Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz flash- #130194 üzenetére

    Jó cucc, de most fullyról álmodoztunk. :)

    (#130200) Hasaggymeg: ha lenne rá lehetőség miért ne? Ugyanúgy, ahogy a nagyobb kerék a 26"-t, hidd el, hogy az összteló is ki fogja szorítani a merevet a jövőben. Van előnye a merevvel szemben, ez nem kétség, és ha elérhető áron (értsd, az addigra megemelkedett ingerküszöb alatt) tudják adni a népnek, akkor többen meg is fogják venni. Meg lehet csinálni úgy, hogy nem mozdul be a hátulja, meg lehet úgy is csinálni, hogy neked ne kelljen vele foglalkozni (Brain). Csak abba gondolj bele (de a linkelt cikkben is benne van), hogy amikor mászásnál a kerék emelkedik (gyökér, kő), de a pedállal lefelé nyomod a súlypontot, akkor mit kell bűvészkedned, hogy az erő is meg legyen, meg át is menjen a hátsó kerék. Ezt egy jó tag elvileg megoldja. Ha erre az a válasz, hogy ezt a bűvészkedést szereted, akkor ennyi erővel mehetnél merev villával is, ott még ügyesebben kell pakolni az első kereket (emelni, húzni, tolni), hogy haladjon. ;)
    Az meg, hogy kinek mi tetszik, az egyéni, a trendeket nem ez viszi előre.

    trialboj: nekem ilyen van, még a Deore átütőhöz vettem, ez a gyári kulcsa. 3 éve 3800 Ft-ért vettem, ahogy nézem, nem változott az ára.

    xy.zsolt vettem náluk bringát, visszavittem a kötelező 300-as szervizre, elmondtam mi nem jó (apróságok), megcsinálták. Náluk vettem a bukóm, mezem, ők gyártották a csapatmezünket (közös a tulaj), bármi kérdés volt, segítettek. Amikor hirdettem az enyémet, rákérdeztem bizományiba ki lehet-e rakni az outlet boltba, azt mondták igen (ráadásul kb harmad-negyed annyiért, mint gondoltam), tavaly asszonynak is ott vettük a bringát. Nekem semmi bajom nem volt velük, a karbon is lehetett volna Raven, csak nem tudtam megfizetni belőle azt a szintet, ami kell.
    Nem te mentél a bringáért, hanem házhoz kérted? :F

    Fetz: ez a kanizsai KTM?

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák