Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz 6030D #283383 üzenetére

    Miért nem tekersz a kempinggel napi 20-at? Mert érzed, hogy nem lesz rá jó. Miért? Vagy kényelmetlen, vagy nem hatékony, tehát szenvedés vele annyit tekerni egyben.

    Miért nem egy billencses IFA-val szállítom ki a napi 10 kiló kenyeret az V. kerületben házhoz? Tényleg ez a kérdés? Ember. Aktív rendezvényen kell eljutnom olykor több száz méter távolságba nonstop, ergo teli tömeg van, apró, könnyen szállítható, piszok gyorsan járásból tekerésre váltható gép kellett a 2 talpam helyett.

    Amire most keresek bringát az az, hogy amikor nem rendezvényen vagyok 10-20 ezer ember között, akkor ne fussak, hanem inkább tekerjek.

    Szerintem első körben mielőtt itt mindenki ráugrik szétkapni az embert legalább értsük már meg mire válaszolunk ;]

    dom1n0: De figyelembe veszem. Azt is, mint már írtam, hogy van némi skillem műszaki területem (egy finci) meg a google is megy, tehát amikor a használt vason is ott figyel a közepes polcos shimano szett mindenből, de cserébe az Isten km-re van benne, azzal kapugarival nem feltétlen leszek jobb, mint a 2 év garis bolti vassal. Ismétlem, nem a fényezés meg a kiskutyafüle érdekel, lebontva, táblázatba rakva lebontottam a bringákat alkatrészekre.

    parandroid: Megint a túlzások és megint csodálkoztok ha beveri valaki, hogy tényszerűen nincs igazad és sznoboskodsz és sértődés van.

    Ezredjére is: Ott van mi van a bringán. Pontosan, gyártóval. Használt piac: megnézed mi van rajta, gyártóval. Kész. Tehát lehet ködölni, de én elvégeztem a matekot, hogy gatya fék, váltó, agy stb. de hát ott figyel a használt nem tudom melyiken is sorban ugyanaz az a "gatya Shimano" váltószett. Akkor az mitől jobb? Lehet jobb a markolat, lehet jobb az ülés meg a váz (ismétlem, ez nem egy downhill sztori 200 kilós emberrel), de akkor illene kicsit árnyalni a sztorit, mert jelenleg amit nézünk az nem a Medion Akoya, mert ha az lenne, akkor az ajánlott használt gép is egy HP DV5 elfüstölős VGA-val. Vagy akkor mutasd meg mi van az Akoya alatt még 3 polccal. Ismétlem: borzalmas hasonlatokat ne írjunk, mert másodpercek alatt szétkapható.
    Csuklóból nyomta a kolléga, hogy sárnehéz dög, nem megy. Megnéztem mennyi az ajánlott bringa. 15 kiló alatt alig áll meg. Most az nem nehéz akkor? :B Fizikából pont jó voltam, szóval ezt illene kibontani.

    Tehát első körben vegyél vissza, írd meg akkor mitől és melyik és miért lesz annyival jobb, hogy vegyem, mert amikor ilyen orbitális oximoronok jönnek fel és csak a flegma stílus van, valódi indok nincs, akkor sajnos az utolsó bekezdésed megáll.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák