Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lsebestyen

    addikt

    válasz #16729600 #23652 üzenetére

    Nem kéne általánosítani. Lehet, h neked nem nyújt többet egy drágább, minőségibb szettel szerelt, jobb tulajdonságokkal rendelkező bringa, de aki eljár versenyekre, annak már sokat számít.
    Saját példa: Eddig egy 90rugós (~300eur) acél vázas keróm volt, aztán most volt egy kis plusz pénzem és az idei szezont már egy kicsivel drágább bringával kezdtem, és hiába csak 50k a különbség árban, használatra ég és föld. De tényleg! Ez köszönhető az integrált hajtásnak, jobb, könnyebb, aerodinamikusabb felnik, valamivel könnyebb is (2kg a különbség) szett is jobb, bár azzal az acél vázason se volt bajom. Hegyre fel ezzel egy álom menni, és akkor ez a bringa hol van egy csúcs outi géptől...
    Egy versenyen igenis sokat számít h a váltó pöccre vált e vagy még akkor se vált könnyebb fokozatba mikor már felszenvedted magad az emelkedő tetejére, és mindenki ott hagyott a francba. Versenyen egy kigyorsításnál, lósznál pikkpakk leszakadsz az előtted levőről, és akkor már cseszheted...Bár ha még nem voltál versenyen akkor ezt hiába magyarázom, ezt meg kell tapasztalni. És itt a váltó pontosságán baromi sok múlik!

Új hozzászólás Aktív témák