Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz velizare #258222 üzenetére

    Általánosságban elmondható a Jumbo-ról, hogy defenzívebb a taktikájuk. Ez már a sokadik verseny idén, ahol ez látszik. Nem mindig versenyeztek így, de az utóbbi időben ez figyelhető meg. Megváltozott kicsit a sport. Nem úgy van mint Contador és Schlek idejében például, amikor folyamatosan próbálták szétszaggatni egymást.
    Én is furcsálltam, hogy ilyen kis különbség mellett, Jonas miért nem aktívabb. De végig magabiztosnak tűnt. Az jött le nekem, hogy tudják ők, hogy mit csinálnak. És tegnap ez bizonyítást is nyert.

    A másik fura dolog, és változás a korábbi évekhez képest, hogy a Jumbo nem akarja minden áron kontrollálni a szakaszokat se (mint korábban ők és az INEOS is tette). Ha az UAE elkezd "pattogni". Ők simán átadják nekik a terepet. És ez is arra utal, hogy olyan erősek, hogy képesek menni minden tempóval. Nem kell mindig Kuss-nak kontrollálnia.

    Ezeket én taktikai evolúciónak élem meg. Szerintem kevés a véletlen abban, amit a Jumbo csinál.

    Ettől függetlenül, én nem zárom ki, hogy Pogi ma ismét szorossá tegye a versenyt. Mert mint annyiszor írtam, ő egy ösztönös állat. És látszott tegnap, hogy mennyire csalódott. Szerintem ma pont kerül az első hely sorsára. Vagy így vagy úgy.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák