Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz parandroid #239475 üzenetére

    A futos tema nalam eroltetett, fonokom noszogat, en meg megyek, legalabb itt tudok tarsasagban sportolni, nem mindig egyedul kell futkorasznom. Egyebkent meg utalom, trail szivesen elfutok, oda viszont nem mindig van kedvem elvergodni, mert vagy 3km futas, meg 150m maszas a varosban, vagy autozni kell, amit nem akarok.
    De persze, keritek futoruhat, mert a mostanival mar felmaraton tavra nem lehet elindulni, nem beszelve a ruha tomegerol, amikor jol megszivja magat....
    Csak mar nem UK -ban dolgozok, masok lettek a sportra fordithato szabad penzek.... :B Bar hamarosan ez is valtozik, mert elegem lett az itthoni szivasbol.

    jjeahh: A tel szivas csak ruha teren. En 10 fokban mar elvagyok rovidgatyaban, es a parnas alaoltozoben. Ezert nem veszek 100k -s teli SPD cipot sem. A rovidgatya piszok jol birja, az MTB -s, nem tapados, vagy 24 Font volt, de azota is teszi a dolgat. Eddig egyszer sikerult kiszakitani, eses kozben az agba akadva, de meg lett varrva. Polobol pedig ratalaltam decas -ra, az boven eleg. Alin azert majd nezek cuccokat nyarra, vannak fent jol szellozo mezek, gatyaval. Maximum azokra cserelek.

    Sajnos futashoz kell a futos cucc, ezt kezdem belatni, amikor a bimbkat veresre dorzsoli a sima decas szurke polo egy nagyobb tav megtetelenel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák