Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    Sziasztok!

    Szerelési kérdés: azt, hogy hányas sort tehetek fel egy kazettás agyra, honnét tudhatom meg? A teljes hajtás megérett a cserére, de azért a komplett bringát nem akarnám kukázni. Mondjuk a felnik fékfelülete sem az igazi már... De egyelőre maradjunk annál, hogy csak hajtáscsere. Shimano STX-RC agyról van szó (az enyém nem modified, mint a linken lévő konkrét példány). Ez csak 7-es sort fogad alapból?
    Végül is az nem nagy probléma, de akkor milyen 7-es sor az ajánlott? Sunrace, Shimano? Illetve melyik lánc lenne ehhez az ideális? Abból is van annyi, mint a fene. Sort úgy emlékszem sunrace-t pont ajánlani szoktátok, de lehet csak az újabb, több fokozatú rendszerekhez.
    Ami nagyon kuka már, az a hajtómű, különösen a nagy tányér, de a középső is necces. Ide sem tudom mi kerüljön fel. A legkisebbre sosem rakom le, de a 42-11 sem volt még sosem kevés a munkába, meg boltba járás során, szóval lehet maradok a 3 tányérnál, legalább az első váltót nem kell buherálni nagyon. Ez lehet használt is szerintem, mert maradnék a négyszögtengelynél, meg huszon-harmincezres hajtómű fölösleges is.
    Még biztos lesznek hasonló szintű kérdéseim mostanában, eltökéltem magam az otthon szerelésre, előre is sorry.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák