majd eljuttatod a topiknak, amiért ilyen kitartóan segítettünk kiválasztani a bringát. Bár gondolom tudnunk kellett volna, hogy nem jó a villa lockolása...
-
lsebestyen
addikt
-
Friczy
senior tag
válasz peetie1 #285441 üzenetére
Sok szűk utcában van szemben engedélyezve a bringás forgalom a belvárosban. Persze azt hozzá lehetne tenni, hogy az utca azért szűk, mert mindkét oldalon parkoló autók vannak, olyan utca is van, ahol az egyik oldalt nem is a járda szélével párhuzamos a parkolás. Pl: [link] Szoktam erre járni, lehúzódva, normálisan el lehet férni. Figyelni kell a többi közlekedőre, ennyi az egész.
Én ilyen szembe közlekedés esetében a jobbkézszabályra is jobban ügyelek, ahol sok egyirányú utca van, ott az autós keresztirányban a bringást nem várja jobbról, ha tudja, hogy onnan autó nem jöhet. Ezért ott - ha nincs tábla - a balról jövő autóst is inkább elengedem, biztos, ami biztos alapon.
-
RexpecT
addikt
válasz balintbaba #285437 üzenetére
Én eredetileg a tavalyira neveztem be, csak akkor nem tudtam indulni, így átraktam idénre a nevezést, de Te gondolom a páros nevezésre gondolsz.
Egyébként biztos, hogy fun lehet a csapatban is letolni egy ilyet, bár ott kompromisszumokat kell kötni mindkét félnek.
Egyébként szeretném bruttó 96 óra körül lenyomni, aztán hogy mi lesz belőle az más kérdés.
Tavaly mentem csak úgy versenyen kívül egy három napos bikepacking túrát, ott azért a végére már eléggé fájt a seggem.
Hiába a jó nadrág meg nyereg, s*ggkrém, az antibakteriális törlőkendő 5 óránként meg meg az újrakrémezés.
Idén nem viszek nagy táskát, meg kezdek csoffadni, szóval legalább 3kgval kevesebb súly lesz a nyergen.
Egy alap bivak szett nem annyira drága, olyan 45körül megúszható egy matrac, hálózsák meg a alagútsátor, egy kicsit jobb sátorral meg olyan 85k körül van egy alap szett ami viszonylag könnyűnek mondható(az alagútsátoros verzió matraccal hálózsákkal olyan 1800gramm körül lehet, a nagyobb sátras pedig picivel több mint 2kg).
Ha hozzáveszi az ember, hogy még kell egy nyeregtáska is ezeknek ami ilyen 20k+, akkor egy pár napra valóban olcsóbb, meg komfortosabb szállást igénybe venni, és kevesebb súlyt is cipel az ember.Toobee:
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz Tikakukac #285431 üzenetére
"bár tudjuk, itt fél millás bringára még a kutyáját sem ültetné fel senki." - még jó, hogy direkt neked válaszként írtam pár napja, hogy boldogan el vagyok a hetvenezer forintért vásárolt decás bringámmal is, ha éppen azzal kell mennem. 🙃Igaz én az elvárásaimat is nagyjából ehhez lőttem be.
-
dom1n0
senior tag
válasz lsebestyen #285444 üzenetére
Én még tavaly vettem egy kínai integrált karbont a cervélomra, igaz azzal túl sokszor nem voltam utána már kint, de rengeteget görgőztem vele ahol azért kapott, eddig nincs baja.
Ettől függetlenül szerintem a kormány a legparább alkatrész egy országútin is, ha az törik garantált a komoly baleset... -
NoNick
tag
Sziasztok!
Nagy gáz a fékbetétek hátulján ilyen folyadékot (fékolajat) találni? Kb egy hónapot volt használva ezekkel a betétekkel. Az előző szétszedésnél is ilyen volt, de akkor esős idő után voltunk, így csak letöröltem, és összeraktam. Egyébként működött jól, kopott tárcsák Aliexpress-es betétekkel voltak fent. Most cseréltem tárcsát+betéteket új cuccokra, de az olajos hátú betét aggaszt kicsit.Szerk: Shimano M446-os fék.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz lsebestyen #285444 üzenetére
nem vennék kínai karbon koskormányt, azon tényleg nem érdemes spórolni szerintem.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
- Biliárdasztal / étkezőasztal - Garlando Miami 7' Wenge
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest