Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sssent

    senior tag

    válasz Ndruu #2610 üzenetére

    Nem tudom, mert nekem a 20l-es van, és arról írtam. Ez egyébként akkor érte meg az árát, ha drága édesanyám majd hajlandó lesz itt-ott megstoppolgatni nekem. Funkcionálisan szerintem elhanyagolhatóan gyengébb, mint a hasonló deuter, de rendszeres használatban ez sajnos szétesik. Legalábbis maga a zsák része, ahol vékony anyagok vannak. A hátrész, pántok szerintem nagyjából örök életűek lesznek. A deuter-t igazából közel sem nyúzom ennyit (nekem általában túl nagy), de szemmel láthatóan sokkal jobb anyagból van összerakva.

    Amúgy bringára szerintem mindenképpen olyat vegyél, aminek nem párnázott a hátrésze, hanem ilyen feszített hálós. Azok a vastag, nagylyukú szivacsos cuccok szerintem nem sokat érnek, ha az ember mozog is alatta, nem csak úgy ténfereg.

    fi:zi'k:
    ÁFA-mentességre azért ne nagyon számíts. Cégtől rendelve 22 EUR (amúgy 45) az értékhatár, amibe a szállítási költség is beleértendő (ráadásul még erre is rámegy az ÁFA). Persze nem teljesen kizárt, hogy átcsúszik valahogy, de nagyobb eséllyel fennakad. Különösen, ha látszik, hogy magas a postaköltség, és az átvilágításnál nyilvánvaló a vámosnak, hogy több, mint 10K-t ér a csomag tartalma. Szerintem csak akkor rendelj, ha ÁFÁ-stól (és 150 EUR felett még vámmal együtt) is megérné. Vagy ha szeretsz lottózni.

Új hozzászólás Aktív témák