- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szerintem meg minden csak eronlet kerdese. Ha folyamat edzel, es nem csak szintentartod magadat, akkor lesz fejlodes is. Ha csak hetvegen tekersz, de az megterhelo, es hetkozben ulsz a baberjaidon, akkor egy bizonyos szint utan mar nem fogsz fejlodni, hiaba tekersz. Izuleteknek sem jo az ilyen terheles.
En elozo heten kihagytam 6 napot, tanultam, vizsgaztam, nem futottam, es hetvegen az idojaras miatt nem is tekertem. Ma elmentem futni... Es piszkosul megereztem, hogy ennyi kimaradt. Pedig ez nem a vilagvege... Arrol mar nem is beszelve, hogy sajogtak az izmaim tegnap es ma. Gondolom hozza voltak szokva, hogy ketnaponta megkapjak a terhelest, es a minden nap fixen 18km munkaba jarast.
Ellenben en egy kg -t nem fogytam(bar akartam), a labam rendesen megnott, es erezhetoen konnyebben tekerem a bringat folfele. Szoval nem csak a sulyvesztes lehet megoldas.
84kg -val azert eleg nagy a hatranyom azokkal szemben, akik 60-70kg -t nyomnak. Ezt a hatranyt valszeg semmilyen edzessel nem tudom ledolgozni, vagy legalabb kiegyenliteni, foleg, ha vegre eljutok a terembe, es ujra tudok felsotestre sulyzozni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
jjeahh
nagyúr
2.4" gumis "országúti" dropper posttal
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz zsola32 #215697 üzenetére
Azt természetesen relatíve kell értelmezni, hogy mindenhol pontosan ugyanaz a csapásszám, ez nem mindig megy, nekem pl. 85-90 és 60-70 között megy sima aszfalt és szélcsend, illetve 10+% hosszú terepmászás esetén. Lényeg,hogy inkább váltóval próbáld lekezelni a terhelés növekedését mintsem kizárólag lábbal.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
őstag
flash, zsola, arcitec: Köszi a válaszokat!
2Elsősroban Balcsira akarok letekeni 25km kerékpárúton. Elgondolkodtam és igazad lehet. Itthoni munkákat is erőből próbálok megoldani, hogy gyorsabban mennyen. Lehet a lábam se nyújtom ki rendesen.Ezért gondoltam jó minőségű Fitnes bringára. Vékony gumi, nagy kerék, könnyű súly, és jó csapágyazás.
Testalkat: 175cm, 85kg. 75kg ideálishoz képest 5kg súlyzós izom és 5kg zsír amit felszedtem az elmúlt években. Combom, vádlim, ülőgumóm viszonylag izmos az átlaghoz képest. Pár éve 12 alatt tudtam futni az 100-at és 100+kg-val tudok gugolni. Többi sportnál ha nem bírtam egy adott nehézséget nem volt olyan kényelmetlen mintha egy emelkedőt nem bírtam bicóval. Lehet a technika nem jó akkor.
Itt lakom fent. A 26" montival a legkönyebb fokozaton mentem, de felénél már inkább leszáltam és toltam. Ezen az úton nem is akarok többet bicózni.
Balcsiról hazafele másfelé kell menni talán nem annyira meredek egyszerre:
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
válasz zsola32 #215704 üzenetére
Lefele van jelentősége a kormányszélességnek.
Mászásnál azért állnak ki: mert látja a végét és nem akar visszaváltani inkább kitekeri azt a kis részt, vagy zsibbad a segge és pihenteti, hatékonyabb ha ülve maradsz.Egyébként ezt is szabályoznám, aki nem tud feltekerni Paprétre az ne bringázhasson.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
zsola32
senior tag
válasz Kaci84 #215706 üzenetére
a bringázás ugye aerob edzés, a súlyzózás, emelgetés meg pont az ellenkezője.
pont az a lényeg hogy nem maxon tolod, de kitartóan akár 3-5 órán keresztül.
ha itt tudsz fejlődni, megtanulni ezt a mozgásformát, akkor lesz formád a bringán is.
rááll a keringésed, meg persze a lábad is. (futás is ilyen)
próbálj meg egyhuzamban minél többet tekerni, a sebesség legyen másodlagos.
figyeld meg fejlődni fogsz. ha érzed hogy megy, akkor mehet néhány sokkoló, "extrém" mászások.. stb. az adja majd hogy robbanékony is legyél...
Nálunk Pécsen ott a TV torony, na, az pont egy ilyen pálya -
potyi23
senior tag
válasz Hasaggymeg #215675 üzenetére
Koszonom
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Hompi01 #215712 üzenetére
Nem ilyen egyszerű ez...vagyis igen, de kidobott pénz lesz mert továbbra is kényelmetlen. Első körben állítsd a meglévőt kábé vízszintesbe és engedd azt a kormányt egyvonalba vele, esetleg 1-3 centivel, és nem hússzal fölé...utána használd vagy 500 km-t és utána dönts kell-e másik.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Toobee
veterán
Bike-discountról közös rendelés valaki? Bp, Kiskunhalas szóba jöhet átvételi pontként vagy Foxposttal/GLS-sel tovább tudom küldeni ezres körül.
1 héten belül ez már a 3. mentése a tubelessnek. Valahogy mindig a hátsó gumi kapta, de már amúgy is kopott. Nyugdíjazom, de maradok ugyanennél, nagyon bevált. Jó kis Csepel kerékpárút. Gondoltam munka után, fél9 körül már kerülöm a Soroksárit...hiba volt. Ennyi szemét és törmelék nem sok helyen van a városban. Az üvegekkel is küzdöttem egy sort, de azokat sikeresen kerülgettem, ebben a múltkor itt ajánlott Moon lámpa sokat segített. Kukacom sajnos nincs itthon, így most kapott egy belsőt, bár ha hazáig kibírta, befelé is mehetne így (10 km)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Válaszolt a hirdető a levelemre. Speeder 300 a bicó amit hirdet. Viszont ahogy nézem volt rajta egy-két alkatrész csere a váltó is mintha más lenne mint gyárilag. Ez egy bicó bolt, nálunk helyben. Egy új Speeder 300 390-ért van, ezt 350-ért adják, szerintem alkudni nem lehet Rá tudtok nézni?
Váz: SPEEDER TFS, alumínium S/M-es méret
Villa: Merida Speeder CF2
Felnik: Merida Comp SL
Agyak: Joytech MICC-1503 / Joytech MICC-1504, gyorszáras
Hajtómű: Sram Apex 1
Középcsapágy: Sram GXP BB
Fogaskeréksor: Sram PG-1130
Lánc: KMC X11-1
Váltókar: Sram Apex Trigger, 11 sebesség
Hátsó váltó: Sram Apex1, 11 sebesség
Fékkat: Shimano MT-200
Fékek: Shimano BR-MT200, hidraulikus tárcsafék
Féktárcsák Shimano RT10
Nyereg: Merida Comp SL
Gumik: Giant 700-28c -
Ringman
nagyúr
válasz zsola32 #215717 üzenetére
ez egy korábbi kiadás: [link]
ez kb. fél kilóval könnyebb, ha patika, akkor jó vétel lehet ez is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
őstag
Kérlek áruljátok már el, ha veszek egy vázat mennyibe lennének az alkatrészek hozzá? Munkadíj nélkül? Vagy honnan érdemes alkatrészt nézegetni? Német címre is tudok rendelni. Lehet jobban személyre tudnám szabni. 1-1 alkatrészt használtan könyebb is beszerezni mint komplett bringát. Meg van olyan alkatrész melyre kevésbé költenék. Úgy látom nem nagyon lehet egybe jó árban és méretben és felszereltségben találni megfelelő gépet. Nem is feltétlenül a spórolás, hanem, hogy olyan lenne amit szeretnék és talán az is érték, hogy így esetleg beletanulok valamelyest.
-
balintbaba
tag
-
őstag
válasz balintbaba #215720 üzenetére
Igen látom nem lett olcsó, de azért a 105 gépeket most is bőven 400 felett osztogattják és bár nem értek hozzá, de a tiedben biztos van 1-2 jobb alkatrész ami jobb mint a 500e gépeken. Pl. elég drága lett a váz is.
Annyira nem kell kapkodnom, hogy pár napig ne tanuljam a szakmát.Most már kialakult nagyjából Speeder 300 vagy Fastroad SL1 lenne jó, ha pedig nagyon spórolni akarok Triban. Ha véletlen elfogynak ezek kénytelen leszek természetesen sajnos Speeder 400-at venni a közelben Veszprémben van belőle készleten potom 460-ért. Ez van nem lehet ezzel kapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Kaci84 #215722 üzenetére
He-he, ott a bringabolt mögötted a képen jobbra, mehettél volna egyenesen arra. ...egyetértek bálitbabával, általában a váz és a telót megvenni külön annyiba kerül mint egy teljes kerékpár a forgalmazótól, szinte kizárt, hogy olcsóbban jöjj ki, talán csak akkor ha évekig építed és fésülöd a netet akciós cuccokért, mellyel mire kész leszel máris idejétmúlt felépítés lesz.
Ami itt a képen a legszembetűnőbb az a nyereg mélysége (nagyon lent van), és látszólag a kerékpár is kicsi neked.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #215723 üzenetére
Hasznaltan azert egesz jol megoldhato. Ha talalsz hasznalt vazat olcson, hasznalt villaval, legyen az karbon vagy teleszkop, akkor a tobbi kiegeszitot meg ujonnan is gazdasagosabb megvenni, mint egy uj bringaval. Fekbol jo a par eves hasznalt, felaron lehet szerezni. Jo kerekszettek, iparis agyakkal, detto szotyi aron mennek, alig hasznalt allapotban.
A hajtast kell csak megvenni ujonnan, az meg mint irtam, kijon sokkal olcsobban, mintha uj bringaval venned.
A kihivas, hogy vazat talalj, az a legnehezebb.En ugy joval olcsobban jottem ki a sok upgrade -el ahhoz kepest, mintha megvettem volna a fullos Jeffsyt, hogy en szotyi aron adtam el a bringarol a null km -es kiegeszitoket, uj alkatreszekre cserelve mindet. Es a vegeredmeny meg jobb lett, mint a gyari elerheto max.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
6030D
Ármester
válasz balintbaba #215720 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy km/óra, de rájöttem, hogy m/mp.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #215724 üzenetére
Az újat újjal, használtat meg használttal kell összehasonlítani...és akkor újra ott vagy ahol a part szakad, vagyis egy használt bringa készen 90%, hogy szintén olcsóbb mintha te építenéd alkatrészenként. Az építésnek szerintem egyetlen előnye van, a testreszabhatóság...na meg a szórakozás. Megnézel egy komolyabb kerékpár, mondjuk a tiéd, vázát, telóját és tagját mennyi újan a boltban és szinte biztos több lesz mint amennyiért vásároltad a kerékpárodat készen...persze ha elfekvő, múlt századi cuccokkal szereled fel akkor lehet végül olcsóbb lesz, de azzal ami most rajta van szinte kizárt, hogy végül ne 1,5-2x annyiba kerüljön alkatrészenként megvásárolva. Ugyanakkor ez minden egyébre is jellemző, autó, háztartási gépek, számítógép, stb.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #215726 üzenetére
+1.
Az arányok nagyjából más esetben is hasonlóak lehetnek, mint az én bicómnál:
használt komplett bringa itthon = 340.
Újan csak a váz itthon = 309.Külön vázat csak az vegyen aki szeret építkezni, és nem bánja, ha többe kerül így.
Meg igen, a testreszabhatóságért.
Amúgy ha újan nem megy, akkor nem tudom, mi a baj azzal, hogy megvesz az ember egy olyat, ami legalább nagyjából olyan (főelemeket lehetőleg ne kelljen cserélni, de a váz = maga a bicikli, tehát azt azért javasolt megtartani belőle), aztán elkopás után, vagy extrán indokolt esetben előtte kicserél néhány darab vasat rajta.Márciusban volt amúgy durva akció a Planet-X-nél, ha vázat akartam volna venni -pl. titán, vagy karbon gravelt..- lehet hogy még úgy is megérte volna, hogy brexit által sújtott vidék.
Jókor mondom, mi?szerk: hasnzáltan is fasza vázakat lehet kifogni, és összelegózni, de akkor is érvényes hogy ez akkor áll, ha az ember szereti a legózást.
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #215726 üzenetére
Az a gond, hogy a hasznalt, kopott hajtas is koltsegekkel jar. Az meg lutri, mennyi van meg benne.
A vaz miatt igen. Azt ujonnan beszerezni nem egyszeru. Azert kell vegyiteni, valami jo hasznaltan is, es valami ujonnan megeri.
Nem reg volt fent egy full karbon, 2 eves speci vaz, taggal egyutt, piszok olcson. Az mar jo alap, es sporoltal 3500EUR -t.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Garmin edge explore-ban kellene egy két ötlet, segítség.Ha tudna valaki privátban irni, köszönöm előre is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #215728 üzenetére
Ha jó szemed és kis tapasztalatod is van akkor talán látod a kopást az alkatrészekben, de adnak el szinte új cuccokat is, lásd itt a fórum ahol még haza sem vitte a bringát már azt nézi mit cseréljen le rajta...sőt, hát te magad is jó néhány gagyinak egyáltalán nem mondható cuccot dobtál le már az elején tiédről, ami aztán másnak jó buli megvásárolni a boltinál valamivel olcsóbban. Én is most adtam el Crank Brothers pedáljaimat új áruk 60%-áért úgy, hogy még egy tartalék csapágyat is adtam hozzá. Igaz volt bennük 20+e km a 3+ év alatt és látszódtak rajtuk a használat nyomai, de azok még évtizedekig elmennek valaki, vagy valakiknek.
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #215730 üzenetére
ne is mondd, lassan összejön egy 2. biciklire való alkatrész itthon :/
első+hátsó váltó van, kormány+stucni+nyeregcső+nyereg szintén, kerékszett is kazettával és féktárcsákkal (mondjuk átütős, úgy nehezebb dolgom van outi/gravel fronton)
magán a vázszetten (és az apróságokon - pl kábel meg bowden) kívül hajtás, fékek és fékváltókarok hiányoznak már csak.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #215731 üzenetére
Nálam is akad ez-az, ugyanakkor mivel nem 200m2 -en lakok, és pince, vagy padlás sincs, mindent ami fölösleges eladok, elajándékozok (eddig leginkább az utóbbi ) mintsem tároljam valamelyik sarokban. Amúgy most olyan hiány van a piacon, hogy szinte mindent el lehet adni.
-
Ringman
nagyúr
válasz Hasaggymeg #215732 üzenetére
majd egyszer rászánom magam, hogy szortírozzak
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Gaben92
őstag
válasz Kaci84 #215719 üzenetére
Én is gondolkodtam ilyenen mert egyrészt nem riadok vissza tőle, másrészt nem marad a nyakamon egy rakás cucc amit cserélnem kell.
Kíváncsiságból belefeccöltem egy napot, egyszerre néztem 4 webshopot és mindenhonnan a legjobb ajánlatokat vettem alapul és koppra ugyanazokat tettem a kosárba mint ami a bringán van. Konkrétan valami 30€-val lett volna olcsóbb mint a kész bringa úgy, hogy ebben még nem volt benne a váz (mert azt kb lehetetlen szerezeni).
És ebben még nincs egy darab célszerszám sem ami esetleg kellhet. Gondolok itt légtelenítő szettre, középcsapágyhoz szerszámra stb.
Szvsz totál felejtős a dolog. Ha nagyon építkezni akarnék akkor vagy apróról kotornék valami jóarásított darabot ahol a váz+villa jó, többi meg mehet eladásra/kukába és ahhoz vennék cuccokat.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Gaben92 #215734 üzenetére
Én lehet egyszer megpróbálok építeni. Nem mindenkinek éri meg, de olyannak, mint én, ZolkoW stb, valszeg igen. Szinte minden szerszámom van, mert magam szervizelem a bringát és alkatrészek is akadnak, pl ha új bringát építek, van rá egy rakás gumim, több stucni, 3 kormány, nyereg, nyeregcső stb. Ha meg állandóan magadnak építed a bringákat, akkor idővel gyűlnek a drágább alkatrészek is, kerékszettek, telók, lásd ZolkoW. Bár szerintem erre általában időt kell szánni és akkor jössz ki igazán jól, pl a múltkor láttam b*romira olcsó akciós váltókat, azelőtt kétszer is láttam boostos ipari csapágyas kerékszetteket 100 eur körül stb, szal érdemes lehet kivárni a jó akciókat. Meg én talán a jobb kínai márkáktól sem félnék, pl. egy "drágább" Trifox vázzal is viszonylag olcsón meg lehetne építeni egy jó mtb-t. Kár, hogy nagynevű gyártóktól szinte egyáltalán nem lehet külön vázat venni .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
Milyen pumpát ajánlotok, amivel lehet kereket és telót is fújni, és vázhoz, kulacstartó alá rögzíthető kézi?
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
arcitec
addikt
válasz Dark Archon #215736 üzenetére
Az a teló amit rendszerint "fújkálgatni" kell az szerviz, vagy kuka. Bár én nem értek hozzá.
Tudtommal nincs 2 in 1 célra pumpa.Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
andrisbandi
őstag
válasz Dark Archon #215736 üzenetére
Telóhoz külön pumpa kell.
Kis légmennyiség, nagy nyomás.Legegyszerűbb ha egy szervízben felfújják.
Az olcsó, pl dekás telópumpa is "még elmegy".
Ezeknél a nyomást mutató "kijelző" a szerény minőség, nem olvasható le pontosan. Hétvégi bicajosnak megfelel.A jobbaknál digitális a kijelző, precíz szerkezetek.
-
Gaben92
őstag
válasz jjeahh #215735 üzenetére
Igazából én is akarok valamikor mert szeretek bütykölni. Falun nőttem fel, kertes házban, mi magunknak csináltunk mindent, most nincs helyem hol csinálni. Ha 1-2 éven belül a bank "megszán" azzal a 100 millióval és el tudok költözni kertesbe akkor tuti én is összedobnék valamit szimplán amiatt, hogy lefoglaljam magam és ne csak porfogó legyen a sok cucc. Na nem mint ha olyan sok dolog lenne a fiókban, elvégre éppencsak megvettem a bringát, de nyereg, grip már cserélve lett most. Most rendeltem tegnap egy Renthal Apex stucnit mert ez a 80mm nekem baromi hosszú, de már most látom, hogy záros határidőn belül jön hozzá a szélesebb Fatbar riser, dropper, stb. Pároméról az MT200 fékek is mennek majd valamikor. Eladni kb nem érdemes őket mert bagó mind, de belvárosba "ott merem hagyni" bringára simán jók lesznek majd .A hátsó agyak lesznek azok viszont amik amint lejönnek tuti mennek eladásra vagy kukába.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz arcitec #215737 üzenetére
Már hogyne lenne, több is van.
Bringaépítés...akkor lenne az igazi, ha olyan mint a videókban, vagyis mindent amit legjobbnak gondolsz meg tudsz venni rövid időn belül és felszerelni egy számodra megfelelő méretű, anyagú, színű és geojú vázra...vagyis ha van annyi pénzed, hogy végül majd 2x kifizesd a kész kerékpár árát, mert jót, modernet és szépet akciósan csak a mesékben fogsz venni. Az sem működik, hogy mondjuk félig kész, te meg hónapokat vársz egy akciós X0 váltóra, vagy éppen Sid telóra ami sosem jön el, vagy ha végre eljön, már az is esetleg idejétmúlt technológia lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz andrisbandi #215738 üzenetére
A legegyszerűbbet választom, mert a tököm fog még egy pumpát venni szökőévenkénti használathoz. Egyébként dolgozni is bringával járok, szóval nem "hétvégi" minőség lenne a cél.
arcitec: nem kell fújkálgatni, de sikerült leengednem. S olyan rohadt jól ki van találva ennek a szelep része, hogy még a benzinkutas csíptetős szelepfej sem megy rá. Egyébként van kombinált pumpa, átkapcsolható üzemmóddal.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
kenguru99
senior tag
Aktuális nálam a lánccsere, úgy döntöttem, hogy kipróbálom lánckenesre a waxot. Tudnátok olyan helyet ajánlani ahol van is raktáron?
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #215740 üzenetére
Nem kell varni. Facebook kerekpar apro dugig van ilyen alkatresszel.
Don't Tread On Me
-
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz Dark Archon #215744 üzenetére
Egyik kerékpáros oldalon azt olvastam, hogy a bringát NEM szabad nagynyomású tísztítóval mosni, mert kárt tehet különféle alkatrészeknél - váltó, fék, teleszkóp. Itt viszont ahogy nézem az egyik készletben van egy ilyen készülék!? Most akkor szabad vagy nem ajánlott?!?
DECATHLON-os cuccok mennyire alkalmasak, megfelelőek a célra?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
arcitec
addikt
válasz Dark Archon #215741 üzenetére
Igen valóban létezik, de egy ha egyszer felfújod, akkor már nem nagyon kellhet, tehát cipelni egy olyan duplát több, mint egy "picikét".
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz jano_77 #215745 üzenetére
Továbbra sem ajánlott a nagynyomású mosás. De elolvastad mit írnak a Muc-Off 100 bar-os mosóról? Mert a gyártó szerint az pont bringára jó. Az nem nagynyomású autómosó.
Nem szerencsés a neve ezek szerint.
U.I: Szerintem az a mosó csak nagyon retkes bringára "nagybani" alkalmazásra célszerű, vagy nagyon gazdagéknak..[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
varsam
őstag
Olyan felnibe, amibe autós szelepes belső megy, bele lehet tenni presta tubeless szelepet? Ha jól tudom, annak kisebb az átmérője 8 vs 6mm... Fogja tömíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest